Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

salı gÜnÜ
oĞlumu gÖreceĞİm
Çok Özledİm
onu
buara İyİ beslendİm
yumurta cevİz fındık sÜt balık
bakalım 1 aydas nekadar kİlo almıŞ

hadi bakalım annesi haberleri bekliyoruz.bizde deli gibi her şeyden yiyoruz bakalım 12 martta gidicez doktora inş.her şey yoluna girmiştir. :Saruboceq:

kız benımle dalga geÇıyo netın parasına oĞlunun ıslak mendılını alırsın dalga geÇıyo ona kızıyorum

hadi bakalım annesi haberleri bekliyoruz.bizde deli gibi her şeyden yiyoruz bakalım 12 martta gidicez doktora inş.her şey yoluna girmiştir. :Saruboceq:

AYYYYYY HADİ İŞALLAH ELİFİM HAFTASIYLA UYUMLU OLMUŞTUR İŞALLAH:Saruboceq: SEN BESLENMENE DİKKAT ETTİN YA
BİRDE BAK BENİM YEDİKLERİMİ BİLİYOSUN 2 ŞUBATTA 900 GR DI BAKALIM 2 MARTTA NE KADAR OLMUŞ OLACAK

benım Çıkmam lazım canım ablama gıdeceĞım ıŞımız var bıraz zaten karŞı sıtede oturuyo 1 saate gelırım

kız benİmle dalga geÇİyo netİn parasına oĞlunun ıslak mendİlİnİ alırsın dalga geÇİyo ona kızıyorum

sende haklısın cnm.geçer geçerrr bazen hayatı sallamak lazım.sende öyle yap annesiiii bebişin gelicek artık.bence sen yapman gereken hazırlıkları düşünmeye başla.. bayanssulusmile

sınem hoŞ geldın
nasılsın canım
ıŞallah ıyısındır
paŞamız nasıl
annesı tekmeler bol olsun canım

:lepi::lepi::lepi:

24/ 02/ 2010 ÇARŞAMBA

SAAT: 11:50

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.okyanus84:__________________________________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:______________________________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: _______________________________KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:______________________________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:______________________________________ KIZ _____________28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: __________________________________ KIZ________________________________ Berra Zeynep
7.hlymms:____________________________________ ERKEK ___________
8.sevgii:) _____________________________________ERKEK ___________
9.sessizdeniz: ________________________________ ERKEK VE KIZ ____ 2 ARALIK ________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
10.yaren35:__________________________________ ERKEK __________
11.benbilirim: ______________ 1 NİSAN __________ ERKEK ___________
12.muhasebe22 : __________ 2 NİSAN ____________ERKEK __________
13.ESCALES: _____________ 5 NİSAN ___________ ERKEK __________
14.serra84: _______________ 13 NİSAN ___________ ERKEK __________
15.chen :__________________ 5 MAYIS ___________ ERKEK __________
16.firdevs2006: _____________ 6 MAYIS ___________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT __________MEHMET KÜRŞAT
17.yeb2004: _______________12 MAYIS ___________ ERKEK __________
18.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ _____________
19.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS ____________________________
20.burcinn: _______________ 28 MAYIS ___________ ERKEK VE KIZ ___

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.megryann : _____________ 7 HAZİRAN _________ KIZ ______________
2.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
3.BEBEGIMIZ: ___________ 23 TEMMUZ _________
4.k.a.y.r.a. : _____________ 26 TEMMUZ __________ KIZ _________________________ ZEYNEP
5.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
6.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
7.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
8.sirrinenur : _____________14 AĞUSTOS ________ KIZ __________________________ EMİNE CEYLİN
9.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
10.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
11.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK _____________________ AHMET YASİR
12.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
13.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
14.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
15.gize:__________________15 EKİM ____________
16.sumos23:_____________ 19EKİM_____________ KIZ ___________________________
17.mavı_gozlü____________ 22 EKİM ____________ ERKEK _______________________
18.elif..timureren _________ 22 EKİM
19.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
20:mopsy_______________ 2 ARALIK___________
21.cmrm _______________ 9 OCAK:teytey::teytey::teytey:
22.johnnybravo __________ 9 OCAK :teytey::teytey::teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.orays
8.sulezehra:
9.rufeyde serra
10:&ayla&:
11.bilgen35:
12.dyd
13.marbley
14.bahçem
15.elchin.
16.vale14 (osmaniye 80)
17,bitte
18.mercanayse
19.gelevera
20.asimira
21.xaysex
22.azra2
23.umutlu16
24:isolde
25:eleyna
26:rozalin
27.sekerkiz67
28.zulu
29.vildan1
30.haksever
31.emenne

KIZLAR BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM[/QUOTE][/QUOTE]

selam mutluyum nasılsın kızlarrrrrr nasılsınız sumoş sinem sesiniz çıkmıyor

sinem sumoş elif ya sizler
nasılsınız
bende acıktım ki nasıl balık aldık ablamla fırına göürdü acayip açıktım yaaaaaaaaaaaaa

bu arada bugÜn kÜ gÖbÜŞÜmÜ ekledımmmmmmmmm
nasıl Çok ŞıŞko olmuŞmuyumn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…