Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

çok şükür ne olsun işte..hergün aynı sabah kalk işe gel akşam olsun eve git.sen neden iyi değilsinde iyi gibisin kötü bir şey yoktur inş.

bugün hava kapalı çok yağmur var bursada..sizin orda havalar nasıl sezen..bari havadan sudan konuşalım...

kafam kazan gİbİ
eŞİmle hala konuŞmuyoruz

aaaaaaaa neden ki cnm.ben bilmiyordum.yani geçmişi okuduğumda gördüm biraz bahsetmişsin ama küs olduğunuzu bilmiyordum.sadece sen eşine kızdın sandım..kafana takma cnm geçer olur böyle şeyler.ama küs durmayın yaaa küslük iyi değildir.

aaaaaaaa neden ki cnm.ben bilmiyordum.yani geçmişi okuduğumda gördüm biraz bahsetmişsin ama küs olduğunuzu bilmiyordum.sadece sen eşine kızdın sandım..kafana takma cnm geçer olur böyle şeyler.ama küs durmayın yaaa küslük iyi değildir.

AMAN BOŞVER DAHA YALVARACAK BANA HERZAMANKİ YAPTIĞI HATALAR kafamçokkarıştı TEKRAR GELİP AYAĞIMA KAPQANACAK YANİ :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

AMAN BOŞVER DAHA YALVARACAK BANA HERZAMANKİ YAPTIĞI HATALAR kafamçokkarıştı TEKRAR GELİP AYAĞIMA KAPQANACAK YANİ :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

öyle diyorsan öyledir cnm.en doğrusunu sen bilirsin tabi ki...önemli olan senin kendini üzmemen..doğal olarakta bebeğinin üzülmemesi.

öyle diyorsan öyledir cnm.en doğrusunu sen bilirsin tabi ki...önemli olan senin kendini üzmemen..doğal olarakta bebeğinin üzülmemesi.

evet canım
doğuma az kaldı bugün 28,haftada bitiyo girdik 29. A artık onun telaşı başlar bizim tartışma konumuz net yüzünden
kapatmak istiyo
bende istemiyorum bakalım nisanda erkek kardeşim gelecek balıkesirde okuyo onun yanına annemlere fideceğim 10 gün geldiğimde kapatmış olursa o zaman kıyamet kopar işte

EVET CANIM MAŞALLAH AKŞAM AĞLADIM MESELA
BİRDE 2 YUDUM SİG....:1no2: İÇTİM BİR TEKMELEDİ ANLATAMAM NASIL ÜZÜLDÜM

ah cnm yaaaa yapma annesi.çok zararı var biliyorsun..neden üzülüyorsun bu kadar ağlama.bak sen kendin dedin gelicek ayağıma kapanacak her zamanki hatalar diye.düzeleceğini bile bile sıkma canını..yavruna yazık.o daha çok küçük annesi.bak sen ağlarken tekmelemiş seni o da senin üzülmeni ağlamanı istemiyor.hadi bakalım gül biraz dağıt aklını...

ah cnm yaaaa yapma annesi.çok zararı var biliyorsun..neden üzülüyorsun bu kadar ağlama.bak sen kendin dedin gelicek ayağıma kapanacak her zamanki hatalar diye.düzeleceğini bile bile sıkma canını..yavruna yazık.o daha çok küçük annesi.bak sen ağlarken tekmelemiş seni o da senin üzülmeni ağlamanı istemiyor.hadi bakalım gül biraz dağıt aklını...

TAMAM naniknanik

salı gÜnÜ
oĞlumu gÖreceĞım
Çok Özledım
onu
buara ıyı beslendım
yumurta cevız fındık sÜt balık
bakalım 1 aydas nekadar kılo almıŞ

evet canım
doğuma az kaldı bugün 28,haftada bitiyo girdik 29. A artık onun telaşı başlar bizim tartışma konumuz net yüzünden
kapatmak istiyo
bende istemiyorum bakalım nisanda erkek kardeşim gelecek balıkesirde okuyo onun yanına annemlere fideceğim 10 gün geldiğimde kapatmış olursa o zaman kıyamet kopar işte

ne diyeyim cnm eşinle senin aranda.ama neden kapatmak istiyor ki..bu arada kapatsada bence çok büyütme yani bence bir düşün eşinden ya da huzurundan daha da önemli olamaz internet.evlilik karşılıklı fedakarlık müessesesi işte.bazen istemediğimiz kararları verdiriyor bizlere.yani sana mantıklı gelmeyen şeyleri onaylamak zoruda kalabiliyorsun.sıkma canını inan bu kadar sitres yapmana değecek bir şey değil tartıştığınız konu..

Son düzenleme:
X