- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafam kazan gİbİ
eŞİmle hala konuŞmuyoruz
bugün hava kapalı çok yağmur var bursada..sizin orda havalar nasıl sezen..bari havadan sudan konuşalım...
aaaaaaaa neden ki cnm.ben bilmiyordum.yani geçmişi okuduğumda gördüm biraz bahsetmişsin ama küs olduğunuzu bilmiyordum.sadece sen eşine kızdın sandım..kafana takma cnm geçer olur böyle şeyler.ama küs durmayın yaaa küslük iyi değildir.
AMAN BOŞVER DAHA YALVARACAK BANA HERZAMANKİ YAPTIĞI HATALAR kafamçokkarıştı TEKRAR GELİP AYAĞIMA KAPQANACAK YANİ klava:klava:klava:
bebişin nasıl annesi..tekmeliyor mu bakalım..
öyle diyorsan öyledir cnm.en doğrusunu sen bilirsin tabi ki...önemli olan senin kendini üzmemen..doğal olarakta bebeğinin üzülmemesi.
EVET CANIM MAŞALLAH AKŞAM AĞLADIM MESELA
BİRDE 2 YUDUM SİG....:1no2: İÇTİM BİR TEKMELEDİ ANLATAMAM NASIL ÜZÜLDÜM
ah cnm yaaaa yapma annesi.çok zararı var biliyorsun..neden üzülüyorsun bu kadar ağlama.bak sen kendin dedin gelicek ayağıma kapanacak her zamanki hatalar diye.düzeleceğini bile bile sıkma canını..yavruna yazık.o daha çok küçük annesi.bak sen ağlarken tekmelemiş seni o da senin üzülmeni ağlamanı istemiyor.hadi bakalım gül biraz dağıt aklını...
evet canım
doğuma az kaldı bugün 28,haftada bitiyo girdik 29. A artık onun telaşı başlar bizim tartışma konumuz net yüzünden
kapatmak istiyo
bende istemiyorum bakalım nisanda erkek kardeşim gelecek balıkesirde okuyo onun yanına annemlere fideceğim 10 gün geldiğimde kapatmış olursa o zaman kıyamet kopar işte