Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

kızlar kusura bakmayın ben cıkıcam
doktorla konusum bı

ayşe gel sen bana yardım et boncuğu ben vereyim sen tak mucukss =)))

amaaann çıkın çıkın yanlız kalmak istiyorum hadi çıkın çok kaldınızzz hadii abooo lapa lapa tipi var ayyyy korkuyorum yaf

galiba kulagına kurşun neyyy sibel boncukmu ben hayatta seme öyle şeylerle uğraşmayı

baakk 10sn balkona çıktım başım çatlıyo -tatlicadiarzu- ateşimde var bayağı

aman zaman geçsin canım sıkılmasın die başladım komşum yapıyodu heveslendim ama sıkıldım şimdi 7tane peçetem kaldı
sanki kullanacakmışım gibi

öle çok meşakkatli bi iş değil ya sadece ucunda küçük bi desen var bide kenarlarında öle şaşaalı şeleri hayatta yapamam sevmemde

kızlar benim valideyi hastaneye almışlar bugün kalacakmış ama bilmiyom ne zaman gelecek

öle çok meşakkatli bi iş değil ya sadece ucunda küçük bi desen var bide kenarlarında öle şaşaalı şeleri hayatta yapamam sevmemde

bende çok heves ederim ama bceremiycem sanıyorum kendimi aman dantelim bi bitsin neler örcem bi de telefon alırsam kendime sizlere de gösteririm :sm_cool::sm_cool:

sibel bacı senle benden başka kimse yok gelde msnde çetleşek canım olmazmı

sibellll geliynmuuuu gidiyom eleynada burda ama altta ismi gözüküyor ses yok hatice çıkmış galibaaaaaaaa

kıslar sayfam donuyo çıkım bari ben sonra görüşürüz

Ben hiç marifetli değilim bu el işi işlerinde.Yapanlara imreniyorum aslında.Büyük bir keyifle iştahla yapıyorlar maaşallah....

X