Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

kızlar hadi bırakın uyumayı yaa gelin kartopu oynayalım yatarayım sizi yerlereee

dışarı çıkıp yatmak istiyorummm karların üstüne :sinifsinif:

iyi sizin orlaralara yağsın soğunu biz çekelim geliyom seneye istanbul yada izmit kocaeli farketmez biz donuyoz kızzzzzzzz

yaaaaaaaaaa eleyna kız yazsana bişeyler çokmu yoğnsun canım

nese kimsenin eleceği yok boncuklarımı işliyimde bitsin artık yoksa bayılacam

uf ya benim yazım geç gidiyo sayfalarımda zor açılıyo

:hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya:
:hulya:

iyi yatta enişte seni bi yumruğu bu sefer göstermez galiba yediri die aklıma geliyor ama sen bilirisin:roflol::roflol::roflol::roflol:

ondan korkuma çıkamıyorum zaten yoksa yalandan markete die çıkıcam ama kendimi biliyorum bere taktığım halde beynim çatlıyo ağrıdan ciğerlerim zonkluyo hemen soğuk havayı içime çekince

hehe ismail yk nın son klibini izledinizmi tam bi komedi :roflol::roflol:

uffffffffffffffffff ör ör bitermi kızlar biriniz yardım edin bana uffffffffffffff

uffffffffffffffffff ör ör bitermi kızlar biriniz yardım edin bana uffffffffffffff

ayy şarkıya bak lokomotif gülşen çılgın ayhan cici ebru sositosositosositososito

ayy şarkıya bak lokomotif gülşen çılgın ayhan cici ebru sositosositosositososito

yaaaaaaaa sizdede öylemi bi haticele bendemi sayfalar iki saatte açılıyor nasıl sinir oluyom bi görseniz

ne bilim ben yaaaaa amaaaaaaaaaaaaan sibel hatice diğer kızlar eleyna maviş ben gidiyimm mmmmm bayyyyyyyyyyyyyyyyyyy baş belası yazılar iki saatte bi gidiyiiiiiiiiiiiiiii

X