Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın bayanssulusmile

bende iim canım benim valideyi oğlanları zorla götürdüler hastaneye yatıracaklardı ama ne oydu bilmiyom bende buraya koşa koşa geldim vaallaşutarafagittişutarafagitti

kıslarr canınız sıkılmış gibi yazacak konumu bulamadınız nee anamm gelmeyiz kızarsınız geliriz susarsınız yaww lmaz:

doğru diyon kız katılıyorm gelmesen gelen yok topik boş diyoz gelincede benden başaka yazan yokkkkkkkkguclubacismileguclubacismileguclubacismile:mymeka:klava:klava:

kızlar bısı dıcem bılen varmı aranızda benım bel agrılarım gecmedı henuz
agrılarım var mıdem agrıyor oyle bı sancı gırıyor gıdıyor kurtajdan olurmu acaba

bende iim canım benim valideyi oğlanları zorla götürdüler hastaneye yatıracaklardı ama ne oydu bilmiyom bende buraya koşa koşa geldim vaallaşutarafagittişutarafagitti

geçmiş olsun canım neyi var kayınvalidenin

valla ne bilem canım keşke sana yardımcı olabilsem benim belim sürekli ağrıyor ama galiba ben netin başında akşamları çok otruduğumdan oluyorrr

canım sıkılıyor ıyıce gecmedı dayanacak gucum kalmıyor aksama dogru dahada artıyor

sezen hala uykuya eğilimin varmı benim kalmadı öle uykulu halım

geçmiş olsun canım neyi var kayınvalidenin

sağol canım bi ara kan tahlili yapmışlarmış ozamanda şekeri ve kolestorelu yüksek çıkmış öyle kaçıyordu her zaman hasta olan kadın hastaneye yatmamak için iyi olmuştu ama bugün torunun biri zorla götürdü yaşına göre çok yüksek die:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…