Ben de de gelıyor ama kist oldugnu dusunyorum sogan kürü içmiştim cmur gıbı akıntı gelıyor ıcını temızkıyo dıyolarda bu 1 2 gun degıl 1 haftadır gelıyor. Ama temmuzda amma gecmıs ozamana kadr karnın büyüyyormuş zatenHiç yumurtlama döneminde kahverengi leke gelip hamile olanlar mı
Vakinal enfeksiyon varmış fitil verdi 3 kullanımlık .. bitti fakat hem kaşıntı hem zonklama devam ediyor me yapmam gerekiyor neden geçmedi kiBen de de gelıyor ama kist oldugnu dusunyorum sogan kürü içmiştim cmur gıbı akıntı gelıyor ıcını temızkıyo dıyolarda bu 1 2 gun degıl 1 haftadır gelıyor. Ama temmuzda amma gecmıs ozamana kadr karnın büyüyyormuş zatenskaydı ama ınsallajta umdugun gıbı hamılesındır
Anlamadı doktor bana adetin gecikince gel diyorHadı ya gebelık yokmuymus
İnşallah hamilesindir ama bende de vardı bel ağrısı kaşık ağrısı adetime 3 gün kaldı benim de ama bilmiyorum. Hiç hamile olmadım;-))) olmak istiyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa ben de sevinirimArkadaşlar merhaba adetime 7 gün var 15 gün kala keskin kasık ağrıları,boğaz ağrısı,halsizlik,yorgunluk göğüs ağrısıve ayakta beş dakikada dursam bel ağrım var geceleri bile ağrıyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Hiç test yaptınız mıİnşallah hamilesindir ama bende de vardı bel ağrısı kaşık ağrısı adetime 3 gün kaldı benim de ama bilmiyorum. Hiç hamile olmadım;-))) olmak istiyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa ben de sevinirim
Yok canım yapmadım adetim geçsin de öyle yaparım ama adet olucam muhtemelen, ağrım varHiç test yaptınız mı
Bi bakarsınız hamilesiniz inşallahYok canım yapmadım adetim geçsin de öyle yaparım ama adet olucam muhtemelen, ağrım var
Bilmiyorum ki, hissetmiyorum hiçbir şey , sabah sol kaşığımda batma vardı ama enfeksiyon olduğundan dolayı akıntım var hala kaşıntım geçti şükür belki o yüzden ağrımıştır bilemiyorumBi bakarsınız hamilesiniz inşallah
Bi test yapiver canimVajinal enfeksiyon için fitil vermişti doktor adet olmam gerekiyor bugün olmadım belirtiler hala var göğüs ucum acıyor ama normalde akıntı olurdu koyu ben öyle anlardım adet olacağımı gelmedi öyle bir akıntı.. yine umutlandım şimdi normalde adetim gecikmez tam gününde olur
Negatif sonuçtan korkuyorum:-/Bi test yapiver canim
Aynı durumdayım tüm belirtileri yaşadım 3 gün de geciktim ama test yaptım az önce negatif.. bacak çekilmesi yaşıyorum bi de uyutmayacak kadar .. ben fitil kullandım vajinal enfeksiyon için muhtemelen o geciktirdi şu yaşıma kadar ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum çok ümitlenmiştimKızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Belki daha önce pek çok kişi aynı cümleleri kurdu ama derdimi birde ben anlatmak istiyorum. Son regl tarihim 06.06.2019 Bugün itibari ile 4 gün geciktim. Dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif. Acayip gaz problemim var 1 haftadır. Kasık bölgemde batmalar ( buna ek olarak kasık kısmım ateş gibi ) bel ağrısı var. Hunharca yeme çabası içerisindeyim ve baş dönmelerim de başladı. 3 Temmuz’da regl olmam gerekiyordu. 1 hafta öncesinde kan testi yaptırdım sonuç 0.1 yani negatif. Hala gelen giden yok, belirtisi zaten hiç yok. Kafam çok karışık. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Sizce hamile miyim ? NOT: Geçen ay 1 hafta erken regl oldum )
İdrar testi için en az 1 hafta - 10 gün bekleyin diyorlar ama erken sonuç alanlarda varAynı durumdayım tüm belirtileri yaşadım 3 gün de geciktim ama test yaptım az önce negatif.. bacak çekilmesi yaşıyorum bi de uyutmayacak kadar .. ben fitil kullandım vajinal enfeksiyon için muhtemelen o geciktirdi şu yaşıma kadar ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum çok ümitlenmiştim
Sorma günlerdir forum canavarı okudum, sesim çıkmayınca eşim diyor yine mi okuyorsun sen diyeİdrar testi için en az 1 hafta - 10 gün bekleyin diyorlar ama erken sonuç alanlarda varkullanılan ilaçlar da etkiler tabi. Tek çare birkaç gün daha bekleyip duruma göre kan testi yaptırmak sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsun. %50 ümitliyim ve bu ümidimi yitirmek hiç istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?