- 14 Şubat 2025
- 109
- 18
- 13
- 21
- Konu Sahibi rumeysasrcn26
Evet baktım saat 8 de sonuç 0.200 yok 5 olunca var diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşallahEvet baktım saat 8 de sonuç 0.200 yok 5 olunca var diye biliyorum
Ama hala adet olmadım ben 5 gün oldu gecikeli karnım çok fena ağrıyor kasığım falan gece mide bulantısı varHayırlısı olsun inşallah![]()
Yumurtlama günün geç olmuş olabilir. Benim yunurtlama 2 gün geç olmuştu o zaman 2 gün adet olmamıştım. O gibi olabilir mi. Adetin düzenli miAma hala adet olmadım ben 5 gün oldu gecikeli karnım çok fena ağrıyor kasığım falan gece mide bulantısı var
Hayır düzensiz bazen ayın 10 unda bazende 20sinde olurumYumurtlama günün geç olmuş olabilir. Benim yunurtlama 2 gün geç olmuştu o zaman 2 gün adet olmamıştım. O gibi olabilir mi. Adetin düzenli mi
Anladım biraz daha bekle bakalım.Hayır düzensiz bazen ayın 10 unda bazende 20sinde olurum
Tmm olurr teşekkür ederimAnladım biraz daha bekle bakalım.
Bu freely kaset testi trendyoldan mi almışsınız yoksa eczaneden mi bende bu markadan yaptım trendyoldan almıştım hep çizgi çıkarıyor ama guvenemiyorumBen freely ile yapmıştım Eki Görüntüle 3547086
Merhabalar en son adet tarihim 23 Ocak 23-24 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Birkaç gün geç olacam herhalde diye düşündüm. Üstünden baya zaman geçince kan testi verdim sonuç 0.100 çıktı 2 kez verdim testi. Ve ben hala adet olmadım. Bir arkadaşım geç döllenme olabilir filan dedi ama gebelik olsa testte çıkmaz mıydı? Başına daha önce böyle bir durum gelen var mı acaba? Düzeni adet olan biriyim.Ya hamile miyim acaba 12 sinde lekelenme oldu 2 gün sürdü sonra cuma test yaptım da negatif çıktı adet olmadim hala ve karnım çok ağrıyor mide bulantısı 2 defa falan oldu gece test yapsam şimdi belli olurmu yoksa bir iki gundaha bekleyip Perşembe mi yapayim
Benim geç döllenme olmuş beta baktırdım aynı 0.100 du sonra Mart ayind baktım 3.1 olmuş gene kan verdim şuan 1387.34 çıktı geç döllenme olabiliyor ben en son ocakta olmuştum adet Şubat'ta görmedim adet bu ay verjnce belli oldu benim testlerde çıkmamıştı kaset olsun erken olsunMerhabalar en son adet tarihim 23 Ocak 23-24 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Birkaç gün geç olacam herhalde diye düşündüm. Üstünden baya zaman geçince kan testi verdim sonuç 0.100 çıktı 2 kez verdim testi. Ve ben hala adet olmadım. Bir arkadaşım geç döllenme olabilir filan dedi ama gebelik olsa testte çıkmaz mıydı? Başına daha önce böyle bir durum gelen var mı acaba? Düzeni adet olan biriyim.
Cok ilgin baya bir ara var nasil oluyor gec dollenme doktor anlattimi? Bu arada hayirli olsun suan kac aylik hamilesinizBenim geç döllenme olmuş beta baktırdım aynı 0.100 du sonra Mart ayind baktım 3.1 olmuş gene kan verdim şuan 1387.34 çıktı geç döllenme olabiliyor ben en son ocakta olmuştum adet Şubat'ta görmedim adet bu ay verjnce belli oldu benim testlerde çıkmamıştı kaset olsun erken olsun
Evet öyle gerçektende teşekkür ederim şuan 6 haftalık doktor olabilir böyle dedi başka birşey demediCok ilgin baya bir ara var nasil oluyor gec dollenme doktor anlattimi? Bu arada hayirli olsun suan kac aylik hamilesiniz
Hastanedeyim şu an karından ultrason ile baktı bir sorun yok dedi yani kist vs. Beta HCG istedi sonuç bekliyorum bakalım.Benim geç döllenme olmuş beta baktırdım aynı 0.100 du sonra Mart ayind baktım 3.1 olmuş gene kan verdim şuan 1387.34 çıktı geç döllenme olabiliyor ben en son ocakta olmuştum adet Şubat'ta görmedim adet bu ay verjnce belli oldu benim testlerde çıkmamıştı kaset olsun erken olsun
İnşallah iyi sonuçla dönersin ya ciakr insallah hamilelik kist de yokmus acaba stres mı oldun oda yapar gecikmeHastanedeyim şu an karından ultrason ile baktı bir sorun yok dedi yani kist vs. Beta HCG istedi sonuç bekliyorum bakalım.
Bu arada en son ocak kaçta adet gördünüz. Ben normalde düzenli adet gören biriyim. İlk defa gecikti hemde 20 gün. Ama en son 10 martta kan verdim 4 gün önce 0.100 çıktı. Bugünde kadın doğuma geldim beta HCG sonucunu bekliyorum. Doktor bir şey demedi.Evet öyle gerçektende teşekkür ederim şuan 6 haftalık doktor olabilir böyle dedi başka birşey demedi
Ocak ayının 13 u gibi benim düzensiz olur hep normalde bı 20 bı 13 olur subatta lekelenme oldu ondna sonra adet olmadım kan verdim de de çıkmadı hicbirsey Mart ayında tekrarladım mide bualntim falan olunca o zaman öğrendim vardır belki hamilesindir geç döllenmiştir kanda yavaş yavaş belli oluyordur sonuç çıkınca haber edersinBu arada en son ocak kaçta adet gördünüz. Ben normalde düzenli adet gören biriyim. İlk defa gecikti hemde 20 gün. Ama en son 10 martta kan verdim 4 gün önce 0.100 çıktı. Bugünde kadın doğuma geldim beta HCG sonucunu bekliyorum. Doktor bir şey demedi.
Stres olmuş olabilirim evet. Çünkü 8 Mart ta da 0.100 çıktı sonuç 10 martta da 0.100 çıktı. 4 günde yükseleceğini sanmıyorum ama. Şöyle bir şey gördüm burda bu şekilde olup 4-5 gün sonra bile farklı sonuç gören olmuş. Yada adeti 45 gün gecikip testler de negatif görüp üstelik kan tahlili negatif görüp hamile olan bile varmış. İlk defa günüm geçti bende bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı olsunİnşallah iyi sonuçla dönersin ya ciakr insallah hamilelik kist de yokmus acaba stres mı oldun oda yapar gecikme
Evet sonuç çıkınca mutlaka yazacağım en azından benden de bir fikir çıkmış olur. Sanmıyorum gebelik yoktur diye düşünüyorum ama kist ve miyom vs. Bir şey olmadığına sevindim doğrusu.Ocak ayının 13 u gibi benim düzensiz olur hep normalde bı 20 bı 13 olur subatta lekelenme oldu ondna sonra adet olmadım kan verdim de de çıkmadı hicbirsey Mart ayında tekrarladım mide bualntim falan olunca o zaman öğrendim vardır belki hamilesindir geç döllenmiştir kanda yavaş yavaş belli oluyordur sonuç çıkınca haber edersin
Evet bende burda öyle şeyler gördüm umudumu yetirmedim bende de zaten öyle oldu sonucu Mart ayında gördüm testlerde çıkmamıştı doktor zaten onalr yanıltıcı oluyor kan daha iyi dediStres olmuş olabilirim evet. Çünkü 8 Mart ta da 0.100 çıktı sonuç 10 martta da 0.100 çıktı. 4 günde yükseleceğini sanmıyorum ama. Şöyle bir şey gördüm burda bu şekilde olup 4-5 gün sonra bile farklı sonuç gören olmuş. Yada adeti 45 gün gecikip testler de negatif görüp üstelik kan tahlili negatif görüp hamile olan bile varmış. İlk defa günüm geçti bende bilmiyorum ama her şeyin hayırlısı olsun
Evet sonuç çıkınca mutlaka yazacağım en azından benden de bir fikir çıkmış olur. Sanmıyorum gebelik yoktur diye düşünüyorum ama kist ve miyom vs. Bir şey olmadığına sevindim doğrusu