Benim öyle lekelenmem olmuştu ama hamileyim diyip.ortalikta geziyordum. Doktora gttimki kistim patlamis sinra oturdum bi guzel agladim.Hiç yumurtlama döneminde kahverengi leke gelip hamile olanlar mı
kendi hikayemi okudum bi an sankiBenim öyle lekelenmem olmuştu ama hamileyim diyip.ortalikta geziyordum. Doktora gttimki kistim patlamis sinra oturdum bi guzel agladim.
bundan bendede oldu bende hamileyim sanmistim meger folikul kistiymis bi doktora git bence eger kist olmussa sogan kuru yapMerhaba arkadaşlar :-/ kendimce hesapladığını yumurtlama günümde 3 gün süren kahverengi lekelenme yaşadım sonrasında 1 damla kan. Adetime daha 9 gün var, inanılmaz bacak sızlamam var, belim çok ağrıyor yaklaşık 10 gündür ve kasıklarımda batma var akıntı var ve vajinam zonkluyor gibi cidden damar atıyor sanki ve kaşıntı var ... randevu Temmuz’un sonunda ... hamile miyim sizce yoksa enfeksiyon falan mı ben anlamadım . Başka bi doktora gitmeli miyim bilemedim , adetten sonra mı gitsem. Şimdi gitsem eğer hamileysem anlaşılır mı şu an yoksa erken mi
Yarın gidicem ama soğan kürü nedir açıklayabilirmisinbundan bendede oldu bende hamileyim sanmistim meger folikul kistiymis bi doktora git bence eger kist olmussa sogan kuru yap
15 gün boyunca uyguluyosun canim nete gir bak ibrahim saracoglu sogan kuru tarifi diye hem o kür sayesinde hamile kalan cok kadin arkadasimiz varYarın gidicem ama soğan kürü nedir açıklayabilirmisin
Anladım canım bi gideyim kontrole bugün bakalım ne diyecek sonrasını şekillendiririm15 gün boyunca uyguluyosun canim nete gir bak ibrahim saracoglu sogan kuru tarifi diye hem o kür sayesinde hamile kalan cok kadin arkadasimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?