Meraktan ölecem hamile miyim

Betmam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
822
1.019
43
Merhaba arkadaşlar :-/ kendimce hesapladığını yumurtlama günümde 3 gün süren kahverengi lekelenme yaşadım sonrasında 1 damla kan. Adetime daha 9 gün var, inanılmaz bacak sızlamam var, belim çok ağrıyor yaklaşık 10 gündür ve kasıklarımda batma var akıntı var ve vajinam zonkluyor gibi cidden damar atıyor sanki ve kaşıntı var ... randevu Temmuz’un sonunda ... hamile miyim sizce yoksa enfeksiyon falan mı ben anlamadım . Başka bi doktora gitmeli miyim bilemedim , adetten sonra mı gitsem. Şimdi gitsem eğer hamileysem anlaşılır mı şu an yoksa erken mi

Hamile olduğunu düşünmüyorum adet başlangıcı olabilir temmuz sonunu niye bekleyesin acile git

Adetime daha 9 gün var, ben yaklaşık 10 gündür bu ağrıları çekiyorum, iyi bi doktordan anca yer bulabildim ama başka bir hastaneye gidicem muhtemelen çünkü belim ağrıyor

4 aydır korunmuyorum bebek düşünüyoruz ama olmadı, çok da araştırdım ama içinden çıkamadım tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı aranızda

9 gun su ansa birsy soylenmez oladablrsn olmayadablrsn daha dollenmemistr bile hevesten bazen vucut oyun oynuyor oyuzden sabretmelisin hersy gonlunce olsun dilerim vardir

Adetinize 9 gün kala çok erken. Bencede hamile değilsiniz

O zaman başka bir sıkıntı var , kahverengi leke geldi bi de ilk defa hiç olmazdı o heveslendirdi aslında beni , bel ağrısı tabi bi de

Yok mu aranızda başka biri arkadaşlar

Hiç yumurtlama döneminde kahverengi leke gelip hamile olanlar mı

Bende kist var mı yokmu onu da bilmiyorum , Nasıl bir ağrı oluyor peki kist olunca ne gibi etkisi var vücuda

Yarın için randevu aldım bakalım doktor ne söyleyecek

bundan bendede oldu bende hamileyim sanmistim meger folikul kistiymis bi doktora git bence eger kist olmussa sogan kuru yap

15 gün boyunca uyguluyosun canim nete gir bak ibrahim saracoglu sogan kuru tarifi diye hem o kür sayesinde hamile kalan cok kadin arkadasimiz var
Anladım canım bi gideyim kontrole bugün bakalım ne diyecek sonrasını şekillendiririm

Gittim doktora kan almadı, vakimal enfeksiyon olmuş sıkıntı yapılacak kadar değil dedi fitil verdi 1 hafta kullanacakmışım , muayene etti kist yok kanallar açıkmış hamile olacağımı düşünüyordum ya ben sordum fitilleri kullan adet gecikince bakalım belli olmuyor dedi , ayrıca 4 aydır folik asit kullanıyordum bırak dedi yeter dedi, adet gecikince gel kan değerlerine bakalım dedi

Ayrıca yumurtlama döneminde kahverengi leke oldu dedim normal dedi , adet döneminde büyük parçalar halinde kan geliyor dedim evet biraz var pıhtılaşma sorun edilecek bir boyutta değil seninki adetin yoğunluğundan olur dedi ona da ... yani hep ben sordum öyle cevap verdi anlar biraz demi ya memnun kalmadım. Bi de 4 ay kısa bir zaman 8 ay geçsin öyle düşün niye hamile kalamıyorum diye diyor yaşın da 30 acele etme bu adar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…