Bizimle beraber onlarda hüsrana uğruyor ama üzüntülerini pek belli etmiyorlarSorma günlerdir forum canavarı okudum, sesim çıkmayınca eşim diyor yine mi okuyorsun sen diye) ama şimdi o uyanınca soracak sonucu o da üzülecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimle beraber onlarda hüsrana uğruyor ama üzüntülerini pek belli etmiyorlarSorma günlerdir forum canavarı okudum, sesim çıkmayınca eşim diyor yine mi okuyorsun sen diye) ama şimdi o uyanınca soracak sonucu o da üzülecek
kendi sordu söyledim valla :-/ başım ağrıyoradet olucam muhtemelenBizimle beraber onlarda hüsrana uğruyor ama üzüntülerini pek belli etmiyorlarFitilden kaynaklı olduğuna adın gibi eminsen negatif olduğunu söyle ama bana kalırsa beklemede kal. Henüz birşey gelmedi değil mi ? Bekle. Gecikmen devam ederse de hiç idrar testi ile uğraşma. Direk kan testine. Ben öyle yapacağım
![]()
Benim 1 hafta gecikti vajinal fitil kullanmıştım belki seninki de ondan olabilir ama umarım hamilesindir.Bugün 9. Gün gecikmem oldu, tam 10 gün olsun test yapıcam inşallah geç döllenmedir ya
Evet ben de kullandım o mu geciktirdi acaba, sen adet oldun mu eğer olduysan kaç gün sonraBenim 1 hafta gecikti vajinal fitil kullanmıştım belki seninki de ondan olabilir ama umarım hamilesindir.
Bir hafta sonra oldum benEvet ben de kullandım o mu geciktirdi acaba, sen adet oldun mu eğer olduysan kaç gün sonra
Sanki adet olacakmışım gibi belirtilerim var ama olmadım bi türlüBir hafta sonra oldum ben
Pazartesine randevu al o zamana kadar olmazsan doktora git bence hamile değilsen söktürür ilaçla.Sank
Sanki adet olacakmışım gibi belirtilerim var ama olmadım bi türlü
Pazartesine randevu al o zamana kadar olmazsan doktora git bence hamile değilsen söktürür ilaçla.
Evet Perşembe gününe randevum var
Var ama ne zaman belirdi o önemliKızlar bana da yardım edin 3 gün regl geçti 11 yıldır bekliyorum çift çizgi var mı yoksa ben psikolojik olarak mı görüyorum
Canım ben gördüm biraz belirsiz ama silik çokmuş galiba :) inşallah hamilesindir emin olmak için 2 gün sonra bi daha yap yine böyle olursa kan ver bence :)Kızlar bana da yardım edin 3 gün regl geçti 11 yıldır bekliyorum çift çizgi var mı yoksa ben psikolojik olarak mı görüyorum
Sabah yapmıştım 5 dakika içinde belirdiVar ama ne zaman belirdi o önemli
Hadi inşallah var bence .-)))Sabah yapmıştım 5 dakika içinde belirdi
Test üzerindeki çizgi mi pembelik var mı göremiyorum artıkCanım ben gördüm biraz belirsiz ama silik çokmuş galiba :) inşallah hamilesindir emin olmak için 2 gün sonra bi daha yap yine böyle olursa kan ver bence :)
Testin markası ne canım :)Test üzerindeki çizgi mi pembelik var mı göremiyorum artık![]()