Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinal fitil kullanmıştım 3 gün muhtemelen o geciktirdi böyle, ama adet de olamıyorum ağrılarım var adet olucakmışım gibi.. doktora gidicem ama ilaç vermeden adet kendi sökülür mü yaşayan var mı acaba
Betmam
doktora git her gebelik ıdrar da cıkacak diye bir kural yok ayrıca gec döllenme diye de Bı durum var canım bu senin beta hcg salımılınla ilgili gebelik yoksa bile 10 gün gecmiş olması kist yada ilerlemiş enfeksiyon belirtisi olabılır
Betmam
doktora git her gebelik ıdrar da cıkacak diye bir kural yok ayrıca gec döllenme diye de Bı durum var canım bu senin beta hcg salımılınla ilgili gebelik yoksa bile 10 gün gecmiş olması kist yada ilerlemiş enfeksiyon belirtisi olabılır
En son adetim 3 hazirandı ve daha yeni adet oldum. 15 gün gecikmiştim muhtemelen fitil kullandığım içim doktora da gitmedim kendi sökülsün istedim iyiki de öyle olmuş:) randevumu da iptal ettim adet olduğum için