• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraktan ölecem hamile miyim

Kızlar bana da yardım edin 3 gün regl geçti 11 yıldır bekliyorum çift çizgi var mı yoksa ben psikolojik olarak mı görüyorum
Ben de gördüm silik çizgi kan verin mutlaka inşallah iyi haber alırsınız

Test yaptım iki tane ve sonuçnrgatif... tahmin ediyordum zaten de içim rahatladı tam 10 gün geçti adetten

Vajinal fitil kullanmıştım 3 gün muhtemelen o geciktirdi böyle, ama adet de olamıyorum ağrılarım var adet olucakmışım gibi.. doktora gidicem ama ilaç vermeden adet kendi sökülür mü yaşayan var mı acaba

Betmam Betmam doktora git her gebelik ıdrar da cıkacak diye bir kural yok ayrıca gec döllenme diye de Bı durum var canım bu senin beta hcg salımılınla ilgili gebelik yoksa bile 10 gün gecmiş olması kist yada ilerlemiş enfeksiyon belirtisi olabılır

Betmam Betmam doktora git her gebelik ıdrar da cıkacak diye bir kural yok ayrıca gec döllenme diye de Bı durum var canım bu senin beta hcg salımılınla ilgili gebelik yoksa bile 10 gün gecmiş olması kist yada ilerlemiş enfeksiyon belirtisi olabılır
Evet randevu aldım gidicem 12 gün geciktim

En son adetim 3 hazirandı ve daha yeni adet oldum. 15 gün gecikmiştim muhtemelen fitil kullandığım içim doktora da gitmedim kendi sökülsün istedim iyiki de öyle olmuş:) randevumu da iptal ettim adet olduğum için

Ayrıca enfeksiyon belki geçmemiştir diye düşünerek hazır adet de olmuşken soğan kürü deneyeceğim yapan var mı aranızda araştırma yapayım

Araştırdım da adet gittikten 2 gün sonra yapılıyormuş

Doktora gittim bugün , kistik yapıda yumurtaların dedi ne demek bu. Kist var mı yok mu

Back