Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesenin görünmesi için HCG değerinin 2000 e yakın bir değer olması gerekir bunun içinde yaklaşık 4-5 haftalıkHani bu kese görünüyor falan diye okumuştum forumlarda da ne zamanda görünür onlar acaba
Canım niye bu kadar telaş yapıp kendini üzüyosun adetini bekle bi kere o kadar erken hicbir sey belli olmaz kese adet gectikten sonra bile gorunmuyor en az 4 bucuk 5 haftalik olmasi lazim gorunmesi icin boyle ancak sen yıpranırsın umarım hamilesindirHani bu kese görünüyor falan diye okumuştum forumlarda da ne zamanda görünür onlar acaba
öründüm doktora yumurtlama döneminde normal dedi . Kist vs bir şey yokmuşKesenin görünmesi için HCG değerinin 2000 e yakın bir değer olması gerekir bunun içinde yaklaşık 4-5 haftalık
Bahsettiğiniz şey size yerleşme diye gelebilir ama bence bir doktora gorunun kist vs de olabilir , siz aklınıza böyle sorular getirip hamile miyim dedikçe de vücudunuz oyun oynayıp belirti verecek relax olun
O bende de vardı fitil ve antibiyotik vermişti doktor ve bi daha da oyle bi sikayetim olmadi gercekten rahatlicaksinDoğru diyorsunniye böyle yapıyorum ben de bilmiyorum akışına bırakmak lazım haklısınız ama en azından Rahim ve tüpleri kist olmadığını her şeyin normal olduğunu öğrenmiş oldum
iyi bir doktordan randevum var zaten Temmuz’da ona da anlatırım muayene eder güzelce enfeksiyonum bir geçsin de kurtulayım kaşıntıdan
Şimdi sana bir kaç örnek vereyim canım. Bana göre o eskidendi hani 1 sene bekle olmazsa gel demeler. Nedenine gelince yeni evli (8aylık) bir kardesim gibi olan arkadaşım var. İlk günden korunmadı bebek istiyor çünki. Sonra 4ay geçti hala yok abla deyince dedimki bir dr a git,herşey normalse ozaman 2sene bile beklersin. Olurya bir sorun vardır bilmeden 1 seneyi kaybetme. Velhasıl gitti, dr eşinide görelim demiş. Eşi 4ay erteledi hep, arkadaşım yumurta takibi yaptırdı,hormon takibi yaptıedı vs vs. 8ayın sonunda Kendisi turp gibi çıkarken eşinde hiç sperm bulunamadı. Şimdi tüp bebek için yer araştırıyorlar.Ayrıca yumurtlama döneminde kahverengi leke oldu dedim normal dedi , adet döneminde büyük parçalar halinde kan geliyor dedim evet biraz var pıhtılaşma sorun edilecek bir boyutta değil seninki adetin yoğunluğundan olur dedi ona da ... yani hep ben sordum öyle cevap verdi anlar biraz demi ya memnun kalmadım. Bi de 4 ay kısa bir zaman 8 ay geçsin öyle düşün niye hamile kalamıyorum diye diyor yaşın da 30 acele etme bu adar diyor
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp ayrıntılı yazdığın için, çok kaşıntı var fitili kullanmak zorundayım geçer inşallahŞimdi sana bir kaç örnek vereyim canım. Bana göre o eskidendi hani 1 sene bekle olmazsa gel demeler. Nedenine gelince yeni evli (8aylık) bir kardesim gibi olan arkadaşım var. İlk günden korunmadı bebek istiyor çünki. Sonra 4ay geçti hala yok abla deyince dedimki bir dr a git,herşey normalse ozaman 2sene bile beklersin. Olurya bir sorun vardır bilmeden 1 seneyi kaybetme. Velhasıl gitti, dr eşinide görelim demiş. Eşi 4ay erteledi hep, arkadaşım yumurta takibi yaptırdı,hormon takibi yaptıedı vs vs. 8ayın sonunda Kendisi turp gibi çıkarken eşinde hiç sperm bulunamadı. Şimdi tüp bebek için yer araştırıyorlar.
Diğer örnekte kendi ablam. Beraber gittik, dr rahim filmi istedi hatta. Adete 6 vardı,olunca gel çekelim dedi. Alttan üstten birsürü müayene de etmişti ama kan almadı ısrar ettiksede. Eve geldi içine kuşku düştü idrar testi yaptı adetine 6 gün kala hamile olduğunu öğrendik. Yani seninde ola bilir umutsuzluğa düşme adetini bekle. Bana sorarsan fitilide sonra kullanırsın.
Bende adetime 8 gün varken dayanamayıp kan vermiştim 30 rakamla hamile olduğumu öğrenmiştim :) inşallah seninde bebeğin bekletmeden gelir buay. Olurda gelmezse,eşinde bir tahlil versin. Herşey yolundaysa rahat kafayla beklersiniz.
Sende öyle mi oldu hamile mi oldun hemenO bende de vardı fitil ve antibiyotik vermişti doktor ve bi daha da oyle bi sikayetim olmadi gercekten rahatlicaksinbebek de arkasindan gelir
Yani benim başka problemlerim de vardı biraz zaman aldı hamile kalmam ama bu enfeksiyon da bebegin tutunmasini engelliyomus diye biliyorum onu halletmek lazim bi an önceSende öyle mi oldu hamile mi oldun hemen
yani ne diyebiliriz bu bahsettikleriniz adet belirtisi de hamilelik belirtisi de4 aydır korunmuyorum bebek düşünüyoruz ama olmadı, çok da araştırdım ama içinden çıkamadım tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı aranızda
Aynen öyle doktora gittim bugün enfeksiyon varmışyani ne diyebiliriz bu bahsettikleriniz adet belirtisi de hamilelik belirtisi de
ki ikisi çok benzer belirtiler gösteriyo
adete de 9 gün var zaten çok erken heycan yapmayın sakince bekleyin derim
Evet doğru ben de okudum dediğiniYani benim başka problemlerim de vardı biraz zaman aldı hamile kalmam ama bu enfeksiyon da bebegin tutunmasini engelliyomus diye biliyorum onu halletmek lazim bi an önce
Amin sana da nasil olsun bi an önceEvet doğru ben de okudum dediğiniAllah bağışlasın
İnşallah canım istiyorum vallaAmin sana da nasil olsun bi an önce
Ahhahahahha
kendi hikayemi okudum bi an sanki![]()
Yok hiçbir şey yaptırmadım kan testi bile yapmadı doktor enfeksiyon geçince bakalım dedi. Çok haklısın söylediklerinde kolay değil artık hamile kalmak...Daha önce hormon testleri yaptırdınız mi , şimdi insanlar evlilik öncesi bile yumurta ve sperm durumlarına baktirip ona göre yol izliyor ... 30 yaş öncesi 1 yıl 30 sonrası 6 ay olayı çöp oldu.
Bence bu kadar istiyor ve düşünüyorsanız hormon testlerinizi ve spermiogram testi yaptırın ona göre yol izlenir . Sip diye hamile kalmak eskidendi şimdi yine vardır illa ki ama artık hamile kalmak kolay birşey değil her değerimiz normalken ilki 3 yılda oldu ve ikinci için 1.5 yıldır korunmuyoruz çok şükür bir tane var diye relaxim en önemlisi stres yapmamak ayrıca