• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba

Yumurtlamadan kaç gün sonra pembemsi kahverengimsi leke oldu
Beklediğim adetten iki gün önce oldu adet günü de baktım gelen giden yok gebelik testi yaptım baya belli olarak çıktı akşamına kan verdim beta 71.7 çıkmıştı önceki yorumlara baktım bende adetten önce 10 gün kadar sancı çektim her an adet olacakmış gibi

Benimde ilk gebeliğim ama kırmızı olmaması lazım diye biliyorum yine de bilemiyorum
Yaa Allah analı babalı büyütsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim ikinci olucak aynı kahverengi olduydu ağrı olduydu o yüzden dedim acaba varmı ama ilk gebelikte silik çizgi ciktiydi adetim geçince yaptiydim

Beklediğim adetten iki gün önce oldu adet günü de baktım gelen giden yok gebelik testi yaptım baya belli olarak çıktı akşamına kan verdim beta 71.7 çıkmıştı önceki yorumlara baktım bende adetten önce 10 gün kadar sancı çektim her an adet olacakmış gibi
Benim de adete 9 gün var kasığım ağrıyor bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Sen şuan hamile misin. Inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız bu sene

İnşallah ya idrarla yaptım ama kaset test bozuk çıktı ya iki tane almıştım birde birinde hiç çizgi çıkmadı ikincisinde de yarım çizgi çıktı sadece
Ben freely ile yapmıştım
1000046670.webp

Back
X