- 29 Eylül 2022
- 38
- 25
- 18
- Konu Sahibi rumeysasrcn26
İnşallah inşallahTM olurr haber veririm
İnşallah inşallah sende hamile kalırsın kısa sürede bebiş nasip olur inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallahTM olurr haber veririm
İnşallah inşallah sende hamile kalırsın kısa sürede bebiş nasip olur inşallah
Acaba kırmızı değil de açık pembe olabilir miKırmızı olunca yerleşme kanaması değil diyorlar ama bende iki gün damla damla kahverengi akıntı yaşadım ama kırmızı asla değildi açık kahve tonunda
Yumurtlamadan kaç gün sonra pembemsi kahverengimsi leke olduAcaba kırmızı değil de açık pembe olabilir mi
Beklediğim adetten iki gün önce oldu adet günü de baktım gelen giden yok gebelik testi yaptım baya belli olarak çıktı akşamına kan verdim beta 71.7 çıkmıştı önceki yorumlara baktım bende adetten önce 10 gün kadar sancı çektim her an adet olacakmış gibiYumurtlamadan kaç gün sonra pembemsi kahverengimsi leke oldu
Kırmızıydı ya ama damlaydi pembe oluncami yerleşme oluyorAcaba kırmızı değil de açık pembe olabilir mi
Benim iki gün sürdü tam ya kahverengi akıntı oldu adetim zannettim hattaKırmızı olunca yerleşme kanaması değil diyorlar ama bende iki gün damla damla kahverengi akıntı yaşadım ama kırmızı asla değildi açık kahve tonunda
İnşallah vardır bebişinBenim iki gün sürdü tam ya kahverengi akıntı oldu adetim zannettim hatta
Yaa Allah analı babalı büyütsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim ikinci olucak aynı kahverengi olduydu ağrı olduydu o yüzden dedim acaba varmı ama ilk gebelikte silik çizgi ciktiydi adetim geçince yaptiydimBenimde ilk gebeliğim ama kırmızı olmaması lazım diye biliyorum yine de bilemiyorum
Benim de adete 9 gün var kasığım ağrıyor bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Sen şuan hamile misin. Inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız bu seneBeklediğim adetten iki gün önce oldu adet günü de baktım gelen giden yok gebelik testi yaptım baya belli olarak çıktı akşamına kan verdim beta 71.7 çıkmıştı önceki yorumlara baktım bende adetten önce 10 gün kadar sancı çektim her an adet olacakmış gibi
İnşallah ya idrarla yaptım ama kaset test bozuk çıktı ya iki tane almıştım birde birinde hiç çizgi çıkmadı ikincisinde de yarım çizgi çıktı sadeceİnşallah vardır bebişingebelik testi yapacaksan da ilk idrarla yap daha iyi sonuç alırsın
Yanlış anlamayın ilk defa duyduğum için soruyorum niye böyle yapsın nedir ki sebebiidrarınızı 5 dk bekletin öyle damlatın
Hadi inşallah ikincide olsunYaa Allah analı babalı büyütsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim ikinci olucak aynı kahverengi olduydu ağrı olduydu o yüzden dedim acaba varmı ama ilk gebelikte silik çizgi ciktiydi adetim geçince yaptiydim
Test hangi marka yanlışlıkla almayalımİnşallah ya idrarla yaptım ama kaset test bozuk çıktı ya iki tane almıştım birde birinde hiç çizgi çıkmadı ikincisinde de yarım çizgi çıktı sadece
İnşallah yaHadi inşallah ikincide olsun
Evettttttt 6+3 teyizBenim de adete 9 gün var kasığım ağrıyor bacağıma kadar vuruyor ağrısı. Sen şuan hamile misin. Inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız bu sene
Ben de bekletilmemesi gerekiyor diye biliyorumYanlış anlamayın ilk defa duyduğum için soruyorum niye böyle yapsın nedir ki sebebi
Ayy maşallah maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel uzun bir ömrü olsun hayırla büyüsünEvettttttt 6+3 teyiz
Ben freely ile yapmıştımİnşallah ya idrarla yaptım ama kaset test bozuk çıktı ya iki tane almıştım birde birinde hiç çizgi çıkmadı ikincisinde de yarım çizgi çıktı sadece