- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Paradan mirastan mahrum kalmak istiyorsa yapsin da gorekKendı kazanmıyor mu zuhahahaha.
Gelin yerinde olsam babanın aldıklarını cig cig masaya koyarım oturun yiyin derım.
Para miras var ama mutfak dolabı yok evinizde?Paradan mirastan mahrum kalmak istiyorsa yapsin da gorek
Ask olsun ama yaaa populer oldugumu daha yeni mi ogreniyorsunAy bu baya popüler galiba bende güya sıkı takip ediyorum hiç denk gelmemisim konularına
Yooo niye ki
Sonucta babamin paralariyla yemeğin malzemeleri aliniyor ev gecindiriliyor
Kendi kazanmiyor ya
Yanlis anlamissin olayi mutfakta her bisey var buzdolabi haricPara miras var ama mutfak dolabı yok evinizde?
Daha ne o zaman umutsuz?Set ustu ocak var yukarda tatlim
Buzdolabi olmadan yiyecekler nerde saklanacakDaha ne o zaman umutsuz?
İşin gücün şov başka birşey değil.
Para ve miras var ama buzdolabınız yok?Yanlis anlamissin olayi mutfakta her bisey var buzdolabi haric
Yoo gayet saygililarAbin çalışmıyor mu?
Ayrıca mesele para değil ki. Yemeği yengen yapıyor onun emek verdiği bir şeye müdana etmiş oluyorsun. Küs olduğun birinin yaptığı yemek sonuçta. Dışarıdan sırf boğazının derdine gururunu hiçe sayıyormuşsun gibi duruyor. Yenge de böyle düşünüyordur. Abin ve yengen sana saygı duymuyorlardır.
Alabilirdin taksitle bir buzdolabı.Buzdolabi olmadan yiyecekler nerde saklanacak
Yoo gayet saygililar
Hem oyle olsa benimle barismak istemezdi dgil mi
Para var cok sukur alinsa alinir tabikiPara ve miras var ama buzdolabınız yok?
Diye degıstıreyım yorumu hemen.
Anafıkır degısmedı farkettiysen?
Senınle barısmak istemiyor ki, hem konusmuyorsun hem yemegımı yiyorsun dıyıp orselemeue calısıyor senı.. belki gurur yapar Ayagını kesersin dıye evinden..Yoo gayet saygililar
Hem oyle olsa benimle barismak istemezdi dgil mi
Buzdolabi olmadan yiyecekler nerde saklanacak
Tamam iste, o kafayı boz diyorum sana? Sen onculuk etve boz?Para var cok sukur alinsa alinir tabiki
Ama simdi birlik oldugumuzdan ne gerek var kafasindalar
Annem gebertir iste o zaman niye ayri boy cektin diyeAlabilirdin taksitle bir buzdolabı.
Annen gidince al mesela ama olmaz değil mi?
Elalem ne der?Tamam iste, o kafayı boz diyorum sana? Sen onculuk etve boz?
E tamam orada pisir kendine birseyler marketten alip.Set ustu ocak var yukarda tatlim
Dedim sebebini ust yorumlara bakNeden buzdolabı almıyorsun peki?
Buzdolabi olmadan neler yapilir kiE tamam orada pisir kendine birseyler marketten alip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?