• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

kadınla konuşmayıp yemeğini nasıl yiyorsun?
neden hala mutfak yaptırmadınız?
e annen köydeyken konuşmadığın insanın yemeğini yemek yüzsüzlük olur bir zahmet yukarıda dur.
Yüzsüzlük müssüzlük, umutsuz nere konuşmuyorum yemeğini de yemem demek nere.
Hiç olur mu öyle şey?

Selam Canlar
Çoğunuz biliyosunuz ki yengemle 2 buçuk yıldır küsüm. Bilmeyenler varsa da bilenler bilmeyenlere anlatsın veyahut eski konularımdan bakıversinler.
Gel gelelim şimdi olaya
Geçenlerde annemle yengem bi olaydan dolayı tartışıyorlardı. Ne olduysa laf döndü dolaştı bana geldi
Yengem başladı yok umutsuz benimle 2 buçuk senedir boş yere küs, çocuklara yakınlık göstermiyor, çevredekiler de farkında niye seninle konuşmuyolar diye sorup duruyolar . Abinin dediği lafı benden bildiğin için konuşmuyorsun farkındayım dedi
Bende benimle konuşanla konuşurum konuşmayanla konuşmam dedim sadece
Ondan sonra da annem başladı aynı evin içinde küslük olmaz barışın diye.
Bende dedim ki madem o zamanlar sana "burda kalamaz al onu da götür köye" lafını o değil abim söyledi neden ben aylardır üst dairede kalırken bi kere olsun derdin ne niye aşağı inmiyorsun demedi.
Çocukları şununla muhattap olmayın diye tembihleyip nasıl yakınlık göstermemi bekliyor?
hem o konuşuyor mu da bende konuşacakmışım dedim.
Bişey diyemedi aynen ona da aktarmış bu konuşmayı.
Sizce ne yapmalıyım.
Bir de şöyle bi mesele var.
Annem bi kaç ay sonra köye gidecek 6 ay falan orda kalacak.
Ben burda üst katta mı dursam diye düşünüyorum. Ama üst katta da mutfak aktif değil buzdolabı falan yok.
E aşağıda dursam da konuşmuyorum hiç onunla zaten abimle konuşuyorum ama o da akşamdan akşama evde oluyo aşağıda da rahatsız olurum.
Sizce ne yapmalıyım.
Fikirlerinizi bekliyorum tatlışlarım
Yengenle abin neden sizde yaşıyor

Yengenle abin neden sizde yaşıyor
Yengesi ve abisi onlarda yasamıyor, umutsuzlar yenge ve abinin evinden cıkmıyor.
Umutsuz yenge ile küs oldugu halde gıdıp orda kalıyor yemek yiyor. Cunku evlerinde mutfak yok. Ama yengeyi sevmiyor yemegını yedıgı halde. Annesı de hazıra alısmıss umutsuzun, bır lavabo iki dolap taktırmıyor eve, mutfak yok dıyıp haydi bakalım maaıle gelinin evıne hucummmmm..
Durum bu.

Umutsuz konuyu anlattım dıye kızmıyorsun degıl mı?

Heee tabi ne demezsin
Bende bayilmiyorum onun yuzunu gormeye
Ama bazi durumlarda mecbur kaliniyor diyelim
Hangi durum?
Çalışıyorsun, istesen bir çözüm muhakkak bulursun, ama işine gelmiyor hep bir bahanen var.
Hazır yemeği yemek işime geliyor demiyorsun da.
Neyse ki biz biliyoruz artık seni.

Yüzsüzlük müssüzlük, umutsuz nere konuşmuyorum yemeğini de yemem demek nere.
Hiç olur mu öyle şey?
Hayır madem küstün dik dur kadının evinde ne işin var. Yaptığı yemeği niye yiyon. Çamaşırlarını da kadın yıkıyordur belki de.
İnsan utanır.

Onu kastetmiyorum be tatlim
Kuru ekmek bile yerim bana kalsa ama bizimkilerle papaz olurum
Papaz oluyosun dıyelım, dön annene de ki "acıkcası evlı olsam her allahın gunu ıkı dolap taktırmayan gelıp hazır yiyen saglıklı kaynana küs gorumce kayınpeder" cekmem.
Kadına haksızlık ediyoruz, gıt dolap begen her ay maasımdan bende vericem eve mutfak yaptıralım ayıptır gunahtır de.
Ozaman annen ok der bence.

Back