• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

Yengesi ve abisi onlarda yasamıyor, umutsuzlar yenge ve abinin evinden cıkmıyor.
Umutsuz yenge ile küs oldugu halde gıdıp orda kalıyor yemek yiyor. Cunku evlerinde mutfak yok. Ama yengeyi sevmiyor yemegını yedıgı halde. Annesı de hazıra alısmıss umutsuzun, bır lavabo iki dolap taktırmıyor eve, mutfak yok dıyıp haydi bakalım maaıle gelinin evıne hucummmmm..
Durum bu.

Umutsuz konuyu anlattım dıye kızmıyorsun degıl mı?
Bide meraklısına yenge olayı demiş 😁😁

Yengen le beslen akşamları... Hem ısırarak Hıncını almış olursun...
images (4).jpeg

Bide meraklısına yenge olayı demiş 😁😁
Umutsuz u ne zaman gorsek yengesını sorarız.
Yengesi yengemiz sayılır. Sabır tası kadının lakabı. Yengeyi severiz. Ben kendi adıma seviyorum. Keske komsum olsaydı Yengesi. Boylece umutsuz da komsum olurdu.
Kopru olur aralarında tımarhaneye yatardım. Sıkılmaktan kurtulurdum bende umutsuz sayesinde 😂

Yukarda dursam annem dert ediyor bunu hem annemden ayri gayri olur mu onun yüzünden annemi uzemem
Annen onu dert edeceğine mutfaksız evde oturmayı dert etsin umutsuzcum.annene boyle soyle. Tek basına evde oturunca ölmüyorsun, kesin bilgi.

Aman olmasin burda bari gozum görmesin
Kız kendi evinde yaşasan kadını gözün göremicek zaten. Yaptığı yemekleri homhom götürmek için müdane edersen e görürsün.

Asıl yengenin demesi lazım bunu yanijsjdkdls canım benim görmeden seviyorum onu vallahi rabbim eyüp sabrı vermiş

Yukarda dursam annem dert ediyor bunu hem annemden ayri gayri olur mu onun yüzünden annemi uzemem

Annende yukarıda dursun. 2.5 senede bir buzdolabı alsanız olurdu yani. Annemi üzemem diyorsun ama gururun kırılmıyor mu cidden konuşmadığın insanın yemeğini yerken?

Annende yukarıda dursun. 2.5 senede bir buzdolabı alsanız olurdu yani. Annemi üzemem diyorsun ama gururun kırılmıyor mu cidden konuşmadığın insanın yemeğini yerken?
Yooo niye ki
Sonucta babamin paralariyla yemeğin malzemeleri aliniyor ev gecindiriliyor
Kendi kazanmiyor ya

Yooo niye ki
Sonucta babamin paralariyla yemeğin malzemeleri aliniyor ev gecindiriliyor
Kendi kazanmiyor ya
Kendı kazanmıyor mu zuhahahaha.
Gelin yerinde olsam babanın aldıklarını cig cig masaya koyarım oturun yiyin derım.

Annen yokken gidip yemeğini yeme kadının, gelip zorla mı indirecekler?
İstersen bir çozüm bulursun, tüpte yemek yapar yine inmezsin ama bahanen hazır, annem üzülür 🥴
Kiz bende onu düşünüyorum ya zaten
Ben zaten yukarda durmak istiyom annem koydeyken
Ama olay cikar mi yine bilemiyorum

Back