• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

bu gidişle evleneceğimde yok be tatlım
Kısmet o işler bilemezsin....

bır bakarsın yarın durakta bir beyle carpısırsın ve bozuk paraların yere dokulur.paralarını topladığını gore nazık bey, cebinden kolonyasını cıkarır ve virus var gelın ellerinizi alkolleyelım der ve buyuk ask baslar........

Selam Canlar
Çoğunuz biliyosunuz ki yengemle 2 buçuk yıldır küsüm. Bilmeyenler varsa da bilenler bilmeyenlere anlatsın veyahut eski konularımdan bakıversinler.
Gel gelelim şimdi olaya
Geçenlerde annemle yengem bi olaydan dolayı tartışıyorlardı. Ne olduysa laf döndü dolaştı bana geldi
Yengem başladı yok umutsuz benimle 2 buçuk senedir boş yere küs, çocuklara yakınlık göstermiyor, çevredekiler de farkında niye seninle konuşmuyolar diye sorup duruyolar . Abinin dediği lafı benden bildiğin için konuşmuyorsun farkındayım dedi
Bende benimle konuşanla konuşurum konuşmayanla konuşmam dedim sadece
Ondan sonra da annem başladı aynı evin içinde küslük olmaz barışın diye.
Bende dedim ki madem o zamanlar sana "burda kalamaz al onu da götür köye" lafını o değil abim söyledi neden ben aylardır üst dairede kalırken bi kere olsun derdin ne niye aşağı inmiyorsun demedi.
Çocukları şununla muhattap olmayın diye tembihleyip nasıl yakınlık göstermemi bekliyor?
hem o konuşuyor mu da bende konuşacakmışım dedim.
Bişey diyemedi aynen ona da aktarmış bu konuşmayı.
Sizce ne yapmalıyım.
Bir de şöyle bi mesele var.
Annem bi kaç ay sonra köye gidecek 6 ay falan orda kalacak.
Ben burda üst katta mı dursam diye düşünüyorum. Ama üst katta da mutfak aktif değil buzdolabı falan yok.
E aşağıda dursam da konuşmuyorum hiç onunla zaten abimle konuşuyorum ama o da akşamdan akşama evde oluyo aşağıda da rahatsız olurum.
Sizce ne yapmalıyım.
Fikirlerinizi bekliyorum tatlışlarım
Annenler 2,5 yılda ilk defa köye gitmiyorlardır. Sizde 2,5 yıl nasıl idare ettiyseniz şimdi de öyle yapacaksınız. İlla tam teşekküllü mutfak, buzdolabı olmasına gerek yok. Ocak falan vardır herhalde. Kırarsınız bir yumurta, ekmek arası bir sandviç, patates kızartması falan yapılır yani. Tabi sırf yengeyi sinir etmek için aşağıya inip yemek yiyip yukarı çıkmak değilse, niyetiniz.

Ayrıca neden hala mutfak yaptırmadınız?

Ben iki sene once bi konu okumustum hamileydim ordan biliyorum senesinide. Anlattiklariniz o kisinin anlattiklarina benziyor. Sayet siz oysaniz. Nolur ayri eve cikin. Ve anneniz babaniz disinda kimseyle gorusmeyin

ya cok komiksin sana kizamiyorum da :KK70: sadece Yabanelma Yabanelma yi etiketlemek geliyor icimden :KK53:
Umutsuz yeni koca aday adayı bulamayınca soluğu yengeli konu da almış. 😂

Başka biri olsa küstüm dediği yengenin pişirdiği yemeği yemez bulur bir yolunu ama umutsuz tabi ki öyle yapmayacak, bırakalım burada biraz eğlensin:KK70:

Ben bir beyle durakta çarpışıp bozuk paralarım yere dökülse, bozuk paraları toplayıp kaçar o bey. Öyle şanssız bir insanım 😂
Benım durakta bozuk paralarım dokulse bey paralara doker kolonyayı.....

Ama umutsuzdan umutluyum, yakaladı mı bırakmaz. Mevzu yakalamakta.

Back