• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

Bak tatlim ozetleyeyim sana
Mutfak aktif degil dedim ama evet tek eksik buzdolabi
E bu durumda buzdolabi olmadan yiyecek koyamazsin pisiremezsin yiyemezsin anlamina geliyor yani mutfak aktif degil
Hersey gelinin üstüne derken vekaletname onda
Yani keyfi isterse tapuyu alir mali mulku satar catir catir yer ne isterse onu yapar
Dipnot: ben bu oyunu bozacam :KK70: meydani geline birakmayacam
Bak gördün mu ayni sey
4 sene buzdolapsız yaşadım mutfağım yok demedim umutsuz. Gayet yemek de pişiyor buzdolabı yokken. O senin kendi iş bilmezliğin.

Vekalet verince malları verdiğini sanıyordun 5 saat önce şimdi neyin cakasını satıyorsun😂 okuyan da bu işlerden anlıyor sanacak seni 😂😂😂

Canım sen hiç hakkımı alcam diye boşuna uğraşıp başını ağrıtma. Yine bir gün sinirle bi yerleri imzalatırlar, güme gider mallar, kim vurduya gider.
Kiz sen adliyedesin ya bilirsin bu isleri
Ben simdi vekaleti geri aldim diyelim
Tapular cikinca benim rızam olmadan kimseye verilmez oyle degil mi

4 sene buzdolapsız yaşadım mutfağım yok demedim umutsuz. Gayet yemek de pişiyor buzdolabı yokken. O senin kendi iş bilmezliğin.

Vekalet verince malları verdiğini sanıyordun 5 saat önce şimdi neyin cakasını satıyorsun😂 okuyan da bu işlerden anlıyor sanacak seni 😂😂😂
Tam bi baş belasisin var ya
Yaw he he diyip gecmek istiyom başımı yeterince agrittin
Vekalet iptali icin tahminen ucreti ne kadardir

Ya benim hakkim oldugu icin bi sorun cikmaz diye düşünüyordum ben kendimce

Çok mantıklı düşünmüşsün. Kaç dakika düşündün bunu?

Senin hakkını ve seni umursasalar zaten vekalet almazlardı değil mi?
Sen de gizli gizli iptal ettirmeyi düşünmezdin zaten.

Kiz sen adliyedesin ya bilirsin bu isleri
Ben simdi vekaleti geri aldim diyelim
Tapular cikinca benim rızam olmadan kimseye verilmez oyle degil mi
Aşkım ben ceza adliyesindeyim, hukuktan anlamam. Ama abinde kalması senin hayrına. Hiç yoktan sahip çıkar sana, sokakta koymaz. Şimdi yüzgöz olursan ailenden olursun, bu saflıkla da iyi bi dolandırılırsın dışarda. Sen otur yerinde, kısmetini bekle canım.

Erken bunama falan mi yasiyorsun bebegim
Daha 5 saat once gecen gun vekalet aldigini soyledin
Her vekaletin ücreti farklıdır umutsuz. İçerikte yazana göre değişir. İptal ettirmek ücretli mi o konuda hiç bir fikrim yok zaten hiç iptal ettirmedim henüz. Ben bunamadım da senin idrak yollarında bariz sıkıntı var. Bi doktora falan mı gitsen acaba?

Aman sende bilip bilmeden konusma ya
Iyi ki bi nisanlisin

Ne çok dert olmuş içine sdfgh
Bence sen malları da vekaleti de abinde bırak. Çünkü her erkeğe tuzluk ve tapularla koşup dolandırılırsın sen bu kafayla. Elin adamı yiyeceğine abin yesin bari.

Back