• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

Evleneceğim umuduyla malları satıp satıp yedirir adamlara kesin.
Ama bu gidişle de yengenin vicdanına kalacak. O zaman şu an buzdolabı yok diye beğenmediği eve bile sığdırmaz yengesi.
Kiz bak sen cok buyuk konusuyon
Yarın bir gun evlenince burda her gun kocali kv li gorumceli konu acarsin bu gidisle
Demedi deme

Arsa falan varsa mütahitliğe soyunursun çilek 😂 mantıklı bi hamle bence. Gıcık olduğun hayatını karartmak istediğin biri varsa umutsuza itele vekaleti kap 😂

Çok mantıklı di mi? Ama şu an hayatını bu derece karartacak kadar sevmediğim biri yok maalesef :(
Ama telaşa gerek yok. Elbet bir gün o derece sevmediğim biri çıkar çarşıma. Benim bekleyişim umutsuzun koca bekleyişinden daha kısa sürecek eminim :KK70:

Düşün artık ne kadar güveniyorlar bana ki bütün mal varlıklarını kontrol edebileceğim belgeleri bana kendi istekleriyle verdiler, ben istemedim. Hatta abim oturduğun evi üzerine geçir demişti babam ölmeden, öyle bir abidir bendeki. Maşşallah de bari nazarın değmesin 🧿😉
Benim nazarim degmez birileri gibi kem goz degilim
Eee evi üstüne gecir dedi diye seninde canina minnet dimi
Hic dusunmezsin diger kardeslerimin hakkina giriyormuyum acep diye

Çok mantıklı di mi? Ama şu an hayatını bu derece karartacak kadar sevmediğim biri yok maalesef :KK43:
Ama telaşa gerek yok. Elbet bir gün o derece sevmediğim biri çıkar çarşıma. Benim bekleyişim umutsuzun koca bekleyişinden daha kısa sürecek eminim :KK70:
Hic belli olmaz canisi orasi
Bi bakmissin yarin yeni bi aska yelken acmisim
Gencim guzelim sonucta

Çok mantıklı di mi? Ama şu an hayatını bu derece karartacak kadar sevmediğim biri yok maalesef :KK43:
Hayat karartmak degil ki. Evi barki ustune alip kapinin önüne koysun umutsuzu. Adamin hayatini kurtarirsin. Ama nikah kiymadan yapsin yoksa umutsuz koca bulmusken birakmaz yapisir valla.

Benim nazarim degmez birileri gibi kem goz degilim
Eee evi üstüne gecir dedi diye seninde canina minnet dimi
Hic dusunmezsin diger kardeslerimin hakkina giriyormuyum acep diye
Yok ben sen ya da senin abin değilim. Geçirmedim üzerime. Oturduğum evin tapusunda 5 kişinin ismi yazıyor. Bizim kardeşlik anlayışımız güven üzerine kurulu çok şükür.

Vallahi tıkalı idrak yolların git bir sprey sık. Ben vekalet çıkartma bedelini yazdım, içeriğe göre fiyat değişir diyorum sen bana iptal kaç para diyorsun. Ne bileyim ben iptal kaç para. Valla 8 yaşındaki çocukların algılama kapasitesi senden daha yüksek yemin ederim.
Sana sadece gülüyorum
Psikoloğa gorunmeni öneririm sadece
Kendine yapabileceğn en buyuk iyilik bu olur tatlm

Back