- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Seni anlayana kadar bir tarafımız çatlıyor.Evet evet kesinlikle Kudracim
Vekalet tapu birbirine karisti
Ama siz anladiniz beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni anlayana kadar bir tarafımız çatlıyor.Evet evet kesinlikle Kudracim
Vekalet tapu birbirine karisti
Ama siz anladiniz beni
Kiz sen felaket tellali misinSen buna gerçekten inanıyor musun cici kız? Senin o işlemi yaptıktan sonra değil abinle aynı eve girmek, izini kaybettirmen lazım. Daha üst kata kendi paranla bir minik buzdolabı alıp iki kap yemek yapamıyorsun, buna nasıl cesaret buyuracaksın? Umarım bir gün iyi bir adam bulup evlenirsin, o zaman biraz var olursun şu hayatta.
Napalim be tatlimSeni anlayana kadar bir tarafımız çatlıyor.
Ben isterim hakkını al, ama abinin önünde nasıl duracaksın hiç fikrim yok. Kimsenin yok. Allah yardım etsin.Kiz sen felaket tellali misin
O vekalet iptal edilecek
Hic biseycikler olmayacak
Hem umrumda degil
Sadece annem arada kalsin istemem
Allah sabır versin çevrendekilere ne diyelim.Napalim be tatlim
Bende boyleyim iste
Anlatilmaz yaşanır cinsten
Kiz dedim ya simdiye kadar abimin üstüne diye biliyordum o yuzden ona ayıp olmasin diye iki arada bi kaliyordumNeden böyle bir şeyi önceden yapmadınız o zaman neden annene demedin de şimdi yapıyorsun
Madem annene kimde bir şey diyemez bu kadar alirgirni işlere ne gerek vardı
Şimdi yengen hadiiiii deyip resti çekse anne kiz kapı önündesiniz
E devlette nasıl bakıyorsun yengenin bilgilerine?Kiz dedim ya simdiye kadar abimin üstüne diye biliyordum o yuzden ona ayıp olmasin diye iki arada bi kaliyordum
Ama e devletten yengemin ustune oldugunu ogrenince çıldırdım
Amaaaan taktiniz buzdolabina yaaaHani yengesi yılandı bütün mala kondu bedava evde de oturuyor cani isterse yapicak hizmeti demişti
Bende inanmıyorum dedim belgeleri gostereyim dedi
Tapu olmayan ev kacak sayılır bi şikayete bakar yıkılır yada tapusunu çıkarsalar bir sürü ceza öderler
Varsa mal mülk itiraz edip tekrar mal isterse ooo avukatı noteri yengeyi ikna et tek tek vekâlet derken nereden bakarsan bak
10 buzdolabı parası yapıyor
Her an yeni güncel haberleriyle bizi şaşırtan umutsuza selam olsun
Ayyy insani cildirtirsin kizE devlette nasıl bakıyorsun yengenin bilgilerine?
Bende diyorum ki daha annen sağken bu ne acele ki abinin üstüne malları yaptınız oda yengeye gitmişKiz dedim ya simdiye kadar abimin üstüne diye biliyordum o yuzden ona ayıp olmasin diye iki arada bi kaliyordum
Ama e devletten yengemin ustune oldugunu ogrenince çıldırdım
Kızım sen nereye imza attığını bilmiyor musun? Next Next mı yaptın?Ayyy insani cildirtirsin kiz
Verdigim vekaletler sayfasina girip ordan gördüm oldu mj
Yahu hepsi ayni kapiya cikiyo isteMutfak yok derse hepimiz o evde bir mutfak olmadığını ya da kullanılabilir durumda bir mutfak olmadığını anlarız doğal olarak.
Abime vekalet verdim malları yengemin üstüne yaptı derse verilen vekaletle evlerin tapularının yengeye devredildiğini anlarız. Ne anlatırsa onu anlıyoruz aslında ama umutsuz ya olayları çarpıtmak için yalan yanlış şeyler yazıyor ya da gerçekten dünyadan haberi yok. İnsan neyin altına imza attığını nasıl bilmez aklım almıyor benim.
Notere gittigimde sinirden evragi okumadim direkt imzaladimKızım sen nereye imza attığını bilmiyor musun? Next Next mı yaptın?
Amaaaan taktiniz buzdolabina yaaa
AAnnm koye gittiginde alirim belki tek kalacam ya
Hepsi sadece senin kafanda aynı kapıya çıkıyor umutsuz. Kafanda tek kapı var hepsi aynı yere çıkıyo. Üzülme biz seni böyle kabullenmeye çalışıyoruz. Biraz zor oluyor ama haliyle.Yahu hepsi ayni kapiya cikiyo iste
Illa laf sokacan
Canım sen hiç hakkımı alcam diye boşuna uğraşıp başını ağrıtma. Yine bir gün sinirle bi yerleri imzalatırlar, güme gider mallar, kim vurduya gider.Notere gittigimde sinirden evragi okumadim direkt imzaladim
Gelde anlat bizimkilereBende diyorum ki daha annen sağken bu ne acele ki abinin üstüne malları yaptınız oda yengeye gitmiş
Annen neden ses çıkarmadı
Abim babanın çocuğu da siz neyi oluyorsunuz?
Gelde anlat bizimkilere
Varsa yoksa abim
Babamin vefatindan sonra mirasin devir islemi gerekiyormus annemde dedi ki abime sen kendi üstüne al
Bak tatlim ozetleyeyim sanaHepsi sadece senin kafanda aynı kapıya çıkıyor umutsuz. Kafanda tek kapı var hepsi aynı yere çıkıyo. Üzülme biz seni böyle kabullenmeye çalışıyoruz. Biraz zor oluyor ama haliyle.
Ahhh ahh acma yaralarimiYaaa bu devirde babana bile güvenme diye boşa dememişler