• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

Sen buna gerçekten inanıyor musun cici kız? Senin o işlemi yaptıktan sonra değil abinle aynı eve girmek, izini kaybettirmen lazım. Daha üst kata kendi paranla bir minik buzdolabı alıp iki kap yemek yapamıyorsun, buna nasıl cesaret buyuracaksın? Umarım bir gün iyi bir adam bulup evlenirsin, o zaman biraz var olursun şu hayatta.
Kiz sen felaket tellali misin
O vekalet iptal edilecek
Hic biseycikler olmayacak
Hem umrumda degil
Sadece annem arada kalsin istemem

Kiz sen felaket tellali misin
O vekalet iptal edilecek
Hic biseycikler olmayacak
Hem umrumda degil
Sadece annem arada kalsin istemem
Ben isterim hakkını al, ama abinin önünde nasıl duracaksın hiç fikrim yok. Kimsenin yok. Allah yardım etsin.

Neden böyle bir şeyi önceden yapmadınız o zaman neden annene demedin de şimdi yapıyorsun

Madem annene kimde bir şey diyemez bu kadar alirgirni işlere ne gerek vardı

Şimdi yengen hadiiiii deyip resti çekse anne kiz kapı önündesiniz
Kiz dedim ya simdiye kadar abimin üstüne diye biliyordum o yuzden ona ayıp olmasin diye iki arada bi kaliyordum
Ama e devletten yengemin ustune oldugunu ogrenince çıldırdım

Kiz dedim ya simdiye kadar abimin üstüne diye biliyordum o yuzden ona ayıp olmasin diye iki arada bi kaliyordum
E devlette nasıl bakıyorsun yengenin bilgilerine?

Hani yengesi yılandı bütün mala kondu bedava evde de oturuyor cani isterse yapicak hizmeti demişti

Bende inanmıyorum dedim belgeleri gostereyim dedi

Tapu olmayan ev kacak sayılır bi şikayete bakar yıkılır yada tapusunu çıkarsalar bir sürü ceza öderler

Varsa mal mülk itiraz edip tekrar mal isterse ooo avukatı noteri yengeyi ikna et tek tek vekâlet derken nereden bakarsan bak

10 buzdolabı parası yapıyor

Her an yeni güncel haberleriyle bizi şaşırtan umutsuza selam olsun
Amaaaan taktiniz buzdolabina yaaa
AAnnm koye gittiginde alirim belki tek kalacam ya

Bende diyorum ki daha annen sağken bu ne acele ki abinin üstüne malları yaptınız oda yengeye gitmiş

Annen neden ses çıkarmadı
Abim babanın çocuğu da siz neyi oluyorsunuz?

Mutfak yok derse hepimiz o evde bir mutfak olmadığını ya da kullanılabilir durumda bir mutfak olmadığını anlarız doğal olarak.

Abime vekalet verdim malları yengemin üstüne yaptı derse verilen vekaletle evlerin tapularının yengeye devredildiğini anlarız. Ne anlatırsa onu anlıyoruz aslında ama umutsuz ya olayları çarpıtmak için yalan yanlış şeyler yazıyor ya da gerçekten dünyadan haberi yok. İnsan neyin altına imza attığını nasıl bilmez aklım almıyor benim.
Yahu hepsi ayni kapiya cikiyo iste
Illa laf sokacan

Amaaaan taktiniz buzdolabina yaaa
AAnnm koye gittiginde alirim belki tek kalacam ya

Tamam al kızma
Ben senin için dedim ayrıca buzdolabını burda duydum umutsuzcum

Al keyfine bak en güzeli yengende sende bir nefes alın
Özgür takılırsın işte

Yahu hepsi ayni kapiya cikiyo iste
Illa laf sokacan
Hepsi sadece senin kafanda aynı kapıya çıkıyor umutsuz. Kafanda tek kapı var hepsi aynı yere çıkıyo. Üzülme biz seni böyle kabullenmeye çalışıyoruz. Biraz zor oluyor ama haliyle.

Notere gittigimde sinirden evragi okumadim direkt imzaladim
Canım sen hiç hakkımı alcam diye boşuna uğraşıp başını ağrıtma. Yine bir gün sinirle bi yerleri imzalatırlar, güme gider mallar, kim vurduya gider.

Bende diyorum ki daha annen sağken bu ne acele ki abinin üstüne malları yaptınız oda yengeye gitmiş

Annen neden ses çıkarmadı
Abim babanın çocuğu da siz neyi oluyorsunuz?
Gelde anlat bizimkilere
Varsa yoksa abim
Babamin vefatindan sonra mirasin devir islemi gerekiyormus annemde dedi ki abime sen kendi üstüne al

Hepsi sadece senin kafanda aynı kapıya çıkıyor umutsuz. Kafanda tek kapı var hepsi aynı yere çıkıyo. Üzülme biz seni böyle kabullenmeye çalışıyoruz. Biraz zor oluyor ama haliyle.
Bak tatlim ozetleyeyim sana
Mutfak aktif degil dedim ama evet tek eksik buzdolabi
E bu durumda buzdolabi olmadan yiyecek koyamazsin pisiremezsin yiyemezsin anlamina geliyor yani mutfak aktif degil
Hersey gelinin üstüne derken vekaletname onda
Yani keyfi isterse tapuyu alir mali mulku satar catir catir yer ne isterse onu yapar
Dipnot: ben bu oyunu bozacam :D meydani geline birakmayacam
Bak gördün mu ayni sey

Back