• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

Noter "abinize veriyorsunuz kabul ediyor musunuz" demis. Yengesine abi diyorlar herhalde. Mahmut yenge.
Ahahha umutsuz bişiler yazıyor ama ne yazdığını kendi de bilmiyor 😂

Umutsuz olur da hayatına bir erkek girerse bunları anlatma e mi yavrum. Ya aboreyyy diyerek kaçar ya oley saf kadın buldum diye soyup soğana çevirip kaçar.

Derin bir nefes alıp tekrar anlatıyorum. Bak kendi üzerimden örnekle anlatıcam.

Babam vefat ettikten sonra annem ve kardeşlerim bana vekalet verdi malı mülkü yönetmem için. Evet evin en küçüğüyüm, erkek değilim buna rağmen bana verdiler ne kadar ilginç değil mi? Her neyse. Bu vekaletlerle mal mülk benim üstüme geçmiş olmadı. Bizimkilerin tapusu var, aynen duruyor tapuları, hiç biri tamamen benim üzerime değil. Ben sadece bunları yönetebiliyorum, satabilirim, kiraya verebilirim ama kendi üzerime geçiremem. Buna kanun izin vermiyor.
Simdi anladim
Tamam kabul ediyorum vekalet konusunu yanlis anlamisim
Ama ben otomatikmen vekalet verince onun üstüne geciyor hersey diye biliyordum sekerim

Simdi anladim
Tamam kabul ediyorum vekalet konusunu yanlis anlamisim
Ama ben otomatikmen vekalet verince onun üstüne geciyor hersey diye biliyordum sekerim
30 yaşında güya çalışan, aktif, üstelik notere gidip vekalet vermiş bir kadın olarak vekaletin ne olduğunu, neden verildiğini, ne işe yaradığını bilmemen çok enteresan cidden. Ne imzaladığını okumadın mı gerçekten? Sanki dünyada değil bir pembe bulutun üzerinde yaşıyorsun, hiç bir şeyden haberin yok. Benim 15 yaşındaki yeğenim senden daha vakıf bu konulara.

Ahahha umutsuz bişiler yazıyor ama ne yazdığını kendi de bilmiyor 😂

Umutsuz olur da hayatına bir erkek girerse bunları anlatma e mi yavrum. Ya aboreyyy diyerek kaçar ya oley saf kadın buldum diye soyup soğana çevirip kaçar.
Saf olsam butun herseyi abime birakir hakkimi aramazdim degil mi

30 yaşında güya çalışan, aktif, üstelik notere gidip vekalet vermiş bir kadın olarak vekaletin ne olduğunu, neden verildiğini, ne işe yaradığını bilmemen çok enteresan cidden. Ne imzaladığını okumadın mı gerçekten? Sanki dünyada değil bir pembe bulutun üzerinde yaşıyorsun, hiç bir şeyden haberin yok. Benim 15 yaşındaki yeğenim senden daha vakıf bu konulara.
Isteyerek vermedigim icin vekaleti sinirlenip hic bisey okumadim imzalamistim sadece

Saf olsam butun herseyi abime birakir hakkimi aramazdim degil mi
Aramayacaksın ki zaten. Burada efelik yapıyorsun sadece. Hakkını arayacak insan o vekaleti baştan vermezdi, hadi verdi diyelim iki senedir vekalet vekalet, vekaleti iptal ettirecem deyip durmaz icraate geçerdi.

Umutsuz adamın biri gelip sana malını mülkünü bana ver seninle evlenecem derse sen soluğu noterde alırsın, sanki bilmiyoruz.

Umutsuzcum vekalet, miras vb surecleri senden iyi bildiğimi biliyorum. Hicbir sey olmasa bile iki kere miras surecini bizzat yasadim.

Hadi ben bilmiyorsam oturur okurum da senin anlam bilgisi, paragraf, gecmis zaman gelecek zaman gibi temel konulara bayagi vakit ayirman gerekiyor :KK43:
Ahahahahahahh gulmekten gobegim catladi kiiizz

Gecen gun anneme soyledim iptal edecegimi bisey demedi
Ama diger ablalarim bizlerde iptal ettirirsek olay evleri ayirmaya falan gider diyip geri vites yaptilar
Annen de senin bir şey yapacağına ihtimal vermediği için he deyip geçiyor, uğraşmıyor seninle.

Back