Meraklısına Yengeli Olaylar

Peki şunu soyle bana
Ben sessiz sedasiz iptal ettirsem digerlerinin hemen haberi olur mu
Çok afedersin, gaz çıkarsan haberleri olur. Dipdibesiniz, gizli bir iş yapabileceğini mi sanıyorsun? En önce onay verdi dediğin anan duracak karşında.

Çok afedersin, gaz çıkarsan haberleri olur. Dipdibesiniz, gizli bir iş yapabileceğini mi sanıyorsun? En önce onay verdi dediğin anan duracak karşında.
Vekalet dediğin de ucuz bir şey değil ki. İki vekalete 650 lira verdim bikaç hafta önce. Şimdi umutsuz iptal edecek, kavga dövüş sonrası tekrar notere gidip o imzayı atacak. Boşa masraf.

Vekalet dediğin de ucuz bir şey değil ki. İki vekalete 650 lira verdim bikaç hafta önce. Şimdi umutsuz iptal edecek, kavga dövüş sonrası tekrar notere gidip o imzayı atacak. Boşa masraf.
Aman nereye gidiyor zaten, abinin karşısına çıkacak yürek nerde? Yengesine küserek hizmetçi muamelesi ederek intikam almak dururken kim uğraşır o tantana ile?

Off umutsuz offf

Haberleri olmadan nasıl iptal ettirim diyor
Onca mal mülk kimsenin haberi olmadan mı yengene verildi

Gerçekten umutsuzvakasin kişinin kendini bilmesi ne güzel

Off umutsuz offf

Haberleri olmadan nasıl iptal ettirim diyor
Onca mal mülk kimsenin haberi olmadan mı yengene verildi

Gerçekten umutsuzvakasin kişinin kendini bilmesi ne güzel
Mal mülk verilmemiş yeni aldığımız bilgilere göre. Vekalet verince mallar direkt yengeye geçecek sanıyormuş umutsuz vakamız. Vekaleti de haberi olmadan abiye değil yengeye vermiş nasıl becerdiyse artık. Evlerin de tapusu yokmuş. Tapusu olmayan ev nasıl oluyor o konuda benim bir fikrim yok.

Hani yengesi yılandı bütün mala kondu bedava evde de oturuyor cani isterse yapicak hizmeti demişti

Bende inanmıyorum dedim belgeleri gostereyim dedi

Tapu olmayan ev kacak sayılır bi şikayete bakar yıkılır yada tapusunu çıkarsalar bir sürü ceza öderler

Varsa mal mülk itiraz edip tekrar mal isterse ooo avukatı noteri yengeyi ikna et tek tek vekâlet derken nereden bakarsan bak

10 buzdolabı parası yapıyor

Her an yeni güncel haberleriyle bizi şaşırtan umutsuza selam olsun

Ben hiç tapusuz ev görmedim, insanlar tapu olmayınca neye göre bu ev benim diyor miras bırakıyor falan hiç bir fikrim yok o konuda. Mala kondu demesi de vekalet vermekmiş işte. Değişik insan umutsuz.

Ben hiç tapusuz ev görmedim, insanlar tapu olmayınca neye göre bu ev benim diyor miras bırakıyor falan hiç bir fikrim yok o konuda. Mala kondu demesi de vekalet vermekmiş işte. Değişik insan umutsuz.
Evet değişik
Bana aslan parçası dedi

Herkes bir sey yazıyor hiç kimseye atar gider sert üslup yapmıyor tepkisi bile değişik

Dalga geçer gibi ama değil gibi hangisi doğru yada yalan bir sey varmı kafada karıştırıyor

Yinede insanin yazası geliyor

Konuyu yarım yamalak anlattı, devamı vardır da onu da zamanla anlatır.
Mutfak hikâyesinde ben dolapları yok bomboş bir oda gibi düşünüyordum, bak bu topicte mutfakta herşey var tek bir buzdolabı yok diyor.

Umutsuz tek bir konuya yoğunlaşıp ilerleyelim, sonra diğer konularla sırayla devam ederiz.
İlerde umarım kaynana, görümce şikayetleri ile ilgili konu açarsın.

Mutfak yok derse hepimiz o evde bir mutfak olmadığını ya da kullanılabilir durumda bir mutfak olmadığını anlarız doğal olarak.

Abime vekalet verdim malları yengemin üstüne yaptı derse verilen vekaletle evlerin tapularının yengeye devredildiğini anlarız. Ne anlatırsa onu anlıyoruz aslında ama umutsuz ya olayları çarpıtmak için yalan yanlış şeyler yazıyor ya da gerçekten dünyadan haberi yok. İnsan neyin altına imza attığını nasıl bilmez aklım almıyor benim.

Bir sonraki konuda belki biraz daha detay verir bekleyip göreceğiz.

Yaa actiniz şom agzinizi
Bak yine cesaretim kirildi
Simdi yine ikilemde kaldim
Ya benim hakkim oldugu icin bi sorun cikmaz diye düşünüyordum ben kendimce

Kiz Bloss sen taraf mi degistirdin annem
Azılı dusmanim KudrAlobar ile birlik mi oldun senn

Neden böyle bir şeyi önceden yapmadınız o zaman neden annene demedin de şimdi yapıyorsun

Madem annene kimde bir şey diyemez bu kadar alirgirni işlere ne gerek vardı

Şimdi yengen hadiiiii deyip resti çekse anne kiz kapı önündesiniz

Sen buna gerçekten inanıyor musun cici kız? Senin o işlemi yaptıktan sonra değil abinle aynı eve girmek, izini kaybettirmen lazım. Daha üst kata kendi paranla bir minik buzdolabı alıp iki kap yemek yapamıyorsun, buna nasıl cesaret buyuracaksın? Umarım bir gün iyi bir adam bulup evlenirsin, o zaman biraz var olursun şu hayatta.

Evet evet kesinlikle Kudracim
Vekalet tapu birbirine karisti
Ama siz anladiniz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…