- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Orasını ben bilmem. Abin benim gözüme potansiyel kadın katili gibi göründüğü için herhangi bir vebal alamam bu konuda.Offf ciddi bisey konusuyoruz surda ciddiyete davet ediyom seni
Sence sessiz sedasiz iptal ettirim mi onceden haber veregim mi
Çok afedersin, gaz çıkarsan haberleri olur. Dipdibesiniz, gizli bir iş yapabileceğini mi sanıyorsun? En önce onay verdi dediğin anan duracak karşında.Peki şunu soyle bana
Ben sessiz sedasiz iptal ettirsem digerlerinin hemen haberi olur mu
Vekalet dediğin de ucuz bir şey değil ki. İki vekalete 650 lira verdim bikaç hafta önce. Şimdi umutsuz iptal edecek, kavga dövüş sonrası tekrar notere gidip o imzayı atacak. Boşa masraf.Çok afedersin, gaz çıkarsan haberleri olur. Dipdibesiniz, gizli bir iş yapabileceğini mi sanıyorsun? En önce onay verdi dediğin anan duracak karşında.
Aman nereye gidiyor zaten, abinin karşısına çıkacak yürek nerde? Yengesine küserek hizmetçi muamelesi ederek intikam almak dururken kim uğraşır o tantana ile?Vekalet dediğin de ucuz bir şey değil ki. İki vekalete 650 lira verdim bikaç hafta önce. Şimdi umutsuz iptal edecek, kavga dövüş sonrası tekrar notere gidip o imzayı atacak. Boşa masraf.
Mal mülk verilmemiş yeni aldığımız bilgilere göre. Vekalet verince mallar direkt yengeye geçecek sanıyormuş umutsuz vakamız. Vekaleti de haberi olmadan abiye değil yengeye vermiş nasıl becerdiyse artık. Evlerin de tapusu yokmuş. Tapusu olmayan ev nasıl oluyor o konuda benim bir fikrim yok.Off umutsuz offf
Haberleri olmadan nasıl iptal ettirim diyor
Onca mal mülk kimsenin haberi olmadan mı yengene verildi
Gerçekten umutsuzvakasin kişinin kendini bilmesi ne güzel
Mal mülk verilmemiş yeni aldığımız bilgilere göre. Vekalet verince mallar direkt yengeye geçecek sanıyormuş umutsuz vakamız. Vekaleti de haberi olmadan abiye değil yengeye vermiş nasıl becerdiyse artık. Evlerin de tapusu yokmuş. Tapusu olmayan ev nasıl oluyor o konuda benim bir fikrim yok.
Ben hiç tapusuz ev görmedim, insanlar tapu olmayınca neye göre bu ev benim diyor miras bırakıyor falan hiç bir fikrim yok o konuda. Mala kondu demesi de vekalet vermekmiş işte. Değişik insan umutsuz.Hani yengesi yılandı bütün mala kondu bedava evde de oturuyor cani isterse yapicak hizmeti demişti
Bende inanmıyorum dedim belgeleri gostereyim dedi
Tapu olmayan ev kacak sayılır bi şikayete bakar yıkılır yada tapusunu çıkarsalar bir sürü ceza öderler
Varsa mal mülk itiraz edip tekrar mal isterse ooo avukatı noteri yengeyi ikna et tek tek vekâlet derken nereden bakarsan bak
10 buzdolabı parası yapıyor
Her an yeni güncel haberleriyle bizi şaşırtan umutsuza selam olsun
Evet değişikBen hiç tapusuz ev görmedim, insanlar tapu olmayınca neye göre bu ev benim diyor miras bırakıyor falan hiç bir fikrim yok o konuda. Mala kondu demesi de vekalet vermekmiş işte. Değişik insan umutsuz.
Konuyu yarım yamalak anlattı, devamı vardır da onu da zamanla anlatır.Mal mülk verilmemiş yeni aldığımız bilgilere göre. Vekalet verince mallar direkt yengeye geçecek sanıyormuş umutsuz vakamız. Vekaleti de haberi olmadan abiye değil yengeye vermiş nasıl becerdiyse artık. Evlerin de tapusu yokmuş. Tapusu olmayan ev nasıl oluyor o konuda benim bir fikrim yok.
Mutfak yok derse hepimiz o evde bir mutfak olmadığını ya da kullanılabilir durumda bir mutfak olmadığını anlarız doğal olarak.Konuyu yarım yamalak anlattı, devamı vardır da onu da zamanla anlatır.
Mutfak hikâyesinde ben dolapları yok bomboş bir oda gibi düşünüyordum, bak bu topicte mutfakta herşey var tek bir buzdolabı yok diyor.
Umutsuz tek bir konuya yoğunlaşıp ilerleyelim, sonra diğer konularla sırayla devam ederiz.
İlerde umarım kaynana, görümce şikayetleri ile ilgili konu açarsın.
Bir sonraki konuda belki biraz daha detay verirMutfak yok derse hepimiz o evde bir mutfak olmadığını ya da kullanılabilir durumda bir mutfak olmadığını anlarız doğal olarak.
Abime vekalet verdim malları yengemin üstüne yaptı derse verilen vekaletle evlerin tapularının yengeye devredildiğini anlarız. Ne anlatırsa onu anlıyoruz aslında ama umutsuz ya olayları çarpıtmak için yalan yanlış şeyler yazıyor ya da gerçekten dünyadan haberi yok. İnsan neyin altına imza attığını nasıl bilmez aklım almıyor benim.
Yaa actiniz şom agziniziÇok afedersin, gaz çıkarsan haberleri olur. Dipdibesiniz, gizli bir iş yapabileceğini mi sanıyorsun? En önce onay verdi dediğin anan duracak karşında.
Gerçekçiyiz.Yaa actiniz şom agzinizi
Bak yine cesaretim kirildi
Simdi yine ikilemde kaldim
Ya benim hakkim oldugu icin bi sorun cikmaz diye düşünüyordum ben kendimce
Kiz Bloss sen taraf mi degistirdin annemKonuyu yarım yamalak anlattı, devamı vardır da onu da zamanla anlatır.
Mutfak hikâyesinde ben dolapları yok bomboş bir oda gibi düşünüyordum, bak bu topicte mutfakta herşey var tek bir buzdolabı yok diyor.
Umutsuz tek bir konuya yoğunlaşıp ilerleyelim, sonra diğer konularla sırayla devam ederiz.
İlerde umarım kaynana, görümce şikayetleri ile ilgili konu açarsın.
Ben şöyle planliyorumGerçekçiyiz.
Bunyeniz kaldirmaz bebegim yasadiklarimiBir sonraki konuda belki biraz daha detay verirbekleyip göreceğiz.
Ben şöyle planliyorum
Gidip iptal ettirip anneme gecen soylemistim sana iptal ettirecegimi bugun hallettim diyip isin icinden siyrilmak
Digerleri bisey derse de annemin haberi var derim bisey diyemezler hem annem varken onlarin ne haddine bana bisey demek
Sen buna gerçekten inanıyor musun cici kız? Senin o işlemi yaptıktan sonra değil abinle aynı eve girmek, izini kaybettirmen lazım. Daha üst kata kendi paranla bir minik buzdolabı alıp iki kap yemek yapamıyorsun, buna nasıl cesaret buyuracaksın? Umarım bir gün iyi bir adam bulup evlenirsin, o zaman biraz var olursun şu hayatta.Ben şöyle planliyorum
Gidip iptal ettirip anneme gecen soylemistim sana iptal ettirecegimi bugun hallettim diyip isin icinden siyrilmak
Digerleri bisey derse de annemin haberi var derim bisey diyemezler hem annem varken onlarin ne haddine bana bisey demek
Evet evet kesinlikle KudracimMal mülk verilmemiş yeni aldığımız bilgilere göre. Vekalet verince mallar direkt yengeye geçecek sanıyormuş umutsuz vakamız. Vekaleti de haberi olmadan abiye değil yengeye vermiş nasıl becerdiyse artık. Evlerin de tapusu yokmuş. Tapusu olmayan ev nasıl oluyor o konuda benim bir fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?