Meraklısına Yengeli Olaylar

bu gidişle evleneceğimde yok be tatlım
Kısmet o işler bilemezsin....

bır bakarsın yarın durakta bir beyle carpısırsın ve bozuk paraların yere dokulur.paralarını topladığını gore nazık bey, cebinden kolonyasını cıkarır ve virus var gelın ellerinizi alkolleyelım der ve buyuk ask baslar........

Annenler 2,5 yılda ilk defa köye gitmiyorlardır. Sizde 2,5 yıl nasıl idare ettiyseniz şimdi de öyle yapacaksınız. İlla tam teşekküllü mutfak, buzdolabı olmasına gerek yok. Ocak falan vardır herhalde. Kırarsınız bir yumurta, ekmek arası bir sandviç, patates kızartması falan yapılır yani. Tabi sırf yengeyi sinir etmek için aşağıya inip yemek yiyip yukarı çıkmak değilse, niyetiniz.

Ayrıca neden hala mutfak yaptırmadınız?

Ben iki sene once bi konu okumustum hamileydim ordan biliyorum senesinide. Anlattiklariniz o kisinin anlattiklarina benziyor. Sayet siz oysaniz. Nolur ayri eve cikin. Ve anneniz babaniz disinda kimseyle gorusmeyin

ya cok komiksin sana kizamiyorum da sadece Yabanelma yi etiketlemek geliyor icimden
Umutsuz yeni koca aday adayı bulamayınca soluğu yengeli konu da almış.

Başka biri olsa küstüm dediği yengenin pişirdiği yemeği yemez bulur bir yolunu ama umutsuz tabi ki öyle yapmayacak, bırakalım burada biraz eğlensin

Ben bir beyle durakta çarpışıp bozuk paralarım yere dökülse, bozuk paraları toplayıp kaçar o bey. Öyle şanssız bir insanım
Benım durakta bozuk paralarım dokulse bey paralara doker kolonyayı.....

Ama umutsuzdan umutluyum, yakaladı mı bırakmaz. Mevzu yakalamakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…