- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ahahha umutsuz bişiler yazıyor ama ne yazdığını kendi de bilmiyorNoter "abinize veriyorsunuz kabul ediyor musunuz" demis. Yengesine abi diyorlar herhalde. Mahmut yenge.
Ya ahajsjsjndndncvNoter "abinize veriyorsunuz kabul ediyor musunuz" demis. Yengesine abi diyorlar herhalde. Mahmut yenge.
Simdi anladimDerin bir nefes alıp tekrar anlatıyorum. Bak kendi üzerimden örnekle anlatıcam.
Babam vefat ettikten sonra annem ve kardeşlerim bana vekalet verdi malı mülkü yönetmem için. Evet evin en küçüğüyüm, erkek değilim buna rağmen bana verdiler ne kadar ilginç değil mi? Her neyse. Bu vekaletlerle mal mülk benim üstüme geçmiş olmadı. Bizimkilerin tapusu var, aynen duruyor tapuları, hiç biri tamamen benim üzerime değil. Ben sadece bunları yönetebiliyorum, satabilirim, kiraya verebilirim ama kendi üzerime geçiremem. Buna kanun izin vermiyor.
Annemin onayi olduktan sonra digerleri ne diyebilir kiUmutsuzcum, tut ki doğrusun. Notere gittikten sonra o eve girip o sofraya oturman mümkün değil biliyorsun değil mi? Abin furur da çünkü. Hakkını araman taraftarıyım ama sonuçlarına da katlanabileceksen tabi.
30 yaşında güya çalışan, aktif, üstelik notere gidip vekalet vermiş bir kadın olarak vekaletin ne olduğunu, neden verildiğini, ne işe yaradığını bilmemen çok enteresan cidden. Ne imzaladığını okumadın mı gerçekten? Sanki dünyada değil bir pembe bulutun üzerinde yaşıyorsun, hiç bir şeyden haberin yok. Benim 15 yaşındaki yeğenim senden daha vakıf bu konulara.Simdi anladim
Tamam kabul ediyorum vekalet konusunu yanlis anlamisim
Ama ben otomatikmen vekalet verince onun üstüne geciyor hersey diye biliyordum sekerim
Saf olsam butun herseyi abime birakir hakkimi aramazdim degil miAhahha umutsuz bişiler yazıyor ama ne yazdığını kendi de bilmiyor
Umutsuz olur da hayatına bir erkek girerse bunları anlatma e mi yavrum. Ya aboreyyy diyerek kaçar ya oley saf kadın buldum diye soyup soğana çevirip kaçar.
Sen totonu yırtsan annen oğluşunu üzmene izin vermez.Annemin onayi olduktan sonra digerleri ne diyebilir ki
Isteyerek vermedigim icin vekaleti sinirlenip hic bisey okumadim imzalamistim sadece30 yaşında güya çalışan, aktif, üstelik notere gidip vekalet vermiş bir kadın olarak vekaletin ne olduğunu, neden verildiğini, ne işe yaradığını bilmemen çok enteresan cidden. Ne imzaladığını okumadın mı gerçekten? Sanki dünyada değil bir pembe bulutun üzerinde yaşıyorsun, hiç bir şeyden haberin yok. Benim 15 yaşındaki yeğenim senden daha vakıf bu konulara.
Gecen gun anneme soyledim iptal edecegimi bisey demediSen totonu yırtsan annen oğluşunu üzmene izin vermez.
Neyseki simdi onemli olan kime verdigim degil vekaleti nasil geri alacağım konusuNoter "abinize veriyorsunuz kabul ediyor musunuz" demis. Yengesine abi diyorlar herhalde. Mahmut yenge.
Aramayacaksın ki zaten. Burada efelik yapıyorsun sadece. Hakkını arayacak insan o vekaleti baştan vermezdi, hadi verdi diyelim iki senedir vekalet vekalet, vekaleti iptal ettirecem deyip durmaz icraate geçerdi.Saf olsam butun herseyi abime birakir hakkimi aramazdim degil mi
Ahahahahahahh gulmekten gobegim catladi kiiizzUmutsuzcum vekalet, miras vb surecleri senden iyi bildiğimi biliyorum. Hicbir sey olmasa bile iki kere miras surecini bizzat yasadim.
Hadi ben bilmiyorsam oturur okurum da senin anlam bilgisi, paragraf, gecmis zaman gelecek zaman gibi temel konulara bayagi vakit ayirman gerekiyor
Annen de senin bir şey yapacağına ihtimal vermediği için he deyip geçiyor, uğraşmıyor seninle.Gecen gun anneme soyledim iptal edecegimi bisey demedi
Ama diger ablalarim bizlerde iptal ettirirsek olay evleri ayirmaya falan gider diyip geri vites yaptilar
Peki şunu soyle banaAnnen de senin bir şey yapacağına ihtimal vermediği için he deyip geçiyor, uğraşmıyor seninle.
İşlem yapana kadar haberleri olmaz. Haberleri olana kadar yengenin yaptığı yemeği yeme planı mı yapıyorsunPeki şunu soyle bana
Ben sessiz sedasiz iptal ettirsem digerlerinin hemen haberi olur mu
Daha gecen sayfada bana vekaletle ilgili bilmişlik taslarken kudraya ben yanlis biliyormusum diyen de dedemdi. Ah umutsuz ah vallahi ibretliksin.Ahahahahahahh gulmekten gobegim catladi kiiizz
Haberleri olana kadar buzdolabı alsa diyecegim de annesi kizarİşlem yapana kadar haberleri olmaz. Haberleri olana kadar yengenin yaptığı yemeği yeme planı mı yapıyorsun
Offf ciddi bisey konusuyoruz surda ciddiyete davet ediyom seniİşlem yapana kadar haberleri olmaz. Haberleri olana kadar yengenin yaptığı yemeği yeme planı mı yapıyorsun
Liselerde ders olarak okutulmalı umutsuz genç kızlara. “Nasıl bir kadın olmamalıyız” dersiDaha gecen sayfada bana vekaletle ilgili bilmişlik taslarken kudraya ben yanlis biliyormusum diyen de dedemdi. Ah umutsuz ah vallahi ibretliksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?