- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ahahsh simdi de vekalet mi yengenin ustunde olduYanlis kelime kullanmis olabilirim ama anlamak istemeyen sensin
Ben vekaleti abimin üstüne yaptik saniyordum ama sistemden bakinca yani e devletten onun ustune oldugunu gordum
E bu durumda zaten vekalet onda olduğundan otomatikmen mudahele edilmezse mal mulk onun üstüne onu demek istiyorum
Yahu vekaletin onun ustune olmasi ve digeri ayni sey zaten nasil anlamak istemiyonBir insan nasil daha bes sayfa once soyledigi seyleri unutup tam tersini iddia eder cok ilginc ya. Gecmis zaman ile gelecek zaman arasindaki farki ilkokul çocukları bile biliyor.
Bir de sistemden bakip yengenin uzerine gordugu evlerin daha tapusu bile yokmus. Sisteme malum oldu herhalde
Yahu ortada yalan yokYalan söylemek de akıllı işi azizim...
Asagidakiler dedem mi yazdi umutsuz git Allah askina ya.
Sistemden baktim yengemin uzerine bile demissin hala kivirmaya calisiyorsun. Hangi sistemden baktin da yengenin ustune gordun? Simdi daha tapu yok diyorsun.
Yalanciligin bu kadarina pes. Hadi simdi nasil kiviracaksin bekliyorum.
Valla herseyi oldugu gibi anlatiyomAhahsh simdi de vekalet mi yengenin ustunde oldu
Neyse bu guzel bir kivirmaya calismakti en azindan gidis yolundan puan alirsin ahsh
sen ilk önce topu kaleye at da sonrasını bana bırakSagol tatlimmm şımartiyorsun
Peki erzurum burmasi mi trabzon burmasi mi?
Sen ne yaptığını, yaptığın işlemin neler içerdiğini bilmiyorsun bizi de burda boşu boşuna yoruyorsun. Cidden senin gibi bir insan ömrümde tanımadım ben. Saf mısın bilgisiz misin anlayamıyorum.Yahu anlamak mi istemiyorsunuz ben mi yanlis ifade ediyorum
Vekalet verildiginde zaten onun ustune oluyor hersey
Anlıyoruz umutsuz merak etme hepimiz her seyi anlıyoruz cok sukurYahu vekaletin onun ustune olmasi ve digeri ayni sey zaten nasil anlamak istemiyon
Valla benim yalan soyledigim yoktaKlasik umutsuz yalanları.
Bir adam için de "peşimden koşuyor istesem olacaktı, ben istemedim" demişti. Eski mesajları koyduk önüne, adamın bunu iplediği yoktu. Ama yüzü kızarmadan devam etti hayatına.
Söylediği yalanlara kendi de inanıyor ama tek sorun, söylediği yalanları aklında tutmayı becerememesi
şahsına münhasırSen ne yaptığını, yaptığın işlemin neler içerdiğini bilmiyorsun bizi de burda boşu boşuna yoruyorsun. Cidden senin gibi bir insan ömrümde tanımadım ben. Saf mısın bilgisiz misin anlayamıyorum.
Anlatiyorum ama anlayan yokSen ne yaptığını, yaptığın işlemin neler içerdiğini bilmiyorsun bizi de burda boşu boşuna yoruyorsun. Cidden senin gibi bir insan ömrümde tanımadım ben. Saf mısın bilgisiz misin anlayamıyorum.
Derin bir nefes alıp tekrar anlatıyorum. Bak kendi üzerimden örnekle anlatıcam.Yahu vekaletin onun ustune olmasi ve digeri ayni sey zaten nasil anlamak istemiyon
Yahu vekaletin onun ustune olmasi ve digeri ayni sey zaten nasil anlamak istemiyon
Bence sen vekalet vermek ne demejAnlıyoruz umutsuz merak etme hepimiz her seyi anlıyoruz cok sukur
Ama bence bir defter tutup soylediklerini not et. Tutarlilik hatasi yapmazsın.
Sen mi öğrensen acaba vekalet ne demek? Ben geçen gün avukata vekalet verdim mesela, evimi üzerine mi geçirmiş oldum sence?Bence sen vekalet vermek ne demej
Verince neler oluyor bunlar hakkinda bilgi sahibi ol kuzum
Ondan sonra dediklerimin aslinda eş deger oldugunu anlayacaksin
Ben vekaleti abimin üstüne yaptik saniyordum ama sistemden bakinca yani e devletten onun ustune oldugunu gordum
Noterdeki adam babamın üstüne olan tüm ml varlıklarını saydı. Tüm mal varlığına işlem yapabilmesi için abinize vekalet veriyorsunuz kabul ediyor musunuz dedi hepimiz kabul ettik.
Altına imza attığı şeyi okumamış muhtemelen. Abime verdim diye yengeye vermiş. Kim okuyacak ki iki sayfa dolusu yazıyı zaten. Çok şey bekliyoruz umutsuzdan.Yani sen bir sene once abine vekalet verdin sonra abin sana vekaleten yengene vekalet vererek senin vekaletinu yengene gecirdi. Vekaletception oldu. Vekaletin vekaleti.
Umutsuzcum vekalet, miras vb surecleri senden iyi bildiğimi biliyorum. Hicbir sey olmasa bile iki kere miras surecini bizzat yasadim.Bence sen vekalet vermek ne demej
Verince neler oluyor bunlar hakkinda bilgi sahibi ol kuzum
Ondan sonra dediklerimin aslinda eş deger oldugunu anlayacaksin
Noter "abinize veriyorsunuz kabul ediyor musunuz" demis. Yengesine abi diyorlar herhalde. Mahmut yenge.Altına imza attığı şeyi okumamış muhtemelen. Abime verdim diye yengeye vermiş. Kim okuyacak ki iki sayfa dolusu yazıyı zaten. Çok şey bekliyoruz umutsuzdan.
Yani sen bir sene once abine vekalet verdin sonra abin sana vekaleten yengene vekalet vererek senin vekaletini yengene gecirdi. Vekaletception oldu. Vekaletin vekaleti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?