Meraklısına Yengeli Olaylar

Ahahsh simdi de vekalet mi yengenin ustunde oldu

Neyse bu guzel bir kivirmaya calismakti en azindan gidis yolundan puan alirsin ahsh

Yahu vekaletin onun ustune olmasi ve digeri ayni sey zaten nasil anlamak istemiyon

Klasik umutsuz yalanları.
Bir adam için de "peşimden koşuyor istesem olacaktı, ben istemedim" demişti. Eski mesajları koyduk önüne, adamın bunu iplediği yoktu. Ama yüzü kızarmadan devam etti hayatına.

Söylediği yalanlara kendi de inanıyor ama tek sorun, söylediği yalanları aklında tutmayı becerememesi

Yahu anlamak mi istemiyorsunuz ben mi yanlis ifade ediyorum
Vekalet verildiginde zaten onun ustune oluyor hersey
Sen ne yaptığını, yaptığın işlemin neler içerdiğini bilmiyorsun bizi de burda boşu boşuna yoruyorsun. Cidden senin gibi bir insan ömrümde tanımadım ben. Saf mısın bilgisiz misin anlayamıyorum.

Valla benim yalan soyledigim yokta
Siz sirf beni karalamaya calismak icin oyle aksettiriyorsunuz
Allah büyük

Yahu vekaletin onun ustune olmasi ve digeri ayni sey zaten nasil anlamak istemiyon
Derin bir nefes alıp tekrar anlatıyorum. Bak kendi üzerimden örnekle anlatıcam.

Babam vefat ettikten sonra annem ve kardeşlerim bana vekalet verdi malı mülkü yönetmem için. Evet evin en küçüğüyüm, erkek değilim buna rağmen bana verdiler ne kadar ilginç değil mi? Her neyse. Bu vekaletlerle mal mülk benim üstüme geçmiş olmadı. Bizimkilerin tapusu var, aynen duruyor tapuları, hiç biri tamamen benim üzerime değil. Ben sadece bunları yönetebiliyorum, satabilirim, kiraya verebilirim ama kendi üzerime geçiremem. Buna kanun izin vermiyor.

Niye aynı şey olsun?
Anana babana vekalet verirsin, yeri gelir avukatına, mali müşavirine de verirsin. İstersen emmine de verirsin.
Malların vekalet verdiğin kişinin oluyor diye bir kural mı var?

Dürüstçe "yengemi kötülemek için yalan söyledim" de işte.
Ya da "bilmiyordum, şimdi siz alatınca öğrendim, benim cahilliğim" de geç. Kendini komik duruma düşürüyorsun.

Anlıyoruz umutsuz merak etme hepimiz her seyi anlıyoruz cok sukur
Ama bence bir defter tutup soylediklerini not et. Tutarlilik hatasi yapmazsın.
Bence sen vekalet vermek ne demej
Verince neler oluyor bunlar hakkinda bilgi sahibi ol kuzum
Ondan sonra dediklerimin aslinda eş deger oldugunu anlayacaksin

Sen mi öğrensen acaba vekalet ne demek? Ben geçen gün avukata vekalet verdim mesela, evimi üzerine mi geçirmiş oldum sence?

Ben vekaleti abimin üstüne yaptik saniyordum ama sistemden bakinca yani e devletten onun ustune oldugunu gordum

Noterdeki adam babamın üstüne olan tüm ml varlıklarını saydı. Tüm mal varlığına işlem yapabilmesi için abinize vekalet veriyorsunuz kabul ediyor musunuz dedi hepimiz kabul ettik.

Yani sen bir sene once abine vekalet verdin sonra abin sana vekaleten yengene vekalet vererek senin vekaletini yengene gecirdi. Vekaletception oldu. Vekaletin vekaleti.

Yani sen bir sene once abine vekalet verdin sonra abin sana vekaleten yengene vekalet vererek senin vekaletinu yengene gecirdi. Vekaletception oldu. Vekaletin vekaleti.
Altına imza attığı şeyi okumamış muhtemelen. Abime verdim diye yengeye vermiş. Kim okuyacak ki iki sayfa dolusu yazıyı zaten. Çok şey bekliyoruz umutsuzdan.

Umutsuzcum vekalet, miras vb surecleri senden iyi bildiğimi biliyorum. Hicbir sey olmasa bile iki kere miras surecini bizzat yasadim.

Hadi ben bilmiyorsam oturur okurum da senin anlam bilgisi, paragraf, gecmis zaman gelecek zaman gibi temel konulara bayagi vakit ayirman gerekiyor

Altına imza attığı şeyi okumamış muhtemelen. Abime verdim diye yengeye vermiş. Kim okuyacak ki iki sayfa dolusu yazıyı zaten. Çok şey bekliyoruz umutsuzdan.
Noter "abinize veriyorsunuz kabul ediyor musunuz" demis. Yengesine abi diyorlar herhalde. Mahmut yenge.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…