- 27 Mart 2019
- 29.775
- 108.587
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Inanmasi guc ama gercekLyanna Mormont nin da dediği gbi abimin ustune yapilamadigindan ona yapıldı
Maşallah kahvaltı sonrası topladın mi masayı ortalığı oda önemli bak evlenicen derli toplu olsun heryer bide kaynana yanına gidersin görümcen falan olur aman yengemde iş bilmiyor demesinler umutsuzGgordugun gibi kendi işimi kendim yapiyorum
Inanip inanmaman sana kalmisMaşallah kahvaltı sonrası topladın mi masayı ortalığı oda önemli bak evlenicen derli toplu olsun heryer bide kaynana yanına gidersin görümcen falan olur aman yengemde iş bilmiyor demesinler umutsuz
Neyse mune kızdı konu ya gelince
Seni tanımam etmem ama yorumlarda eski konularınla ve seninle ilgili seyleri okudumn
Ondan diyorum ben inanmam diye
Inşallah dediğin gibidir
Yengende çok çekmiş be ya
Hak etmiş
Bide ..umutsuz şu nick değiştir cok negatif
Şöyle sana yakışır bir sey bul evrene enerji yollasin
Niye böyle bir sacmaliga göz yummuslar kiBabasi vefat etti. Kalan mirasin umutsuz, annesi, ablalari ve abisi arasinda bolusulmesi gerekirken abisi hepsinden kendi ustune almak icin vekaletname aldi. Bildigim kadariyla kendi ustune geciremiyor boyle bir durumda, o nedenle yengenin uzerine yapmis.
Umutsuzun annesi de ablalari da tum mirasi abinin almasi konusunda riza gosteriyorlar.
Bi bilsemNiye böyle bir sacmaliga göz yummuslar ki
Kiz bu benim aklima niye gelmdi
Ic guveysi getireyim aynen
Yazmayım dedim ama duramadımInanip inanmaman sana kalmis
Ben keyfimden burda konu acip fikir almiyorm
Artık konuları ezbere biliyoruz ama yeni gelenler için özet iyi olmuş.Yazmayım dedim ama duramadım
Sen fikir almak için yazıyorsun ya öyle.keyfi değil ya diyorsun ya
Sana onca şey dendi
Sen söyle mi yapayım doğru olur yada hangisi daha net çözüm olur gibi bir yorumunu neden ben göremedim acaba
Yazana dediğin şu bana da aynen böyle dedin babamın evi kira dertleri yok bedavadan oturuyorlar
Yengem olucak o yılan malları aldı ben araştırdım elinden alicam
Bu durumda senin fikir almak gibi bir derdin yok zaten senin fikrin var ve belli
Yengenin ömrünü yemisiniz abimde dahil buna daha da devam edip yeme dersindesin senin derdin bu
Ha bide koca derdin var o ayrı...
Bide baban vefat etmiş neden mallar abinde yada yengen de
Annen yaşıyor halen onda olması gerekiyor
Cilek oyle mi demisti ki hatirlayamadim
Ondan degil
Bana yapilan muameleden dolayi bi nevi intikam diyelim
Ay sende cok tatlisinUmutsuz o kadar tatlı cevap veriyorsun ki sana kızamıyorum. İnşallah ilerde dilediğin gibi iyi bir eşin olur ve çok uzaklara taşınırsın.
Yaa demek bu kadar yakindan takip ediyorsunArtık konuları ezbere biliyoruz ama yeni gelenler için özet iyi olmuş.
Neyim varmis kiSizinle evlenmeyi kabul edecek birini bulursanız iyi fikir getirin tabi
Yaptigim bana yapılanların intikamiSizi tanımam ama yazılanları okuyunca çok şaşırdım. Yengeniz çok iyi kadınmış. Sizin bu davranışlarınıza rağmen kendi evinde sizi doyurup bir de bu muamelenize katlanıyorsa eli öpülesi kadınmış. Yaptığınız şımarıklık. Bence kendisine çeki düzen vermesi gereken sizsiniz.
Bnde annemde olmasi gerektiginin farkindayimYazmayım dedim ama duramadım
Sen fikir almak için yazıyorsun ya öyle.keyfi değil ya diyorsun ya
Sana onca şey dendi
Sen söyle mi yapayım doğru olur yada hangisi daha net çözüm olur gibi bir yorumunu neden ben göremedim acaba
Yazana dediğin şu bana da aynen böyle dedin babamın evi kira dertleri yok bedavadan oturuyorlar
Yengem olucak o yılan malları aldı ben araştırdım elinden alicam
Bu durumda senin fikir almak gibi bir derdin yok zaten senin fikrin var ve belli
Yengenin ömrünü yemisiniz abimde dahil buna daha da devam edip yeme dersindesin senin derdin bu
Ha bide koca derdin var o ayrı...
Bide baban vefat etmiş neden mallar abinde yada yengen de
Annen yaşıyor halen onda olması gerekiyor
Umutsuz kız duvar yazısı gibi olmuşYaptigim bana yapılanların intikami
Intikami yengeden almak sahane çözümmüşYaptigim bana yapılanların intikami
KesinlikleUmutsuz kız duvar yazısı gibi olmuş
Hani var ya
Yaptiklarim yapacaklarımın teminatıdır...
Birak ya. Senin dedigin senaryo mantikli geldi umutsuza, kendisini de biraz magdur gosteriyor diye sahiplendi hemenİstediğin her şeyi çatır çatır hatırlıyorsun da daha dün konuşulan şeyi hatırlamıyorsun öyle mi? Ne yapalım inanalım mı?
Kimden, neyin intikamını alıyorsun?
28 senedir seni yok sayan ailen mi yengen mi?
Kız evlatlarını ve onların rahatını umursamadan "enişteler yemesin" kafasıyla bütün malları erkek evlat üzerine yapmak isteyen ailen mi yengen mi?
Yaşadığın eve bir buzdolabı almana bile izin vermeyen ailen mi yengen mi?
Senin ailenin şu yaptığını yaklaşık 70 sene önce anneannemin annesi yapmış. Bak anneannem bile değil, onun annesi diyorum. Yaşadığımız çağı ailecek 70 sene geriden takip ediyorsunuz. Bunun sorumlusu yengen mi?
Sana üzülebilirdim aslında ama hiç üzülmüyorum umutsuz. Sen okumuş etmiş gencecik bir kadın olarak ne yengene yapılanlara ses çıkarmışsın bunca zaman ne de kendine yapılanlara ses çıkarabiliyorsun. Hatta kendine yapılanlara ses çıkaramadığın için ezebildiğin tek kişiyi ezmeye çalışıyorsun. Gücü yeten yetene.
Bu yaptığını tanımlayacak çok kelime var da neyse.
Vayyy beeeKesinlikle
Bide bana beddua edenlere ithafen
Duanla dogmadim ki bedduanla öleyim
Birak ya. Senin dedigin senaryo mantikli geldi umutsuza, kendisini de biraz magdur gosteriyor diye sahiplendi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?