- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Butun kardesleri mirastan mahrum edip mallarin hepsinin onun ustune olmasinda problem yok yani oyle miYengenizi serbest bırakın
Malları aldı diye köle muamelesi yapmayarak başlıyabilirsiniz mesela
Ayyy kismet ayagima geldi deseneVar aslında bi cocuk. Cok yakısıklı, bana abla yardım edeyim mi dedı bigun sagolsun... Abla dedıgı ıcın ben oyundan sessizce ciktım ajakakaka
Sana dusunulebılır
Nedense umutsuz ile abimin tanışma ihitmali geldi aklıma, kriterlerine uyuyor. Sonra umutsuzun yengem olduğunu düşündüm. Benim de onun görümcesi olduğumuIlla şuralı olsun diye bi kriterim yok her yerden olabilir
28-35 yaslari arasinda olsun
Saygin bir meslegi olsun
EmredersinAl bi buzdolabı otur evinde abinle yengenin evinde ne işin var
Aaa kriterlerime uyuyor mu hakikatenNedense umutsuz ile abimin tanışma ihitmali geldi aklıma, kriterlerine uyuyor. Sonra umutsuzun yengem olduğunu düşündüm. Benim de onun görümcesi olduğumu
Noluyo kiz anlamiyommBu konudan bahsediyorlar
mali musavir. Yardım sever efendi bir cocuk, 25ten fazladır yası. Kac yasındasın diye sormadım. Muhabbetimde yok aslında, abla yardım ister misin dedıgı gun, hayır ablacım dedım mevzu kapandıAyyy kismet ayagima geldi desene
Kim neci bahsetsene cocuktan
Dolasiyle mal yenge de değil abimde oluyorButun kardesleri mirastan mahrum edip mallarin hepsinin onun ustune olmasinda problem yok yani oyle mi
Insallah yoktur sevgilisi filanmali musavir. Yardım sever efendi bir cocuk, 25ten fazladır yası. Kac yasındasın diye sormadım. Muhabbetimde yok aslında, abla yardım ister misin dedıgı gun, hayır ablacım dedım mevzu kapandısevgılısı var mı bilmiyorum, dur bakalım ogrenırım
Sen ne is yapıyosun umutsuz?
Cunki yapilan haksizlik payima duseni onlardan almak icin noterden iptal ettirecemDolasiyle mal yenge de değil abimde oluyor
Köle kısmı değilde mal kısmı niye bu kadar dikkatini çekti
Aaa ama hakkınızı aldılar diye yengenin her işinizi yapması doğruydu hani. Noterden iptal yaptırınca bir 10 sene de yemeği siz mı yapacaksınız ve işleri ve bulaşıgi...onlar ne olacakCunki yapilan haksizlik payima duseni onlardan almak icin noterden iptal ettirecem
Nasil anlamadimGelmiş yine hiç ama hiç oralı olmuyor. Gerçek hayatta tanısa burda yorum yapan insanlar sizi...
Makine mühendisi hem de devlette çalışıyor umutsuz. 32 yaşında. Hep senin gibi bir yengem olsun istemiştimAaa kriterlerime uyuyor mu hakikaten
Bahsetsene abinden
Haksızlık var o evde yengeye küslük var nasıl birbirinizin yüzüne bakıp aynı sofraya oturup yemek yiyorsunuzCunki yapilan haksizlik payima duseni onlardan almak icin noterden iptal ettirecem
Ahh canim gorumcecicimMakine mühendisi hem de devlette çalışıyor umutsuz. 32 yaşında. Hep senin gibi bir yengem olsun istemiştim
Yahu küs dediysek hic konusmamazlik degil aslindaHaksızlık var o evde yengeye küslük var nasıl birbirinizin yüzüne bakıp aynı sofraya oturup yemek yiyorsunuz
Anladım değişik tuhaf bi garipYahu küs dediysek hic konusmamazlik degil aslinda
Gerekmedikce birbirimizle muhattap olmuyoruz
Gerçek hayatta nasıl bir yasam tarzınız var, nasıl bir hemcinsinizin üzerine çökerek hayatınızı idame ettiriyorsunuz ve hala nasıl ben haklıyım.diye böyle konistiginizi bilse burdaki insanlar kimse sizin yüzünüze bakmaz değil arkadaş olmak diyorum. Çok arandiginizi düşünüyorsunuz ya buradaNasil anlamadim
Çok detay vermeyeyim şimdi deşifre olmayalım ama İzmir'de yaşıyoruzAhh canim gorumcecicim
Benimde hep senin gibi gorumce hayalim
Hangi sehirde agabeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?