- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bana yukleniyorsunuz ama bende birlik yasamaya bayilmiyorumAnladım değişik tuhaf bi garip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yukleniyorsunuz ama bende birlik yasamaya bayilmiyorumAnladım değişik tuhaf bi garip
E ben istanbuldayimÇok detay vermeyeyim şimdi deşifre olmayalım ama İzmir'de yaşıyoruz
Valla ben olsam bende severimBana yukleniyorsunuz ama bende birlik yasamaya bayilmiyorum
Tüh ya büyük bir aşk başlamadan bitti desene. Ben ne hayaller kurmuştum oysaE ben istanbuldayim
E yapmasaydiniz?Butun kardesleri mirastan mahrum edip mallarin hepsinin onun ustune olmasinda problem yok yani oyle mi
Verilmis sadakaniz varmis bence, fakir falan sevindirinTüh ya büyük bir aşk başlamadan bitti desene. Ben ne hayaller kurmuştum oysa
Aman ne komikVerilmis sadakaniz varmis bence, fakir falan sevindirin
Gerci umutsuzu gelin alip "bizde boyle" diyerek tum ev islerini ustune yikip aksam hazir sofraya kurulmak da var
Ne iş yapıyorsun? Ne gibi özelliklerin var? Benim çevrem geniş senin Güzin ablan olurumE ben istanbuldayim
Niye komik ki senin yengene yaptığın iste. Insallah senin evine çöküp geceye kadar evinden çıkmayan kayinailen olur. Boyle komun olarak yasarsiniz. Butun gun görümcene yemek falan yaparsin ❤Aman ne komik
Yahu o degilde ben kudrayi merak ettim neden hic görünmüyor ortalikta
Normal sartlarda konularimda bana laf sokmadan duramazdi zira
Annem ve diger kardeslerim abimin ustune olmasini istedilerE yapmasaydiniz?
Yenge silah mi dayadi basiniza da butun kardesler mirasinizi yengeye devrettiniz? Abiniz mal kacirmak icin yapmis iste, bu konunun muhatabı yengen degil abin.
Ayrica miras peşine dusersen o cok onemli elalem ne der? Sizin aile yapiniz boyle. Annen de uzulur. Hani bu nedenler yuzunden yengenin tepesinden inmiyorsun ya, aynisi senin icin gecerli olunca nasil gözün açılıyor ama.
Benim istanbul da 33 yaşında çok sevdiğim ve yakışıklı, ince ruhlu, sanatcı bir kuzenim var, el ve yaratıcılığını kullanarak yaptığı bir sanat. Ama umutsuza önerir miyim hiç şakasına bile olsa:) Düşünemiyorum ikisini zaten.Verilmis sadakaniz varmis bence, fakir falan sevindirin
Gerci umutsuzu gelin alip "bizde boyle" diyerek tum ev islerini ustune yikip aksam hazir sofraya kurulmak da var
Umutsuz sonra gelip 'görümcem' başlıklı konular da açamazdı ben okurum diye, hayırlısı olmuş diyelimVerilmis sadakaniz varmis bence, fakir falan sevindirin
Aman diyeyim bahsini bile gecirmeyinBenim istanbul da 33 yaşında çok sevdiğim ve yakışıklı, ince ruhlu, sanatcı bir kuzenim var, el ve yaratıcılığını kullanarak yaptığı bir sanat. Ama umutsuza önerir miyim hiç şakasına bile olsa:) Düşünemiyorum ikisini zaten.
Gorumcesı ben olacagım ses etmeyinUmutsuz sonra gelip 'görümcem' başlıklı konular da açamazdı ben okurum diye, hayırlısı olmuş diyelim
Ahssh e anneni uzecek misin umutsuz? O anne ki sen kendi evinde yemek yediğinde uzulen, kizan anne. Miras kavgasina düşersen cok uzulur. Kendi isine gelen konuda cekinmiyorsun bakiyorum.Annem ve diger kardeslerim abimin ustune olmasini istediler
Bende tatsızlik cikmasin diye vekaleti verdim sonradan icabina bakarim dusuncesiyle
Gecen gun sistemden baktigimda birde ne goreyim hersey abimin degil o yilanin üstüne
O yuzden tez zamanda gidip iptal ettirecem
Geçiririm hayatta da önermem çünkü kendi yaşattıklarını yaşayamaz öyle biri ve ailesiyle. Kendisine ve ailesine benzeyen birilerini tanısam Istanbul'da cidden önereceğim ama yok:)Aman diyeyim bahsini bile gecirmeyin
O kocayi bulmus gozu gorumce gormezdi benceUmutsuz sonra gelip 'görümcem' başlıklı konular da açamazdı ben okurum diye, hayırlısı olmuş diyelim
Bütün mallar yengende birde bakmışın yengen tası tarağı toplamış gitmiş ne güzel olur ama değilmi kurtulursun isteAnnem ve diger kardeslerim abimin ustune olmasini istediler
Bende tatsızlik cikmasin diye vekaleti verdim sonradan icabina bakarim dusuncesiyle
Gecen gun sistemden baktigimda birde ne goreyim hersey abimin degil o yilanin üstüne
O yuzden tez zamanda gidip iptal ettirecem
Annemde hatasinin farkina vardi tek cocugunun o olmadiginin yanuAhssh e anneni uzecek misin umutsuz? O anne ki sen kendi evinde yemek yediğinde uzulen, kizan anne. Miras kavgasina düşersen cok uzulur. Kendi isine gelen konuda cekinmiyorsun bakiyorum.
Yok oyle bi dunyaBütün mallar yengende birde bakmışın yengen tası tarağı toplamış gitmiş ne güzel olur ama değilmi kurtulursun iste