• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

Illa şuralı olsun diye bi kriterim yok her yerden olabilir
28-35 yaslari arasinda olsun
Saygin bir meslegi olsun
Nedense umutsuz ile abimin tanışma ihitmali geldi aklıma, kriterlerine uyuyor. Sonra umutsuzun yengem olduğunu düşündüm. Benim de onun görümcesi olduğumu 😂

Ayyy kismet ayagima geldi desene
Kim neci bahsetsene cocuktan
mali musavir. Yardım sever efendi bir cocuk, 25ten fazladır yası. Kac yasındasın diye sormadım. Muhabbetimde yok aslında, abla yardım ister misin dedıgı gun, hayır ablacım dedım mevzu kapandı 😂 sevgılısı var mı bilmiyorum, dur bakalım ogrenırım😂
Sen ne is yapıyosun umutsuz?

mali musavir. Yardım sever efendi bir cocuk, 25ten fazladır yası. Kac yasındasın diye sormadım. Muhabbetimde yok aslında, abla yardım ister misin dedıgı gun, hayır ablacım dedım mevzu kapandı 😂 sevgılısı var mı bilmiyorum, dur bakalım ogrenırım😂
Sen ne is yapıyosun umutsuz?
Insallah yoktur sevgilisi filan
Ben ne is yaptigimi ozelden yazarim sana tatlim
Burda beni taniyan biri vardie falan olmaz burdan yazmak
Nasil ogreneceksin sevgilisi olup olmadigini

Cunki yapilan haksizlik payima duseni onlardan almak icin noterden iptal ettirecem
Aaa ama hakkınızı aldılar diye yengenin her işinizi yapması doğruydu hani. Noterden iptal yaptırınca bir 10 sene de yemeği siz mı yapacaksınız ve işleri ve bulaşıgi...onlar ne olacak

Gerçek hayatta nasıl bir yasam tarzınız var, nasıl bir hemcinsinizin üzerine çökerek hayatınızı idame ettiriyorsunuz ve hala nasıl ben haklıyım.diye böyle konistiginizi bilse burdaki insanlar kimse sizin yüzünüze bakmaz değil arkadaş olmak diyorum. Çok arandiginizi düşünüyorsunuz ya burada

Back