• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklısına Yengeli Olaylar

Hele o erkeklerle ilgili her konusunda hosuna gitmeyen yorum yazanlari kendisini kiskanmakla suclamasi :KK70:

Bir de umutsuzun gozu pandemi gormuyor ama görücüye girip adami yakmayin bence. Gunahi boynunuza olur.
Bence gelinin dualarıyla cennete gider :KK48:

Hele o erkeklerle ilgili her konusunda hosuna gitmeyen yorum yazanlari kendisini kiskanmakla suclamasi :KK70:

Bir de umutsuzun gozu pandemi gormuyor ama görücüye girip adami yakmayin bence. Gunahi boynunuza olur.
Yenge ıcın lynna??? Birimiz o kadını kurtarmalıyız, o artık hepimizin yengesi...

Ya birkac sayfa once yengenin yemek yapması icin o malzemeler babamin parasıyla aliniyor diyecek kadar yuzsuz. Yengeyi mutfak robotu saniyor herhalde.

Babamin parasi dedigi de babadan anneye bağlanan maas. Eve abinin maasi arti babanin maasi giriyor. Eve coktukleri icin bir zahmet babadan kalan maaşı koyuyor anne ortaya. Hayir anasiyla evi ayirsa zaten babanin maasina gerek kalmadan abisi kendi maasiyla gecinexek de iste oraya calismadi daha umutsuz.
Eve de abi kira odemiyorsa o yuzden de yengenin hizmetciliklerini yapmasinda kendilerine reva goruyorlardir.

Al bi buzdolabı otur evinde abinle yengenin evinde ne işin var
Bosuna akil verme. Isine gelmeyenlere hep bir bahanesi var. Sevgilisi olsaydi onunla bulusmaya vakti olurdu, calisiyorum demezdi. Ama al bir buzdolabi denilince nasil alayim vaktim mi var ben calisiyorum diyor.
Yeter ki hersey ayagina gelsin. Aksi turlu olursa hep bir bahanesi var. Ailece boyleler bunlar. Hazira alismislar. Umutsuz vaka. Bosver.

Bosuna akil vetme. Isine gelmeyenlere hep bir bahanesi var. Sevgilisi olsaydi onunla bulusmaya vakti olurdu, calisiyorum demezdi. Ama al bir buzdolabi denilince nasil alayim vaktim mi var ben calisiyorum diyor.
Yeter ki hersey ayagina gelsin. Aksi turlu olursa hep bir bahanesi var. Ailece boyleler bunlar. Hazira alismislar. Umutsuz vaka. Bosver.
Bir sır vereyim mi ? İnternetten sipariş verilip alınıyor artık. Gerçi bugün haberlerde izledim kadın internetten fırın sipariş vermiş, yerine oyuncak fırın göndermişler.

Bosuna akil vetme. Isine gelmeyenlere hep bir bahanesi var. Sevgilisi olsaydi onunla bulusmaya vakti olurdu, calisiyorum demezdi. Ama al bir buzdolabi denilince nasil alayim vaktim mi var ben calisiyorum diyor.
Geline çok üzüldüm başına bela olmuşlar sülalecek boşanda haklı valla bıraya girsede yazsa

Bir sır vereyim mi ? İnternetten sipariş verilip alınıyor artık. Gerçi bugün haberlerde izledim kadın internetten fırın sipariş vermiş, yerine oyuncak fırın göndermişler.
Eminim o da internetten siparis verildigini biliyordur.
Ayni seyi soyleyen birine de annem istemez alt katta buzdolabi var demisti.
Ne derseniz deyin. Oynamak istemeyenin yerim dar demesi gibi bahane cok.

Bosuna akil verme. Isine gelmeyenlere hep bir bahanesi var. Sevgilisi olsaydi onunla bulusmaya vakti olurdu, calisiyorum demezdi. Ama al bir buzdolabi denilince nasil alayim vaktim mi var ben calisiyorum diyor.

Deve kuşuna uç demişler ben deveyim demiş. E koş demişler ben kuşum demiş😎

Hayır tatlı da, ınsan kızamıyor 😂
Pandemi olmasa gorucu usulu bir beyle tanısmasına on ayak olmak isterdim ama pandemı var. Maksat gelin kurtulsun 😂
Ayyy inanamıyorum suan
Bu gorduklerim gercek mi
Bana hakkaten birini mi bulacann kiiiz
Boyle umut verip hayallerimi suya dusurmeyecen degil mi

Uyumaya gidiyordum tam, cok gec geliyorsun umutsuz. Napıyosun yemekten sonra cayh keyfimi yengende?
Tatlim bugun cok yogundum o yuzden ancak bakabiliyorum
Gunduz arkadasimla gorustum
Eve geldim yemej cay keyfi
Dizi keyfi
Gunun anlam ve onemine iliskin dualar
Derken simdi firsat bulabildim

Back