- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ya buzdolabini ben niye aliyor musumBen de konunun başında herhalde tezgah falan yok , pandemide inşaat yaptırıp insanlarla uğraşmak istemiyorlar diye düşündüm , cidden umutsuz çalışıyorsan ailene hediye aldım diye buzdolabı al bence.
Herseyi hesap edecek olursak o zararli cikar amaArkadaşlar mesele mutfak falan değil mesele o mutfakta kim yemek yapicak
Hazır yemek yapan biri var 2 Yildir küs yengeye ama onun yemeklerini yiyor
E Umutsuz sosyal bir kızsın da, dısarıda hıc tanısmak isteyen olmuyor mu?Tatlim bugun cok yogundum o yuzden ancak bakabiliyorum
Gunduz arkadasimla gorustum
Eve geldim yemej cay keyfi
Dizi keyfi
Gunun anlam ve onemine iliskin dualar
Derken simdi firsat bulabildim
Aynen aynen ne pandemisi yahuuHele o erkeklerle ilgili her konusunda hosuna gitmeyen yorum yazanlari kendisini kiskanmakla suclamasi
Bir de umutsuzun gozu pandemi gormuyor ama görücüye girip adami yakmayin bence. Gunahi boynunuza olur.
Bunu ciddi ciddi soruyon mu bideE Umutsuz sosyal bir kızsın da, dısarıda hıc tanısmak isteyen olmuyor mu?
Kesinlikle balimDogru, o da olabilir. Birbirini dengeler en azindan.
Oyle deme umutsuz otururken herkes maskesini indirip yarınlar yokmuscasına kahve sigara ıcıyor.Bunu ciddi ciddi soruyon mu bide
Maske varken kim beni goruyoda alici gozuyle bakiyo ki olsun kiz
Yıllarca hizmetçilik yapmış size yengen o kadarını da o yapiversin bak dua ettim diyorsun demek gunahida biliyorsunHerseyi hesap edecek olursak o zararli cikar ama
O da babamin evinde oturmasin maasini harcamasin arabasina binmesin o zaman
E ne anlamiyiz bundanDeve kuşuna uç demişler ben deveyim demiş. E koş demişler ben kuşum demiş
Agzi iyi laf olsunOyle deme umutsuz otururken herkes maskesini indirip yarınlar yokmuscasına kahve sigara ıcıyor.
Hc mı indiremiyorsun maskeni?
Kriterlerin neler?
Tamam iste bizde zaten butun mali mulku yengemin üstüne yaptikYıllarca hizmetçilik yapmış size yengen o kadarını da o yapiversin bak dua ettim diyorsun demek gunahida biliyorsun
Ayrıca bunları abin düşünücek yengen değil
Yas meslek? Hayat uzun boyla lafla gecmez umutsuz. Gercek kriterlerin neler.Agzi iyi laf olsun
Boyu uzun yapili olsun
Duzgun bir meslegi olsun
Huyu suyu iyi olsun kafi
Illa şuralı olsun diye bi kriterim yok her yerden olabilirYas meslek? Hayat uzun boyla lafla gecmez umutsuz. Gercek kriterlerin neler.
Meslegı memleketi yası vs?
O dıgerlerı olayın süsü.
Ha ondan bu rahatlık mali aldı çeksin kahrimiziTamam iste bizde zaten butun mali mulku yengemin üstüne yaptik
Yine mi olmadiHa ondan bu rahatlık mali aldı çeksin kahrimizi
Iyiymis
Tamam umutsuz kriterlerin cepte. Alıcı gozle bakacam etrafa bundan sonra. Uygun aday da calacagım kapınıIlla şuralı olsun diye bi kriterim yok her yerden olabilir
28-35 yaslari arasinda olsun
Saygin bir meslegi olsun
Yok mu suan aklinda birileri tatlısıTamam umutsuz kriterlerin cepte. Alıcı gozle bakacam etrafa bundan sonra. Uygun aday da calacagım kapını
Kiz ne mutfagi buzdolabi yok sadece diyomŞu üst kata ikeadan bi mutfak alda herkes bi rahatlasın mutfak +tezgah altı buzdolabı en fazla 2 bine gelir sende rahat et yengende
Yengenizi serbest bırakınYine mi olmadi
Daha napalim yahu
Var aslında bi cocuk. Cok yakısıklı, bana abla yardım edeyim mi dedı bigun sagolsun... Abla dedıgı ıcın ben oyundan sessizce ciktım ajakakakaYok mu suan aklinda birileri tatlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?