Meraklısına Yengeli Olaylar

Kendi ailesi gibi olmayan bir ailenin oğluyla evlenebileceğini sanmıyorum ben. Normal bir insan bu koloni yaşamını görünce böyle bir aileye girmek istemez.
Bu durumu garipsemeyen adam da kendi eşini ailesine hizmetçi etme kafasında olur zaten. Umutsuz sesini çıkarsa alacağı cevap da belli: Nereden geldin de kimi beğenmiyorsun? Bizde de böyle, sizde de böyle.

o kimmm ben kacirmisim

Bu konudan bahsediyorlar

Bu gerekçe değil ki, resmen suya yatmak, 6 ay boyunca tek yaşamanın güzelliğini yaşamak varken başkasının başına ekşimek niye aklım almıyor. Üstelik konuşmadığın birinin başına.
Aynen oyle. Sen calısıyorsun taksitle al bir dolap diyoruz, paramız var diyor. E tamam ozaman alın bir dolap deniyor yeniden ozaman da elalem ne der diyor.hepsı bahane

Aslında buraya gelin konu

Bence gıcıklığına konu açıyor o zaman
Hayır tatlı da, ınsan kızamıyor
Pandemi olmasa gorucu usulu bir beyle tanısmasına on ayak olmak isterdim ama pandemı var. Maksat gelin kurtulsun

Hayır tatlı da, ınsan kızamıyor
Pandemi olmasa gorucu usulu bir beyle tanısmasına on ayak olmak isterdim ama pandemı var. Maksat gelin kurtulsun
Hele o erkeklerle ilgili her konusunda hosuna gitmeyen yorum yazanlari kendisini kiskanmakla suclamasi

Bir de umutsuzun gozu pandemi gormuyor ama görücüye girip adami yakmayin bence. Gunahi boynunuza olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…