• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merak ettigim dort dortluk evliligi olan var mi?

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Kizlar ablamla bu konu uzerinde konusuyorduk dedim bu soruyu kk ya sormali En Büyük KK
Gercekten dortdortluk evliligi olan var mi yani soyle kadin da adamda herkonuda memnun heryonden diyim yani
Sukur bi yuvamiz var esimi cook seviyorum ama herseyinden her huyundan memnun muyum hayir,istedigim evlilik bu mu hayir,ama ayrilmak istermiyim hayirr varligi yeter diyorum oysaki ben cifte kumrular gibi eslere ozeniyorum var mi bilmiyorum ama :KK31:,benim esim cinsellikten uzak,gezmeyi sevmez biraz maco,cok sohbetimiz olmaz kapali kutu gibidir ama deger verir bana asigim yani ,anlayacaginiz istedigim gibi bi hayat degil ablaminda ole var sikintilari
Simdi biz merak ettik tamamen esinin herseyinden memnun cok super anlasan eside kendisinden memnun hersey dortdortluk evliligi olan var mi :KK37::ıslık:cok merak ettik haydi gelsin yorumlar kizlar

Dört dörtlük evlilik insanın doğasına aykırı çünkü mükemmel kadın yok, erkek de yok. Mükemmele yakın, sorunsuz ya da minimum sorunlu , iletişim problemi yaşamayan, güven sorunu olmayan evlilik vardır. Bir de ben sizi anlayamadım kocanıza aşıksınız ama yaşamak istediğiniz hayalinizdeki evlilik bu değil ? Çelişki yok mu ?

Yoktur bence göstermelik dört dörtlük diyorlardır belki ama ufakta olsa bişey vardır insanız hepimiz sonuçta ve illa bi yerden sınanıyoruz.

Dört dörtlük evlilik yoktur...
Sabirli, Saygili, Anlayişli evlilik vardir.
Eşim konuşursa ben susarim, ben konuşursam eşim susar... Bu sadece karşilikli saygidan ibarettir. Sonrasi mutlu evlilik, dört dörtlük evlilik'tir

Dört dörtlük evlilik insanın doğasına aykırı çünkü mükemmel kadın yok, erkek de yok. Mükemmele yakın, sorunsuz ya da minimum sorunlu , iletişim problemi yaşamayan, güven sorunu olmayan evlilik vardır. Bir de ben sizi anlayamadım kocanıza aşıksınız ama yaşamak istediğiniz hayalinizdeki evlilik bu değil ? Çelişki yok mu ?
Kocama asigim evt varligi yeter diyorum
Ama uyusmuyoruz dusunce olarak
Ben cok hareketli gezmeyi seven ,romantik,hep mic mic olmak isteyen ,cinselliktede renkliligi seven bir kadinim ama esim bunlara sahip degil ama o yonlerden eksik de olsa gonlumu almasini bilir ilgilenir arar sorar deger verir ,eksigim olsun istemez kisitlamaz bunlardan gonlumu kazandi iste bagliyor kendine farkli bi duygu seviyorumm yani
Anlatabilmisimdr umarim:rapci:

Dort dörtlük evliliği olan biri vr kkda ama şuanda burda değil.tahmin edenler olacaktir:dondurma:
Ama bana sorarsan dort dörtlük evlilik diye bisey yoktur

Siz biz o dörtdörtlükmüyüzki karşımızdakinden bunu bekleyeceğiz. Bu hayatta hiç bir şey dörtdörtlük değil olamazda.

Artıları eksileri karşılaştırdığınızda artılar fazlaysa bence iyidir. Dörtdörtlük olamaz ama dörtüçlükte gayet iyidir.:halay::halay::halay::halay:

Annem hep der tencere kapağı yanyana getirsen bile ses çıkarır.. Evlilik karşılıklı hoşgörüdür birbirini anlayabilmek empati yapmaktır benim bildiğim... 4 4 lük evlilik yoktur insanız beşeriz kusurlarımız hatalarımızla varız.bizde kavga çok mesela ama sevgide çok aşkta çok hoşgörüde çok .. Kavga etsekte iki dk sonra birbirimize bakıp gülüyoruz şapşalca sebepsizce :KK36:sonra bi bakmışız dipdibe sarmaş dolaş oturuyoruz öyle işte

Benim bildiğim 4x4 jeep var o olmaz mı :KK14:

Evliliği geçtim 4 4 lük insan yokki evlilik oluşabilsin.
Var diyene zaten inanmam.
Sende kendi evliliğinden bahsetmişsin ama sadece aşık olduğun için sanırım sevgi gemisiyle yürüyor yani bile bile lades gibi birşey benim gözümde.

4x4 lük evlilik derken hiç sorun olmayan evliliği kast ediyorsanız,
zaten öyle bir evlilik ben istemem,
çünkü en ufak bir sorunda toz olabilir o evlilik.
ama yaşadığımız sorunlara rağmen sevgimizi kaybetmediğimiz için eşim ve kendimi 4x4lük çiftler klasmanında görüyorum şahsen ben :KK36:

Back
X