merak ediliyor

sevimliy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
70
10
28
arkadaslar mrb biz esimle surekli tartisiyoruz birsey demeye gelmiyor hemen tartisma konusu yapiyor özellikle iliski esnasinda ben bir sey istedigimde redediyor üsteledigimdede kavga ediyoruz ve her defasinda bu boyle napicam ben

arkadaslar mrb biz esimle surekli tartisiyoruz birsey demeye gelmiyor hemen tartisma konusu yapiyor özellikle iliski esnasinda ben bir sey istedigimde redediyor üsteledigimdede kavga ediyoruz ve her defasinda bu boyle napicam ben
Sizde onun istediğini yapmayın . Yani daha doğrusu güzel bir dille ilkin deneyin ve söyleyin örnek , "bende kadınlığımı hissetmek istiyorum" şunu yaparsan tatmak istiyorum vs diye . Kendisi mirin kırın yaparsa sizde ona cevap vermeyin , istediği şeyi yapmayın

Sizde onun istediğini yapmayın . Yani daha doğrusu güzel bir dille ilkin deneyin ve söyleyin örnek , "bende kadınlığımı hissetmek istiyorum" şunu yaparsan tatmak istiyorum vs diye . Kendisi mirin kırın yaparsa sizde ona cevap vermeyin , istediği şeyi yapmayın
bağırip cagiriyo olaylar farkli yöne gidiyor

Çok ekstrem, yapılamayacak seyler istiyorsaniz yapmama hakkı vardır. Ama sıradan şeylerse yine de yapmıyorsa çift terapisine gitmenizde yarar var. Gitmem diyorsa bu evlilik yürümez. Cinsellik karşılıklı uyum isteyen bir eylem. Istekler beklentiler karsilanmali. Yoksa olmaz.
bir tek cinsellikte degilki adama her lafim batiyor

Güzelce konuş . Severek mi, tanıyarak mi evlendin gerçi hepsi 🥴 aynı ben 6 sene flört ettim evlendikten sonra şok oldum ama sonradan oturuyor vs . Bende neredeyse 2 senelik evliyim . Ama cinsel anlamda ki ihtiyaçlarıma yetersiz gelince bende yüzüne vura vura söyledim herşeyi sonra toparladı eşim... Yani adama herşeyin batıyorsa sende onu ne tak ne umursa

Oo koş bdvye. 🤪

Bazada menteşeler var ya. Hani kilit taktığın çubuk. Onlar iş görür. Yoksa senin baza da mı değil? :confused:
Baza benimki. Yatak basligim sunta uzeri kumas kaplama. Tamamen tahta plaka seklinde.

En az, Tutunamayanlar roman karakteri Selim Işık kadar TUTUNAMIYORUM dhdjksks

Baza benimki. Yatak basligim sunta uzeri kumas kaplama. Tamamen tahta plaka seklinde.

En az, Tutunamayanlar roman karakteri Selim Işık kadar TUTUNAMIYORUM dhdjksks
Ya bacım bazayı aç o alttaki demirlere bağla bi şeyler sonra kapat sonra adama bağla. Fff ya azcık yaratıcı çözümler litfeeen. :deli:

Ya bacım bazayı aç o alttaki demirlere bağla bi şeyler sonra kapat sonra adama bağla. Fff ya azcık yaratıcı çözümler litfeeen. :deli:
Ben aşılama yaptırdım doktor iki gun sonra ilişki olabilir demiş eşime yanaştım ertesi gün adam kaçıyor bugün olmaz yarın diye bende dedim ki seni yatağa bağlayacam vuracam kırbacı vuracam kırbacı 😁😁 adamın gözleri böyleydi 😳😳😳

X