Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde onun istediğini yapmayın . Yani daha doğrusu güzel bir dille ilkin deneyin ve söyleyin örnek , "bende kadınlığımı hissetmek istiyorum" şunu yaparsan tatmak istiyorum vs diye . Kendisi mirin kırın yaparsa sizde ona cevap vermeyin , istediği şeyi yapmayınarkadaslar mrb biz esimle surekli tartisiyoruz birsey demeye gelmiyor hemen tartisma konusu yapiyor özellikle iliski esnasinda ben bir sey istedigimde redediyor üsteledigimdede kavga ediyoruz ve her defasinda bu boyle napicam ben
bağırip cagiriyo olaylar farkli yöne gidiyorSizde onun istediğini yapmayın . Yani daha doğrusu güzel bir dille ilkin deneyin ve söyleyin örnek , "bende kadınlığımı hissetmek istiyorum" şunu yaparsan tatmak istiyorum vs diye . Kendisi mirin kırın yaparsa sizde ona cevap vermeyin , istediği şeyi yapmayın
Tamam da niye bagiriyor ? Nasıl bir adam eşiniz . Ne kadarlık evlisiniz ,yeni mi ?bağırip cagiriyo olaylar farkli yöne gidiyor
Kiz herkesin yatağı ferforje mi? Bir bende mi baglayacak baglanacak tutunacak yer yok. Dümdüz tahta dhdjkslsYatağa bağla istediğini yap. Al sana mis gibi fantezi.
Kiz herkesin yatağı ferforje mi? Bir bende mi baglayacak baglanacak tutunacak yer yok. Dümdüz tahta dhdjksls
D E R D İ M E B A K
bir tek cinsellikte degilki adama her lafim batiyorÇok ekstrem, yapılamayacak seyler istiyorsaniz yapmama hakkı vardır. Ama sıradan şeylerse yine de yapmıyorsa çift terapisine gitmenizde yarar var. Gitmem diyorsa bu evlilik yürümez. Cinsellik karşılıklı uyum isteyen bir eylem. Istekler beklentiler karsilanmali. Yoksa olmaz.
O zaman boşancan.bir tek cinsellikte degilki adama her lafim batiyor
bi bucuk yilTamam da niye bagiriyor ? Nasıl bir adam eşiniz . Ne kadarlık evlisiniz ,yeni mi ?
he yavrum kolaydıO zaman boşancan.
Aa kolay tabi.he yavrum kolaydı
Güzelce konuş . Severek mi, tanıyarak mi evlendin gerçi hepsi aynı ben 6 sene flört ettim evlendikten sonra şok oldum ama sonradan oturuyor vs . Bende neredeyse 2 senelik evliyim . Ama cinsel anlamda ki ihtiyaçlarıma yetersiz gelince bende yüzüne vura vura söyledim herşeyi sonra toparladı eşim... Yani adama herşeyin batıyorsa sende onu ne tak ne umursabi bucuk yil
Evlenmeden once boyle degil miydi? Valla kırıcı olmak istemem ama sevmiyordur o zaman sizi.bir tek cinsellikte degilki adama her lafim batiyor
Laf duyması kolaymi ?he yavrum kolaydı
Baza benimki. Yatak basligim sunta uzeri kumas kaplama. Tamamen tahta plaka seklinde.Oo koş bdvye.
Bazada menteşeler var ya. Hani kilit taktığın çubuk. Onlar iş görür. Yoksa senin baza da mı değil?
Ya bacım bazayı aç o alttaki demirlere bağla bi şeyler sonra kapat sonra adama bağla. Fff ya azcık yaratıcı çözümler litfeeen.Baza benimki. Yatak basligim sunta uzeri kumas kaplama. Tamamen tahta plaka seklinde.
En az, Tutunamayanlar roman karakteri Selim Işık kadar TUTUNAMIYORUM dhdjksks
Ben aşılama yaptırdım doktor iki gun sonra ilişki olabilir demiş eşime yanaştım ertesi gün adam kaçıyor bugün olmaz yarın diye bende dedim ki seni yatağa bağlayacam vuracam kırbacı vuracam kırbacı adamın gözleri böyleydiYa bacım bazayı aç o alttaki demirlere bağla bi şeyler sonra kapat sonra adama bağla. Fff ya azcık yaratıcı çözümler litfeeen.