Meraba hanımlar yine ben ve yine akıl fikir istiyorum hayatım epey tuhaf sağlıklı düşünemiyorum

Asko benim teyzem tam 18 yaşında evlendi ve kayinvalidesinin alt katında oturdu yıllarca ilk bebeğini kayinvalide büyüttü ve bebek babaannesinin anne dedi annesine de abla dedi sonradan ikisine de anne dedirterek güya teyzemin gönlünü aldilar herneyse o çocuk hicbir zaman annesine yakın olmadı izin vermediler eve gelince annesine değil babaannesine koşardı onunla kalırdı teyzemin tam 15 sene sonra diğer çocukları oldu pes pese 2 tane daha bil bakalım ne oldu o çocukları da sahiplendi ve suan 3 çocuk babaannelerine anne diyorlar kimsenin seni kandırmasına izin verme sen de kandırma kendini hu durum vahim bak çocuğun sünnetini asker düğününü bile babaannesi yaptı annesine söz hakkı tanımadılar

Çocuğum son zamanlarda hepten benden soğudu. Doğduğundan beri kaynana faktörü sürekli tepemizde aynı binada yaşıyoruz. Kocamla arami mahvetti sıra çocuğuma geldi. Sürekli her istediğini yapıyor hastami olur yasakmış yanlışmış demiyor çocukta hep onu istiyor. Bişey desem istemiyorsun beni surat asiyorsun falan deyip kocamla beni kavga ettiriyor bende tıkandim kaldım çocuğum büyürken deli oldum 2 yaşında yeni konuşurken bile gece yarısı uyanıp anne sen git nene istiyorum diye bağırıyordu şimdi de aynı hep onu istiyor ben uzak tutmaya çalışsam da olmuyor. Bu çocuk o kadar sevgime sevkatime karşı öyle tepkisiz ki sanki büyük bir insan gibi benden nefret ediyor gibi. Nolucak böyle çocuğum beni sevmiyor mu ve sevmicekmi böyle bir şey hayatımda görmedim benim bildiğim çocuklar annelerini sever kötü anneleri bile sever özler benim çocuğum neden böyle düzelir mi acaba büyüdükçe. Artık kafayı yicem bazen hem o kadını hem babasını çekiyorum yetmez gibi o böyle yapıyor delircem ya bazen başımı alıp gitmek istiyorum çaresizlik bitmiyor
Çocuk bu 2 yaşında bebek daha neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilmiyor sevdiği şeyler yapılınca o tarafa yönelmiş doğru yanlış ayrımı yok. Ama sizi sevmeme durumu olamaz hangi çocuk annesini sevmez ki öyle hissetmiş olabilirsiniz sakın böyle düşünüp kendinize bu günleri zehir etmeyin lütfen evet çok zor biliyorum ama taşınmak vs de olmuyor diyosunuz laftan da anlamıyorlar sınır da koydurmuyorlar ee o zaman çocuğa bi şekilde yasak koyduğunuz şeyleri bırakın onlardandan önce siz yaptırın çocuk biraz size yönelsin sonra yavaş yavaş bıraktırırsınız hani ne yapıyor çocuğa bilmiyorumda çok uç şeyler değilse bi şekilde yapıyosa siz yapın yani ben olsam öyle yapardım heralde Kayınvalidenize diyecek yapacak hiç bişey yok bu zihniyette ki insanlara ne denir nasıl davranılır inşallah bu durum bir an önce sona erer yavrunuzla ağız tadıyla bi çocukluk yaşarsınız

Asko benim teyzem tam 18 yaşında evlendi ve kayinvalidesinin alt katında oturdu yıllarca ilk bebeğini kayinvalide büyüttü ve bebek babaannesinin anne dedi annesine de abla dedi sonradan ikisine de anne dedirterek güya teyzemin gönlünü aldilar herneyse o çocuk hicbir zaman annesine yakın olmadı izin vermediler eve gelince annesine değil babaannesine koşardı onunla kalırdı teyzemin tam 15 sene sonra diğer çocukları oldu pes pese 2 tane daha bil bakalım ne oldu o çocukları da sahiplendi ve suan 3 çocuk babaannelerine anne diyorlar kimsenin seni kandırmasına izin verme sen de kandırma kendini hu durum vahim bak çocuğun sünnetini asker düğününü bile babaannesi yaptı annesine söz hakkı tanımadılar
Ayyy üzüldüm teyzene ya kadına bi annelik duygusunu bile yaşatmamışlar ya nasıl insanlar

O kadar imkansız ki laf anlayacak insanlar değiller ben bı laf edip konuşsam hemen daha sözüm bitmeden eşime ağlamaya başlar sonrası belli eşimle umut zaten yok zoraki çocuk için yaşıyorum. Ne biçim hayat bı kurtulamadım
İkinciyi doğurun kurtulursunuz
Olmadı üçüncüyü yaparsınız

Biz de çok üzüldük teyzem ilk bebeğini sanki kardeşi gibi baktı . Sonraki bebekler olunca kendini anne gibi hissetti
Zor aşkım çok zor 18 yaşında küçücük gitmiş bi de böyle insanlar ya sapık demek istiyorum senin torunun sana niye anne desin oğlunun çocuğu sen mi doğurdun sapıkkk. O diğer çocuklar dababaneye anne diyomus sanırım dimi düzeldimi bu durum ve ilk cocuk suan anneye karşı nasıl.

Zor aşkım çok zor 18 yaşında küçücük gitmiş bi de böyle insanlar ya sapık demek istiyorum senin torunun sana niye anne desin oğlunun çocuğu sen mi doğurdun sapıkkk. O diğer çocuklar dababaneye anne diyomus sanırım dimi düzeldimi bu durum ve ilk cocuk suan anneye karşı nasıl.
İlk çocuk suan tüm aileden uzak sayılır mesafeli bir duruşu var ise gider gelir genelde babaannede kalır teyzen zorla çağırır eve o sekilde gelir birkaç gün kalıp sonra döner malesef . Evet hepsi anne diyor

X