Çocuğum son zamanlarda hepten benden soğudu. Doğduğundan beri kaynana faktörü sürekli tepemizde aynı binada yaşıyoruz. Kocamla arami mahvetti sıra çocuğuma geldi. Sürekli her istediğini yapıyor hastami olur yasakmış yanlışmış demiyor çocukta hep onu istiyor. Bişey desem istemiyorsun beni surat asiyorsun falan deyip kocamla beni kavga ettiriyor bende tıkandim kaldım çocuğum büyürken deli oldum 2 yaşında yeni konuşurken bile gece yarısı uyanıp anne sen git nene istiyorum diye bağırıyordu şimdi de aynı hep onu istiyor ben uzak tutmaya çalışsam da olmuyor. Bu çocuk o kadar sevgime sevkatime karşı öyle tepkisiz ki sanki büyük bir insan gibi benden nefret ediyor gibi. Nolucak böyle çocuğum beni sevmiyor mu ve sevmicekmi böyle bir şey hayatımda görmedim benim bildiğim çocuklar annelerini sever kötü anneleri bile sever özler benim çocuğum neden böyle düzelir mi acaba büyüdükçe. Artık kafayı yicem bazen hem o kadını hem babasını çekiyorum yetmez gibi o böyle yapıyor delircem ya bazen başımı alıp gitmek istiyorum çaresizlik bitmiyor