• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meraba hanımlar ufak takıntılarınız varmı bunu yapmassam asla dediğiniz şeyler

Ritmik seslere çok duyarlıyım anında dikkatim dağılır.
El şakalarını hiç sevmem, hiç tahammülüm yoktur.
Başkası için hazırlanmış bir tabak yemeği hiç dokunulmamış dahi olsa iştahla yiyemem.

Bikaç takıntım daha vardır ama böyle pek de zararı olmayan cinsten :)

nişastaya dokunamam,
evden çıkana kadar kapı pencere ocaklara yüz kere kontrol ederim,
ellerim ıslandığında azıcık krem sürmek (bu nerden nasıl çıktı bilmiyorum)
burnuma başkası dokunduğunda sanki burnum aşağı inmiş gibi hissedip yukarı doğru düzeltmek:))

Hangi birini saysam acaba. aklıma gelenleri şöle bir sıralayayım :

Sabah uyanır uyanmaz direk çayı koyarım çay içmezsem olmaz
Camları illa açıcam
terlik asla ters dönmemeli
biri gelicekse bana çaya yada kahveye mutlaka işim olmamalı
ruh halim kötüyse hayatta dışarı çıkmam
aç karnına sigara içerim içmezsem olmaz :26:
en sevdiğim yemekde olsa içinde yada tabak kenarında bir kıl göreyim asla yiyemem
kimsenin bardağından asla su içmem mecbur kalmadıkca
kimsenin havlusuna elimi süremem
birinde yatılı kaldıysam kendimi pis hissederim
evden çıkarken 1 kez daha bakarım ocak açıkmı die
çamaşırlar kuruduysa illa yerlerine yerleşicek
en takıntılı olduğum şey ise tırtıl ve kurt görmek heryerim kaşınır bunuda araya sıkıştırim:47:

Yere bir şeymi düştü onu yerden almazsam çıldırırım:)
bir kişi bir konu anlatırken yanlış kelimemi kullandı hemen düzeltme gereği duyarım gerekirse tartışırım bile.
kabak çekirdeğinin dişime veya tırnağıma sürtmesine sinir olurum titizlikle çıtlarım.
eski kalitesiz peçetelerin seslerine dayanamam.
dahada vardır belkide aklıma gelenler bunlar :1:

Ayağımda çorapla asla uyuyamam ,
bir arkadaşında yazdığı gibi biri burnuma dokunsa bende sanki yamulmuş gibi düzeltme gereği duyarım :))
asla sadece ssacımı yıkamam rahat edemem
mutlaka ewden sağ ayağımla çıkarım
aklıma gelenler bunlar :)

saat sesine asla dayanamam gittiğim yerlerde çıkarırım ya da kimse görmeden dolaba saklarım:)
çıt çıt çekirdek sesine dayanamam evde hep kavga çıkar bu yüzden
eğer evde kimse yoksa ve dışardan gelmişsem bütün kapıların arkasına yavaşça bakarım hayatta oturamam yoksa sanki hırsız oraya saklansa dövücem ya:52:

uyurken odada ne kadar saat varsa kapatır öyle uyurum masa , duvar , kol farketmiyo.. saatin çıkardığı o ritmik ses beni çıldırtıyor :20:

Kitaplarımı ve defterlerimi asla çantama ters koymam.Düzenli bi şekilde yerleştiririm.Eğer ters olursa o dersim ters gidicekmiş gibime gelir:52:
Evde yalnızken tıkırtı falan duysam mutlaka kaynağını araştırırım:1:
Masadan kalktıktan sonra sandalyeleri yerine itmeyenlere sinir olurum ve öyle görürsem anında düzeltirim.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)

Saat sesine tahammulum yoktur salona bile koyuyolar sürekli saklıyorum koymasınlar diye tik tak tik tak o sesi duyunca tv bile izleyemem nefret ediyorum ya birde horlayan insanlara dayanamam

Takintilarim:
- dislerimi yikamadan yatamam, hem icim rahat etmez, hemde uykum gelmez.
- eger cok dalmis isem saclarimla oynarim, lüleler yaparim farketmeden.
- kitap okumadan yasayamam, illaki günde 5-10 sayfa bile olsa okurum, yoksa eksikligini hissederim, mutsuz olurum o gün.
- müziksiz yasayamam, evde is yaparken, arabada, hatta dus almaya gittigimde banyoda bile müzigim calar.

arabada giderken direk ağaç veya binalara göre ayak parmaklarımı kaldırıp indiriyorum.. çocukken çok çalışkandım komşumun kızıyla aynı sınıftaydık o gün babası bizi götrmek için tutturdu ilk derste matematik sınavı vardı adamın saatlerce keyif kahvaltısı yapmasını bekledik sessiz biri olduğumdan ve okul eve yakın olmadığımda kendim gidicem diyemedim sonra arabaya bindiğimzde sinirden gizlice ağlıyodum o anda oyalanmak için bunu yapmaya başladım bunu ve o günden beri hep yapıyorum...

aklımdan herhangi bir düşünce geçerken aklımda kurduğum cümlelerin heceleyerek kaç harf olduğunu sayıyorum.veya şarkı sözüde olablir şarkı dinlerken şarkıyla eş değer hızlılıkta sayabiliyorum cümlenin kaç harften oluştuğunu.
bazen durduk yere gerizekalı derken buluyorum kendimi birilerine bişeylere kzııyorum tepkimi yalnızken gerizekalı kelimesini sayıklarken buluyorum kendimi
asla tozlu betona çıplak ve kuru ayakla basamıyorum.tozlu olmasına gerek yok beton kuru ayağımda kuruysa çok kötü işte o an
sonra suda çok durunca parmak uçlarım buruş buruş olunca hiç bi yere dokunamıyorum heleki o buruşuk parmaklarım birbirne değerse eyvahki ne eyvah en nefret ettiğim şey parmaklarımın buruşması
birinin eliyle ısıttığı kumandayı kaşığı telefonu tekrardan benim alıp o sıcaklığı hissetmem
tül perde hışırtısına dayanamam.o naylonumsu tül perdeleri tutup iki parmak arasına alıp gıcırdatmak var ya ayy şimdi bile kötü oldum..bunlar arkadaşlar benimkiler

bide annem sigara içtikten sonra yanıma gelince o ilk gelen pis sigara kokusu varya onu hissettiğim gibi direk kulaklarımla saçlarıma su vuruyorum ardından dişlerimi fırçalıyorum yetmezse banyo yapıyorum o kokuya dayanamıyorum

Back