• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meraba hanımlar ufak takıntılarınız varmı bunu yapmassam asla dediğiniz şeyler

ilk takıntıyı ben yazayım kimse beni tükürüklü öpmücek yüzümü yıkarken bi hal olurum benim yastığımla eşim bile yatmıcak başka aklıma gelen dizime kimse yatmıcak çok rahatsız olurum

benim takıntım biris karşımda ağzını şapırtadarak yemek yerse Allaahh bn deli oluyorum.aşırı sinirleniyorum. bir de bir şey içtiğinde hani boğazdan gelen gorç gorç gibi sesler çıkkıyo işte onaa gıcık oluyorum:47:

benim takıntım biris karşımda ağzını şapırtadarak yemek yerse Allaahh bn deli oluyorum.aşırı sinirleniyorum. bir de bir şey içtiğinde hani boğazdan gelen gorç gorç gibi sesler çıkkıyo işte onaa gıcık oluyorum:47:

ay bide şu diş gıcırtısı varya offff çıldırtıyo beni

hani bide sakızı geviş getire getire şapırdata şapırdata çiynerler ya alıp o sakızı ağzını kopar

ben de ellerimi yıkadıktan sonra krem sürmezsem parmaklarımı birbirine değdiremem
berbat bi takıntı :97:

Son düzenleme:
takıntı olmaz mı hiç. mesela yatağım hep duvara dayalı olacak ve ben her zaman duvar tarafında yatmak zorundayım, yoksa uyuyamam. umumi tuvaletleri asla kullanmam, illaki evime gelmek zorundayım. aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Yemek yerken karşımda ağız şapırtatılması,ağız doluyken konuşulması en nefret ettiğim şey...

tuvalet sonrası el yıkama alışkanlığından emin olmadığım kimseyle tokalaşmam, temas etmem. mutlaka bir bahane uydururum. yeni tanıştığım biriyse veya resmi bir yerdeysem ve hiç bir bahanem geçerli olmamışsa; ıslak mendil, anti bakteriyel jel eşliğinde güzelce temizliğimi yaparım ://
egik duran tablo saat ya da herhangi bir obje tarafımdan hemen düzeltilir. eğer yapamıyorsam hemen oradan ayrılırım :/
ilk aklıma gelenler bunlar :))

bulaşık makinesi çatal, kaşık, bıçak, küçük çatal, küçük kaşık, kepçeler hepsi ayrı bölmelere dizilecek we hepsi düz konacak!! tabaklar büyükten küçüğe yine bölüm bölüm dizlcek:24:

paraların atatürkleri hep önde aynı yönde olacak...

yemek yiyen biri çatalı yada kaşığı dişine deydiriyorsa yerken o iğrenç sesi duyuyorsam bitmiştir hemen belli ederim rahatszlığımı..

aklıma gelenler bunlar şimdilik:24:

Son düzenleme:
Bende de el yıkama takıntısı var sık sık el yıkıyorum, birde yağ takıntım var asla yağa tahammül edemiyorum, yağlı eller, yağ damlaması beni deli ediyor, sanırım yağ olgusundan tiksiniyorum:25:

bi takıntım daha aklıma geldi çamaşır sererken çamaşırın üstündeki mandallar aynı renk olacak hepsini tek tek ayırıp renkleri bulurum tuvalete giren herkesin arkasından su su dökülcek

kimsenin evinde ve dışarda tuvalete giremem misafirliğe gittiğim evin el havlusunu kullanammam

benim takıntılarımdan biri temiz olsa bile kullanacağım bardağı çalkalıyorum :20::20::20:
kayınvalideme gittiğimde bile kadının rafından bardağı alıp çalkalayıp suyu öğle koymuştum kızım temiz benim bardaklarım demişti
şimdi alıştı tabi hatta çay dökeceği zaman çalkaladım imasında bulunuyor ama bilinçli yapmıyorum kii:32::32::32::32:

benim takıntılarımdan biri temiz olsa bile kullanacağım bardağı çalkalıyorum :20::20::20:
kayınvalideme gittiğimde bile kadının rafından bardağı alıp çalkalayıp suyu öğle koymuştum kızım temiz benim bardaklarım demişti
şimdi alıştı tabi hatta çay dökeceği zaman çalkaladım imasında bulunuyor ama bilinçli yapmıyorum kii:32::32::32::32:

ayy biri evimde öyle bişey yapsa çok kırılırdım açıkcası canikom
annenin evinde falan da mı öylesin

tuvalet sonrası el yıkama alışkanlığından emin olmadığım kimseyle tokalaşmam, temas etmem. mutlaka bir bahane uydururum. yeni tanıştığım biriyse veya resmi bir yerdeysem ve hiç bir bahanem geçerli olmamışsa; ıslak mendil, anti bakteriyel jel eşliğinde güzelce temizliğimi yaparım ://
egik duran tablo saat ya da herhangi bir obje tarafımdan hemen düzeltilir. eğer yapamıyorsam hemen oradan ayrılırım :/
ilk aklıma gelenler bunlar :))

bu konu ilgimi çekti tam bana göre ben de aynıyım simetri var, aşırı titizlik var mesela su içtiğimde kendi bardağım olduğunu bildiğim halde 5 dk.sonra bile bi daha bşy içmem yeni bardak alırım ya ben görmeden evden biri kullandıysa hoş evde yalnızken de aynı şeyi yapıorum napıcam bilmiorum mesela belki inanmazsınız ama kışın kar yağdığı zaman o soğuklarda bile her gün banyo yaparım işten gelip yemek yer hemen duşumu alırım hatta bazen saçımı gün boyu açmadıysam ertesi gün banyoya girdiğim de saçım hala nemli olur zaten çok uzun o yüzden de kışın çoğunu hasta geçiririm:2::2::2:

#Yanlışlıkla elimden kayıp lavaboya düşen bir şeyi ne yazıkki içime sindirip tekrardan kullanamıyorum.Bu sebze ya da çatal-kaşık farketmiyor.
#Islak hiçbir metale elleyemiyorum.Peçete ile kurutup tutabiliyorum.

Sanırım benim problemim suyla :)

Back