Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pfff ben misafir agirlamayi bilmiyormusum demeki.. Benim icin standart corba+et türü+pilav+salata ve tatli.. Fasulye benim icinde corba sayilir.. Niye bukadar kendinizi zorluyorunuz??? Saten yemek ten sonra bunun cayı , cerezi ve meyvesi oluyor..
Patates püresi yapmayacaksanız patatesli börek olabilir ya da daha hafif peynirli börek açıkcası düz tepsi böreği de olabilir ama bir çok şekilli börekler mevcut aynı içle çeşitli şekillerde yapılır Haftaya ben davet vereceğim misal 3 aile toplanacak benim menüm şu şekilde örnek olabilir belki
Sütlü domates çorbası
Beyti yufkayla beraber üzeri salça soslu + bulgur pilavı / belki ek patates püresi ama gerek kalmayacak sanırım.
Ortaya köri soslu tavuk + havuç tarator + mor lahana yoğurtlu + çoban salatası
Kedidilli tiramisu
Edit: Ben karniyarik , icli kofte tercih ederdim. Gelenler diyette olabilir, saglik sorunlari olabilir. Artik eskisi gibi tabaklar dolusu yemek tercih edilmiyor.
Karnıyarık yazacaktım hatta biz evde közlenmiş patlıcandan yapıyoruz ama konu sahibesine extra iş çıkartmamak adına ara sıcaklara ağırlık verdim pratik olmasından ötürü. Ağır yemek kimse yemek istemez kesinlikle katılıyorum, masa dolu olsun diye de alakasız tavuklu bakliyatlı kırmız etli dolmalı karman çorman menülere gerek yok
Yemekler hazır terbıyelı tavuk corba ıskender usulü et pirinç pilavı lahana sarması kuru patlıcan dolması zeytınysğlı barbunya baklava yogurtlu mor lahana tursu salsta
Pfff ben misafir agirlamayi bilmiyormusum demeki.. Benim icin standart corba+et türü+pilav+salata ve tatli.. Fasulye benim icinde corba sayilir.. Niye bukadar kendinizi zorluyorunuz??? Saten yemek ten sonra bunun cayı , cerezi ve meyvesi oluyor..
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Börek mörek yapmam yemekli misafire. İki kişi yerse yiyor ötesi hep kalıyor. Artık insanlar çok yemiyor davetlerde. Ev sahibi de yemekli misafir geliyor diye harap oluyor. Gerek yok bence börek, iki çeşit zeytinyağlı, sarma vs.ye. Çorba-fırın yemeği-pilav, ortaya da bir sebze salatası bir yoğurtlu salata. Üstüne de tatlı bitti gitti işte :)
Yemekler hazır terbıyelı tavuk corba ıskender usulü et pirinç pilavı lahana sarması kuru patlıcan dolması zeytınysğlı barbunya baklava yogurtlu mor lahana tursu salsta
Şaşırtıcı ne var bunda pilav etın yanına oldu. Lahana. Sarması ve kuru patlıcan da bırer alternatif oldu cokda beğenilerek yenıldı hepinize teşekkür ediyorum