Kardeşim aşık da adam değil ona. Aramıyor sormuyor. İlgi göstermiyor ve işi gücü de yok. Kardeşim memur. O bir baltaya sap olamamış biri. Buna rağmen yapıştı adama bırakmadı. Sevmiyor seni bırak dedim yok seviyor diyor kendini kandırıyor.30 yaş menapoza yaklaşmak mııııı hahahaha diyemediniz mi
buna gülünür ancak cahil misiniz siz vs deseydiniz
sizi üzercesine yapıyorlarsa ben olacaksa aşk çocuğu doğurmak isterim yoksa istemem deyiverin
gerçi kardeşiniz nasıl bir psikolojide bilmiyorum da
işte bende onu anlatmaya çalıştım kardeşiniz sevmeyen adamla evlenmeye çalışıyor ya ona gerekli lafı böylelikle söylemiş olurdunuz :)Kardeşim aşık da adam değil ona. Aramıyor sormuyor. İlgi göstermiyor ve işi gücü de yok. Kardeşim memur. O bir baltaya sap olamamış biri. Buna rağmen yapıştı adama bırakmadı. Sevmiyor seni bırak dedim yok seviyor diyor kendini kandırıyor.
Niye her şeyi bu kadar üzerinize alınıp kırılıyorsunuz? Çok kırılgan ve alıngan bir yapınız var bu sizin için de yorucu olur.Menopaza az kaldı işte kadınların yaşı geçti mi zor okur çocuk falan. Zoruma gitti önümde bu konuyu konuşmaları. Gözlerim doldu resmen. Kırıldım. Haksız mıyım sizce kırılmak ile
Ben de mesela özgürlüğüme çok düşkün olduğum için evlenmedim.bir de bir süre sonra çok sıkıcı oluyor bence.sürekli aynı evde dip dibe.bir süre sonra iki kişi de uyku moduna geçiyor.sekste özlem olmadığı için istek azalıyor.erkek arkadaşımla günaşırı görüşüyoruz.ee çocuk da istemiyorum zaten.aradaki ritmi neden bozayım ki? Haa seks ihtiyaç mı ihtiyaç.ona yapacak birşey yok.ama evlilik ihtiyaç değil bence.seksi evlilikle örtüştırüyorsan o da ihtiyaca dönüşür tabi.İnsanların evlenmeyen kişilere üzülmesine veya koca bulamadın tarzında yorumlar yapmasına da çok gülerim.30 yaşındaki insanın menepozla alakasına da güldüm
Yani kusura bakmayın da Türkiyede bir kadın engelli değilse( ki onlar da evleniyor) bir evlenecek aday bulması gayet kolay.Millet kapış kapış beceriksiz oğullarına kız arıyor.Önemli olan senin kafa yapına uyuyor mu , seviyor musun ? İşlerin ekonomik, eğitim taraflarındaki denge nasıl? Ülkemizdeki çoğu kişinin aşık olarak evlendiğine bile inanmıyorum.Denge var diye evlenen insan cok fazla.
Yani evlenmeyi çok büyütüyorlar .Hiç evlenmeyedebilirsin.Benim manevi ablam var kendisi 40 yaşında, fiziği bana çok benziyor.Sarışın renkli gözlü bir karadeniz kadını.Evi, arabası var asgari ücretten biraz fazla maaş alıyor ve evlenmemiş hiç.
Onunla konuştuğumda ben bu toplumun evlenmeyen insana yüklediği baskıdan çok sıkıldım, imkanım olsa yurt dışında yaşardım dedi.Evlenip mutsuz olup boşanmaktansa doğru insan gelmediği için bekar kalırım demişti.
Niye aliniyorsunuz ya kv 55 küsur yaşında 2 yıl önce menopoza girdiHerkese selamlar hanımlar
32 yaşında bekar bir kızım. Kız kardeşim nişanlı benden 2 yaş küçük annemle beraber önümde menepoz konusunu açtılar. Kız kardeşim yaşım geçiyor menepoza az kaldı biran önce düğünü yapalım dedi. Annemde hak verdi. Menopaza az kaldı işte kadınların yaşı geçti mi zor okur çocuk falan. Zoruma gitti önümde bu konuyu konuşmaları. Gözlerim doldu resmen. Kırıldım. Haksız mıyım sizce kırılmak ile
Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden
Bekar olunca alınıyorum siz bekar mısınızNiye her şeyi bu kadar üzerinize alınıp kırılıyorsunuz? Çok kırılgan ve alıngan bir yapınız var bu sizin için de yorucu olur.
Menopozluyum, bazen birileri sitede bile “ıyyy her yer menopozlu dolmuş” minvalinde laflar ediyor gülüp geçiyorum, ki siz 32 yaşındasınız erken menopoza girmenize neden olacak bir rahatsızlığınız yoksa anneniz veya varsa teyzeniz ne zaman menopoza girmişse sizde aşağı yukarı o yaşlarda menopoza gireceksiniz, menopoz alınganlık yapılacak bir şey de değil ayrıca.
Değilim ama konumuz ben değil sizin alıngan yapınız, anneniz ve kardeşinizin sizinle hiç alakası olmayan bir konuşmasını üzerinize alınıp kırılmanız.Bekar olunca alınıyorum siz bekar mısınız
Muhtemelen evlenme diye ima edenler oluyor, o da kendine boyle bir bahane bulmus evlenmek icin sanki piyasada baska adam yok. 30 yas menopoza cok uzak bir yas.Kardeşim aşık da adam değil ona. Aramıyor sormuyor. İlgi göstermiyor ve işi gücü de yok. Kardeşim memur. O bir baltaya sap olamamış biri. Buna rağmen yapıştı adama bırakmadı. Sevmiyor seni bırak dedim yok seviyor diyor kendini kandırıyor.
Saçmalamış kız kardeşin kafana takma 32 yaşında annem beni doğurmuş 44 yaşında yengem 4.cü cocuğunu dünyaya getirdi ona buna kafayı takarsan hastalanırsın erken menepozda olursun.Herkese selamlar hanımlar
32 yaşında bekar bir kızım. Kız kardeşim nişanlı benden 2 yaş küçük annemle beraber önümde menepoz konusunu açtılar. Kız kardeşim yaşım geçiyor menepoza az kaldı biran önce düğünü yapalım dedi. Annemde hak verdi. Menopaza az kaldı işte kadınların yaşı geçti mi zor okur çocuk falan. Zoruma gitti önümde bu konuyu konuşmaları. Gözlerim doldu resmen. Kırıldım. Haksız mıyım sizce kırılmak ile
Herkese selamlar hanımlar
Size üzüleceğiniz haberlerim var.Evliyim,özgürüm.Evliliğimiz de acayip eğlenceli hatta inanmazsınız gün aşırı değil her gün görüşüyoruz biz ha maksadınız sevişmekse görüşmekten 20 yıldır beraberiz hasta felan değilsek gün aşırı sevişiriz hatta her gün de olur.Ben de mesela özgürlüğüme çok düşkün olduğum için evlenmedim.bir de bir süre sonra çok sıkıcı oluyor bence.sürekli aynı evde dip dibe.bir süre sonra iki kişi de uyku moduna geçiyor.sekste özlem olmadığı için istek azalıyor.erkek arkadaşımla günaşırı görüşüyoruz.ee çocuk da istemiyorum zaten.aradaki ritmi neden bozayım ki? Haa seks ihtiyaç mı ihtiyaç.ona yapacak birşey yok.ama evlilik ihtiyaç değil bence.seksi evlilikle örtüştırüyorsan o da ihtiyaca dönüşür tabi.
Ne mutlu sizeSize üzüleceğiniz haberlerim var.Evliyim,özgürüm.Evliliğimiz de acayip eğlenceli hatta inanmazsınız gün aşırı değil her gün görüşüyoruz biz ha maksadınız sevişmekse görüşmekten 20 yıldır beraberiz hasta felan değilsek gün aşırı sevişiriz hatta her gün de olur.
Çocuk istemiyorum ayaklarını da geçin lütfen evli mutlu çocuklu kadınlara ayrı bir gıcığınız var sizin bariz kötü bir insansınız siz hamile kalmaya çalışıp sonra kürtaj oluyorsunuz.
Bu arada siz erkek arkadaşınız diyemeyeceğim sizin partnerleriniz sevmediğiniz için Özlem olmuyordur ya da arada sevgi olmadığı için sadece şehvet duygusu ile yaklaştığınızdan o özlemi yaşamıyorsunuz
32 yasınd ne menapozu cahil cahil konusmasınlar.Herkese selamlar hanımlar
Adam sevmiyorsa zorlami evleniyor, adamın evlenme amacı ne senceAlınganlık yaptım. Laf çarpıtılmadı ama dikkat etmeleri gerekti. Birçok olums
Hayır. Gitmedim hiç kız kardeşimde onu sevmeyen bir adamla bile bile evlenme yoluna girdi. Yaşım geçiyor diye. O seviyordu ama nişanlısı sevmiyor.buna rağmen evlenmek istiyor. Ayrıca annem bu konuda söz ile ifade etmesede bakışları ile gösteriyor. Acıyarak bakıyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?