Yaşınız çok genç öncelikle menopoza gidilecek bir yaş değil kırılacağaınızı düşünmeden laf olsun diye konuşmuşlardır. Ailede erken menopoz olayı varsa yumurtalarınızı dondurabilirsinizHerkese selamlar hanımlar
32 yaşında bekar bir kızım. Kız kardeşim nişanlı benden 2 yaş küçük annemle beraber önümde menepoz konusunu açtılar. Kız kardeşim yaşım geçiyor menepoza az kaldı biran önce düğünü yapalım dedi. Annemde hak verdi. Menopaza az kaldı işte kadınların yaşı geçti mi zor okur çocuk falan. Zoruma gitti önümde bu konuyu konuşmaları. Gözlerim doldu resmen. Kırıldım. Haksız mıyım sizce kırılmak ile
Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden
Neden kırıldınız? Sizden bahsetmemişler sanırım. Ayrıca annenizin ve kardeşinizin düşüncesi çok sığ. Yaşım geçiyor, menapoz yaklaşıyor hemen evleneyim falan. Menopoz şüphesi varsa hormon testi verilir ona göre yumurta dondurma işlemi yapılır. Siz de çok gençsiniz daha. Eğer evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı düşünüyor bu konuda hassassanız jinekolojiye gitmenizi öneririm. Yıllık rutin kontrole gidiyor musunuz ?Herkese selamlar hanımlar
32 yaşında bekar bir kızım. Kız kardeşim nişanlı benden 2 yaş küçük annemle beraber önümde menepoz konusunu açtılar. Kız kardeşim yaşım geçiyor menepoza az kaldı biran önce düğünü yapalım dedi. Annemde hak verdi. Menopaza az kaldı işte kadınların yaşı geçti mi zor okur çocuk falan. Zoruma gitti önümde bu konuyu konuşmaları. Gözlerim doldu resmen. Kırıldım. Haksız mıyım sizce kırılmak ile
Alınganlık yaptım. Laf çarpıtılmadı ama dikkat etmeleri gerekti. Birçok olumsilişki dinamiğinize bağlı
huylarını en iyi siz bilirsiniz
size laf çarptırır gibi mi konuştular yoksa siz evlenemedim vs diye çok kafaya takıp alınganlık mı yapıyorsunuz?
Hayır. Gitmedim hiç kız kardeşimde onu sevmeyen bir adamla bile bile evlenme yoluna girdi. Yaşım geçiyor diye. O seviyordu ama nişanlısı sevmiyor.buna rağmen evlenmek istiyor. Ayrıca annem bu konuda söz ile ifade etmesede bakışları ile gösteriyor. Acıyarak bakıyor bazen.Neden kırıldınız? Sizden bahsetmemişler sanırım. Ayrıca annenizin ve kardeşinizin düşüncesi çok sığ. Yaşım geçiyor, menapoz yaklaşıyor hemen evleneyim falan. Menopoz şüphesi varsa hormon testi verilir ona göre yumurta dondurma işlemi yapılır. Siz de çok gençsiniz daha. Eğer evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı düşünüyor bu konuda hassassanız jinekolojiye gitmenizi öneririm. Yıllık rutin kontrole gidiyor musunuz ?
Hayat bence başka birilerini buraya getirmeye değecek kadar güzel değil.ben çocuk istemiyorum.isteyenleri de anlamıyorum.gördüğün üzere sen de mutlu değilsin o zaman niye başka birini getirme isteğin olmalı ki? Girersen gir yani ne olacak? Çocuk yapmak anayasa maddesi mi?Herkese selamlar hanımlar
Bu kardeşinizin sorunu, bu durumu bile bile evlenmek istiyorsa onun bileceği bir şey. Ama 32 yaşına gelmişsiniz bence her yıl rutin kontrol yapılmalı. Ben 29 yaşındayım, her yıl Jinekolojiye giderim. Siz de randevu alın ultrasondan bakılsın ve hormon testi verin bence. Reglin 2. ya da 3. Günü kan veriliyor bu şekilde hormon değerlerine bakılıyor.Alınganlık yaptım. Laf çarpıtılmadı ama dikkat etmeleri gerekti. Birçok olums
Hayır. Gitmedim hiç kız kardeşimde onu sevmeyen bir adamla bile bile evlenme yoluna girdi. Yaşım geçiyor diye. O seviyordu ama nişanlısı sevmiyor.buna rağmen evlenmek istiyor
Alınganlık yaptım. Dikkat etmeleri gerekirdi bence. Önümde öylr konuşmaları hoş değililişki dinamiğinize bağlı
huylarını en iyi siz bilirsiniz
size laf çarptırır gibi mi konuştular yoksa siz evlenemedim vs diye çok kafaya takıp alınganlık mı yapıyorsunuz?
Çocuk yapmak gerekli değil istemeyen yapmaz haklısınız. Ama ben isterim olmasını.Hayat bence başka birilerini buraya getirmeye değecek kadar güzel değil.ben çocuk istemiyorum.isteyenleri de anlamıyorum.gördüğün üzere sen de mutlu değilsin o zaman niye başka birini getirme isteğin olmalı ki? Girersen gir yani ne olacak? Çocuk yapmak anayasa maddesi mi?
Ciddi ciddi söylediler az kaldı diye. Çocuk olmaz diye.bende alındım hassas bir dönemdeyim yatı yılda bırakılmanın acısı atanamamış olmanın üzüntüsü de var. O yüzden hassas bir dönemdeyim.çabuk gözlerim doluyor30 yaş mı menopoza az kalmış yaşmış? Alınmak yerine gülmeniz lazımdı.
Uzmanlık alanları ne? Jinekoloji mi?Ciddi ciddi söylediler az kaldı diye. Çocuk olmaz diye.
Eee o şekilde senden gizli saklı konuşsalar da bana acıyorlar, acınacak halde miyim diye üzülürdünüz.Alınganlık yaptım. Dikkat etmeleri gerekirdi bence. Önümde öylr konuşmaları hoş değil
Yok konuyu kapatabilirdi ikiside. O konuyu hiç açmasalardı daha iyiydi.Eee o şekilde senden gizli saklı konuşsalar da bana acıyorlar, acınacak halde miyim diye üzülürdünüz.
Evet ben de yeni baktırdım.değerler tam ideal çıktı.31 yaşındayım.anneme söyledim.ne olacaktı ki gencecik kadınsın zaten dedi.bazi insanlar gereksiz negatif gerçekten.Bu kardeşinizin sorunu, bu durumu bile bile evlenmek istiyorsa onun bileceği bir şey. Ama 32 yaşına gelmişsiniz bence her yıl rutin kontrol yapılmalı. Ben 29 yaşındayım, her yıl Jinekolojiye giderim. Siz de randevu alın ultrasondan bakılsın ve hormon testi verin bence. Reglin 2. ya da 3. Günü kan veriliyor bu şekilde hormon değerlerine bakılıyor.
Kardeşiniz nerdeyse sizinle yaşıt ve kendi hakkında bir yorum yapmış. Olayın sizinle hiçbir ilgisi yok. İnsanların kendileri hakkındaki düşüncelerine de mi müdahale etmeye başladık artık? Sizin açınızdan menopoz yaşı 30 başları değilse başkalarının bu konudaki fikri sizi üzmeyeli. 32 yaşında ve bekarsanız mutlaka bir bildiğiniz vardır, ya evlenmek istemediniz ya kendinize yakışan birini bulamadınız vs vs. Olay bir an önce çocuk doğurmak olsa kardeşiniz gibi öylesine biriyle de evlenirsiniz yani türkiyede bundan kolay ne var. Bir karar verdiniz ve her şeyin bir artısı bir eksisi olacak. Aileniz bunun sorumlusu değil. Kendi hayatları hakkında ettikleri bir yorumu kendinize yorup da dikkat etmeleri gerektiğini düşünmek çok kibirli bir hareket.Alınganlık yaptım. Dikkat etmeleri gerekirdi bence. Önümde öylr konuşmaları hoş değil
Yok kardeşim kendi evlilik meselesini konuşabilir. Ama yok yaş geçiul6menoğoz var önümde gibi konuları konuşması hoş değildi.O zaman yanınızda evlilikten, nişanlılıktan da konuşmasınlar , ne var bunda bu kadar alınacak , kendinizi gaza getirmeyin bence size kasti olarak yapılan bir şey yoktur ortada.
Kaçak göçek odalara kapanıp mı konuşsunlar?
30 yaş menapoza yaklaşmak mııııı hahahaha diyemediniz miAlınganlık yaptım. Dikkat etmeleri gerekirdi bence. Önümde öylr konuşmaları hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?