memurum ..kocamdan dayak yedim.

Ablacim.. Ben evli barkli değilim, 21 yaşındayım. Bir sevgilim oldu ondan da çok çektim seni kıyısından köşesinden anlarım..
Bana yapmadığı pislik kalmadı, ben de aldatildim.. E simdi onla bu bir mi kızım dicen , evet abla bir değil ve ben evli degilken bile bu pislige dayanamadım, ayrıldım sen hic dayanamazsın..
Öyle demesine bakma o herifin bi b.k yapamaz. Zaten sarhosluktan onunu göremiyordur o kaldı ki sana engel olcak.
Gel su adamdan bosan abla. Davayı ac. Tazminat alırsın almazsin, sana kalmis hatta belki ondan nafaka falan almamana razi olur boşanır senden. Dene bu yolu bir.
Pislik bu adam ya. Senin temiz yavruna değer mi..?
Sen çocuğuna da kendine de yetersin..
Hem belki karşına çok iyi biri çıkacak çok mutlu olacaksın..
Allaha güven dua et, ona sığın ve davayı ac derim ben..

Ahi nereden geldı bu dert bAşıma inanamıyorum bu kabus nâsı biter.dün gece gene sabah 5 de geldi telefonunu kurcaladım fidan adındaki gece pavyon kadınını defalarca aramış kadın hiç açmamış.gösterdim duvara fırlattı telefonu horlaya horlaya uyudu.ben yine uykusuz yine dertli okuldyım.zar zor geldim nâsı geçer bugün bilmem..

Ah ablacim sen hakediyomusun bunları..
Senin de hakkın mutlu bir yuva iyi ahlaklı dürüst bir es..
Ama yanındaki pislikle bu imkânsız..

:)))) işte bak tamda anlatmaya çalıştığımı yaşamıssınız bence sınız kucuk bı cocuk gıbı varlıgımı gör benı hatalara surukleme bak yoklugunda perısan oldum su halım bak dıyor sıze acıktan vermıs mesajı sız gercekten aldatıldıgınızımı dusunuyorsunuz butun bunlardan sonra sızın aksı davranıslarınız varlıgını hıce saymanız adamı adam yerıne koymamamanız kı davranıslarınızdan bahsedıyorum adamı hata yapmaya ıtmıs lutfen bır kez daha dusunun

ahh ahh mahvoldum bittim..dayak dayak dayak..darp raporu da aldım polisten ..sonra yine dövdü.vücudum morluklarla dolu.sebei de arabayı ondan gizi sattım parasını vermemek için..birsürü borcu var..zorla aldığım arabayı da ona yedirtmek istemedim..araba nerde dedi dedi dövdü..babamı aradı beni dövme dayak seslerini dinletti arabayı getir yoksa dövmeye devam edecem kızını dedi...akrabalar geldi gece eve ..sakinleştirdiler gitti uyudu..vermiyorum araba falan dedim.çalış kazan al dedim..erkek ol da sen karına araba al dedim..ertesi gün bana demezmi off kollarım fena ağrıyor die....arkadaşlar atama dönemi geldi..tain isteyip gitmeyi düşünüyorum.ama çok yoğun tehditleri var ..öldürürüm yaşatmayacam ne seni ne babanı ,,bak göreceksin diyor..illa sizde bir iz bırakacam arabanın izini bırakacam diyor,,bazen babamı arıyor al kızını s....ktir git istemiyorum kızını diyor..tamam gidecem diyorum gidince mahvedecem seni diyor..yapar da..napabilirim ..avukatlar korkma cesur ol diyor..ama nasıl korkmam.kim koruyacak beni..çalışan bir bayanım işe nası gidip gelecem.babam nası çıkacak evden..illa mahvedecem sizi diyor..kararlı..

içki var karı kız zaten o biçim..geçen gün ayrıldığı sevgilisinin tekerleklerini kesmiş sarhoşken..karakolluk oldu ifade verdi..darp ediyor dayak o biçim.uyuşturucu var.sorduğumda kadın kesinlikle yok eğer varsa ben o...çocuğuyum diyor..çocuğum ölsün ki yok diyor..ama gece sabahlara kadar kadınlarlqa pavyonda eğleniyor..boyunu emilmiş izler içinde eve geliyor.nası kurtulacam bu pislikten çok korkuyorum arkadaşlar..işin oluru kalmadı artık..gitmem şart ..kolu komşuya da rezil oldu k defalarca..maaşıma da 2 tane haciz geldi kocamın borçları yüzünden..biri 1500 tl diğeri 3500 tl..ödememiş..eşiyim diye maaşıma haciz geldi...7 gün içinde de itiraz etmemişim..geç haberim oldu çünkü..borçlar geçti boynuma...napacam nası kurtulacam..güzellikle söylüyorum ..bak sen sevmiyosun beni gel ayrılalım çocuğumuz için yaşayalım diyorum..zaten ayrılacaz ama bitirecem seni sen dur göreceksin diyor..

Ablacim senle bu konuyu 5 ay önce de konuştuk. Bak bu adam güzellikten anlamıyor. Darp raporu alıp şikayet etsen? Hic birşey yapamaz. Tayinin de cikiyormus hem, en kotu o zamana kadar dayan sonra izini kaybettir. Davayı ac. Kendine bir hayat kur. İnan zor değil. Bu adamla bosanana kadar bir akrabada arkadasta kalsan? Yani babama da inanamadim bu pislik adamı bile bile senin onla kalmana göz yumuyor ya pes!

Neden boyle bir seref...i sikayet etmiyorsunuz?? Babaniz nerde? Gelip agzini burnunu kırıp atsinlar sokaga da gorsun gununu.

Neden boyle bir seref...i sikayet etmiyorsunuz?? Babaniz nerde? Gelip agzini burnunu kırıp atsinlar sokaga da gorsun gununu.
babam 60 yaşında..bu adam hap alıyor cesaretleniyor..nası dövsün ahh beni sahiplenebilecek kimse yok çevremde..o da bunu biliyor..babamı üflese uçar adam...çok güçlü ..tehditleri beni çok korkutuyor.gitmek mesele değil..yani 1000 kişde bir oluyordur bu kadın cinayetleri..onlardan biri de ben olacam gibime geliyor....

ah canım...darp raporu aldım mevcut ...3 ay uzaklaştırma çıktı.ama eve almamam mümkün değil..ev ailesinden miras kaldı.o ev benim sen git dedi..benim de atama dönemim 16 haziranda...o zamana kadar susayım dedim..sabredeyim dedim..mecburum çünkü..okulu basardı rahat vermezdi..eve aldım yine bigün dağıttı evi kırdı geçirdi..yine polise gittim..sülalesi bombardımana tuuttu beni..sen nası insansın..insanlığın i si yok sende..boğsak rahatlayamayız biz seni...dediler...kayınpederim aradı şikayetini derhal geri al benim oğlumu kimse hapis yatıramaz mahvederim seni dedi...dövüyor dedim .haketmişsindir dediler.araba istiyor dedim..onun da hakkı var dediler..haciz getirdi dedim ödeyiver nolacak dediler..3 gün hapis kararı çıktı ama ben şikayetimi geri alıyorum dedim ve kalktı cezası...yoksa 3 gün yatıp çıkınca tahmin edemiyordum çünkü bana neler yapabileceğini..babam da neden karışamıyor anlatayım..ben atama dönemine kadar bi şekilde burada kalmak zorundayım..çünkü ev tutsam orayı basacak.rahat vermeyecek..hadi iyi görüneyim diyorum hep..babama da dedim..sabredin sessizce tain isteyip kaçacam dedim.susmak zorunda kalıyorlar..annem de öyle mahvoldu gariplerim ..yıllar sonra yeniden sigaraya başladılar.annem naparsa yapsın sen iste tain gel diyor..babam da sana mı bakamıycaz torunumla gel diyor...ama izimi nasıl kaybettiririm.bilmiyorum..çalıştığım okulu bulması zor olmayacaktır.kafaya koydum diyor.bitirecem seni ve babanı diyor..

Ablacim sizde Stockholm durumu mevcut resmen. Şuan bir arkadasinizda falan kalmaniz mümkün değil mi? Hic tanımadığı etmediği. Ya bu adamdan neden korkuyorsunuz ki? Hayattaki tek basarisi içmek kariya kıza para harcamak olan bu küstah adamdan neden korkuyorsunuz? Bence siz kafanizda öyle kurmussunuz. Elalemden de cekiniyorsunuz ama yetmedi mi cektikleriniz? Yine de babaniz gereğini yapamamış bence. Bir baba, baba diyorum ya kızını dovecek serefsizi neler yapar dayanamaz baba yüreği.. Ben yerinizde olsam bir arkadasta kalirim 16 hazirana kadar. Sonra davayı açarım ailemin yanına da değil farklı bir yere aldiririm tayinimi duzenimi kurarim izimi kaybettiririm. Ezanda okunuyor şuan inşallah bu buhrandan bir an önce kurtulursunuz o herifi de Allah ıslah etsin ne diyom. Bizim dinimiz kadının ayağının altına cenneti sermiş, bu serefsizlerin yaptıklarını görünce üzülüyorum ..

başka yere tain istemeye cesaret edemem ki ..kimsemin olmadığı bi yerde nasıl yaşarım ..3 yaşında çocuğu kime emanet ederim..nasıl güvenirim bakıcılara.evet deli gibi korkuyorum canım..resmen gece 2 de 3 de eve geldiğinde o zil sesini duyunca dizlerimin bağı çözülüyor..gel konuşacaz senle diyecek die ödüm patlıor..allahım şu ezanın hatrına beni rahat bıraksın uzak dursun..inan güzelim günlerce ölmesi için dua ettim..çünkü başka türlü bundan kurtuluşum yok ..bu rahat vermez..hele çocuğunu ona göstermezsem daha da öfkelenecek..öfkeli ve hap alan bir erkek tehlikelidir.zaten bana yaptıkları yapacaklarının garantisi değil mi.korkmuyor polisten falan..bi cesaret gidecem buradan cesaret edebilirsem tabi..ama sonrasını düşünemiyorum..yolda önümü kesecek artık bıçak mı olur silah mı olur kezzap mı olur..yapamaz sanma ..o pislik herşeyi yapar...

Off çok zor yaa gerçekten çok zor.. Size yardımcı olabilmeyi şuan cani gönülden isterim elimden sadece dua etmek geliyor. Allah su pislikten bir an önce sizi de çocuğunuzu da ailenizi de kurtarsın. Ona da akil fikir versin. Sabriniza hayranım Allah dayanma gücü versin.. Bir şekilde bu adamın gözünü korkutmak lazim..

Yapmayin Allah askina yaa polise gidin olsun bitsin..

Benim şahsi görüşüm şu, erkek gerekirse taş taşır ama evine, hanımına, evladına bakar, ve bunu yapan adamlara saygı sevgi duyulur, onurlu duruş budur.
Ama öyle saga sola borç yapsın rahat etsin; borcu da karısına ödetsin. Yok artık diyorum.
Aramayın sormayın. Ha boşanın demeye de dilim varmıyor, sizi burda gaza getirmek istemem. Ama görüşmeyin ki kocanız bi görsün bakalım. Erkekler için evliliğin nimetlerini gördükten sonra tekrar bekar hayatına dönmek tam bir kabus, bırakın burnu sürtülsün iyice, kendini düzeltsin, o vakit bakarsınız tamam mı devam mı.

Canım öncelikle baban yanında olduğu için çok şanslısın. Babaya düşen görevi yerine getirmiş. Mutsuz bir yuvada çocuk düzgün yetişmez. Ayrıca eşin sana çok yazık etmiş. Sana tekrar şiddet uygılayabilir. Uygulamasa da en mutlu anında o anlar gözünün önüne gelecek. Bence biraz daha babanların yanında kal. Sonra yavaş yavaş ona ihtiyacın olmayacağını anlarsın. Sonrada boşanırsınız. Seni kaç defa kötü duruma sokmuş. Bence boşanmalısın herşeye çocuğunla yeniden başlarsın.

yazdıklarınızı en başından beri okudum, çok geçmiş olsun. Tayinler açıklandı inşallah ailenizin yanına atamanız çıkmıştır. Öyle zor yıllar geçirmişsiniz ki, Rabbim size güç kuvvet akıl sağlığı versin, versin ki atacağınız her adımda alacağınız her kararda zihniniz berrak olsun. İnşallah beklemediğiniz şekilde kolayca hallolur bu işler ve kapanır gider. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur. Keşke daha önce bitirseymişsiniz gibi şeyler söylemeyeceğim, çünkü burada da çok yazılmış eminim çevrenizde de bunları söyleyen fazlasıyla kişi olmuştur. Lütfen psikolojik destek alın, en azından evladınız için. Tüm bu yaşananları atlatmak hiç kolay değildir diye düşünüyorum. İyi ki size destek olan bir aileniz var, ailenin ne kadar önemli olduğunu birkez daha anlıyoruz. Size destek olan aileniz varken, o adamın evlat yetiştirmeyi onu efendi biri haline getirmeyi becerememiş bir anne ve babası var. Çok yazık o aileye, kendilerinden utanmalı ve sizin yanınızda olmalılar. Yaşadıklarınızın ne kadar gurur kırıcı, zedeleyici olduğu gün gibi ortada, hem manen hem madden. Siz torunlarının annesisiniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun çıktığınız bu yolda inşallah. Ramazan ayındayız edilen dualar kabul olur, hem ben hamileyim hamilelerinde duası kabul olunurmuş. Aklımda olacaksınız, elimden geldiğince size dua edicem. İnşallah doğum anımda da aklıma gelirsiniz de o anda da sizin için dua edebilirim. Güçlü ol güzel anne ve evladını güzel yetiştir. Selametle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…