- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
slm canlar nasılsınız? hilburcum senı görüyorum nasılsın, savaşçılarımız nasıl ben burayı okurken benım oğlan da habire tekmeliyo
İyiyiz canım sen nasılsın?
Oğluna maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canlar nasılsınız? hilburcum senı görüyorum nasılsın, savaşçılarımız nasıl ben burayı okurken benım oğlan da habire tekmeliyo
İyiyiz canım sen nasılsın?
Oğluna maşallah
sağol teyzesi :) iyi çok şukur. sofrayı kurdum eşimi bekliyorum (
Hanımlar 1.5 yıl önce denedik. Op. Dr. Arzu İlknur ÖZDEMİR Ataşehir memorial hastanesinde. Doç. Dr. L. Cem DEMİREL ile birlikte karar veriyorlar. Eşimin ameliyatına giren doktor Op. Dr. A. Egemen AVCI ve öncesinde ürolojik durumu değerlendiren doktorumuzda Prof. Dr. Tibet ERDOĞRU idi. bizim için durum imkansız oldugunu acıda olsa öğrendik ama gerek hastane gerek doktorlardan çok memnun kaldık. Özellikle Arzu hanım !! istediğim zaman ulaşabildim, aklıma takılanları sordum. çok çok iyi bir doktor olmanın yanında insandı. tüm hazırlıklar boşa gitmişti, eşimin ameliyatında sperm hatta germ hücresi bile bulanamadı. Sonuç büyük hüsran. Arzu hanım la karşılaştık oturduk konuştuk bana çok destek oldu, daha kötü durumdakileri anlattı vs. Ben şiddetle Arzu hanımı tavsiye ediyorum.
Merhaba. Allah yardımcın olsun. Yavrunuza kavuştunuz mu peki?
Burada hepimiz Şişli hastasıyız :)
canım hayırdır geçmiş olsun ne oldu gözüne :26:Bana bakın bu akşam çok yazmayın ona göre :) Zaten arpacıklıyım gözlerim kan çanağı gibi Zorlamayın beni seviyorum sizi
Başlığa göre hareket ettim ama yanlış yere mi yazdım :) hayır malesef kavuşamadım, bizim için imkansız germ hücresi bile yok.
canım hayırdır geçmiş olsun ne oldu gözüne :26:
çoktan gelmesı lazımdı benımkının de, bugun böyle oldu..Afiyet olsun :)
Benim eşim gecikecek biraz
aaa çok geçmiş olsun tatlım arpacıkta zor oluyor gerçektenArpacık çıktı canım ikisinde birden
aaa çok geçmiş olsun tatlım arpacıkta zor oluyor gerçekten
tubalardan geçiş var yazıyo tubalar hafifçe geniş lümenli diyo ooofff ya bu ikinci denemem ilkinde de 2 tane polip çıkmıştı onları aldırdım öyle başladım şimdide tüplerde sorun var yine 1-0 yenik başlıyorum daha başlamadan moralim bozuldu valla...
Sağolasın
Sorma ya gözlerimi açıp kapatırken acıyor
kızlar bişi diyimmi bu site aslında bizim gözlerimizi yoruyo benimde 2 gündür kaşıntı var yanıyolar,iştede bilgsayara bakıyoruz ..ama olsun yazışmaya devam..
benimde biri tıkalı birini etrafıı yapışık.sende sıvı birikmrsi olmuşsa genişlemeden kaynaklı daha önceki embriyolarını zehirlemiş olabilir.yenik niye olasın kötü bi tüpün sana ne faydası var alınmalı diyolarsa alıncak. zaten biz doğalda hamile kalamıyosak bari tüpün önündeki engelleri kaldıralım dimi yaniii...