- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
31 işte bitti dmek içimden gelmiyo ama 31 bittii
haaa yaş demişken aklıma ne geldi:nur hanımla muayene ye girdik nur hanım şöyle bi baktı bana ve eşime :siz kaç yaşındasınız yanlış geldiniz heralde dedi
eşimde : yok yok onlar biziz ben 33 aeşim 32 dedi
biz çok küçük gösteriyoruz ama cüzse olarak değil yani
siz ve 3 deneme nur hanım şok oldu valah billahh
hiç sorma inci bazı pazarlar kaçıyoruz da cumartesileri kaçış yok malesef
şaka bi yana böyle daha iyi yaaacanım ne yapsak bu ev kedilerini
hiç sorma inci bazı pazarlar kaçıyoruz da cumartesileri kaçış yok malesef
tuğçe allah izin verirse şartlarda uygun olursa memorıali düşünüyorum onun içinde bu sigorta işlerini araştırıyorum eğer orda olmazsada medipolü düşünüyorum ikisi için önceden biraz hazırlık yapmak lazım yarı yolda kalmayalım
anammm bizim gibilerde varmış benimde eşim her hafta sonu benim annemlere gitmek ister cok sukur onu kestik her hafta sonu degilde 2-3 haftada gidiyoruz ama yegenleri her hafta sonu geliyor yatılı olarak Allah affetsin ama misafirden bıktım sayelerinde yaaa
yok bee minyon değiliz hiç eşim 1.80 ben biraz tabi minyon oluyorum ona göre 1.60 ama yüzümüzden liseye gidiyoruz zannediyor ama herkes
Sen de mikrogil ve happygildensin
Minyonsunuz ne güzel :)
şaka bi yana böyle daha iyi yaaa
ben biraz kıskancımdır daa..
gingdao sende hizmette sınır yok heraldeanammm bizim gibilerde varmış benimde eşim her hafta sonu benim annemlere gitmek ister cok sukur onu kestik her hafta sonu degilde 2-3 haftada gidiyoruz ama yegenleri her hafta sonu geliyor yatılı olarak Allah affetsin ama misafirden bıktım sayelerinde yaaa
anammm bizim gibilerde varmış benimde eşim her hafta sonu benim annemlere gitmek ister cok sukur onu kestik her hafta sonu degilde 2-3 haftada gidiyoruz ama yegenleri her hafta sonu geliyor yatılı olarak Allah affetsin ama misafirden bıktım sayelerinde yaaa
denturcum benm medipolun ssk ile anlaşması var sanıyordum, yok muymuş? bayağ bi baktım fiyat falan da aldım ordan. inş orda doğum yapmayı düşünüyorum.memorial bana çok gelir...
Ayy canım Allah kolaylık versin. Her hafta sonu olur mu ya. Çalışan insanlarsınız, bir hafta sonunuz var. Eşin ne diyor?
Ayy canım Allah kolaylık versin. Her hafta sonu olur mu ya. Çalışan insanlarsınız, bir hafta sonunuz var. Eşin ne diyor?
arkadaşlar iyi akşamlar,
Bugün eşimle birlikte memorıal tüp bebek merkezindeydik,
ilk 3 denememizi umuttüp bebek merkezinde yaptırdık, 4. denememizde kararsız kaldık bugün nur hanımla görüşmeye gittik.
Merkezin daha doğrusu nur hanımın ilgilisinden oldukça memnun kaldık, şimdi eşimle düşünüyoruz. muhtemelen nur hanıma gideceğiz.
Hayatımda gördüğüm en tatlı doktor,
Ön görüşme diye gittik ama çift olarak çok detaylı inceedi, geçmişte yaptırdığımız tüm tahlilleri tek tek değerlendirdi.
en önemlisi de hem çok titiz hem de hiç alışık olmadığımız tarz da konuşan bir doktor, hastayla iletişimi çok iyi.
Eşim de ben de çok memnun kaldık.
Olasıkları, nelerle karşılaşabileceğimiz tek tek izah etti.
Sırf nur haım için bile gidesim geldi.
Ne kadaar önemli değil mi hastayla iletişim.
Bir de benden ekstra kan pıhtılaşması ile ilgli testler istedi.
Ben yaptırmıştım ancak eskiklerim varmış, sizce istanbulda her iki yaka da olur farketmez, sorunsuz nerede yaptırabilirim.
Çünkü bazı doktorlar sorun çıkartıyor, yazmıyor
olur canım artık gırlasmaya basladım doguma kadar hafıf hafıf olur .benımde olurduu