hakikaten incim...hayırlısı..
canım ben hamile değilim..doğal yoldan çabalıyorum laparoskopi oldum gecen ayy
Çok geçmiş olsun kist mi vardı inş. hamiş olursun belki rabbim söyletti ha olamaz mı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakikaten incim...hayırlısı..
canım ben hamile değilim..doğal yoldan çabalıyorum laparoskopi oldum gecen ayy
ben diyorum zaten şifalı sülük ...
Domestic bir varlık eşin o zaman :)
Doğru siz işte de evde de birliktesiniz :)
Takıl bize hayatını yaşa
Canım msj kutun dolu. Gönderemedim.
2013 yılında Memorial Hastanesi'nde tedaviye başlayacakların sağlıkla hamile kalıp hayırlısıyla yavrularını kucaklamaları ve hamile kalanların sağlıkla doğum yapabilmeleri için 500 yasin ve 500 meryem suresi
dentur
inci
western
listeye benıde ekleyin ne kadar okuyacağımın sayısını şimdi mi söyleyeyim yoksa daha sonra mı
takıldım takıldım..girdik bi yola hadi hayırlısı..ben de aslında bu tüp bebek stresi olmasa eğlenceliyimdirama gel gör ki hayat bize ne eyledi...Domestic bir varlık eşin o zaman :)
Doğru siz işte de evde de birliktesiniz :)
Takıl bize hayatını yaşa
canım eşimle ben aynur hanımdan elektrk alamadık bazı tatsız seylerde oldu belki baska doktorda olsa gene aynı seyler olabilirdi neyse oyuzden ben memnun kalmadım ama kadının hakkını yemeyeyim sen baskalarınada sor memnun olanlar olabilir hatta eşimle bazen bu topikten konusuyoruz eşim nasıl yani diyor ben memorialden memnun kalmadım diyor ama hastane iyi
teşekkür ederim cevap için canım benimde ilk tedavim aynur hn.da olmuştu nalesef (-) bende pek elektrik alamamıştım da ondan sordum senin izlenimin nasıldı diye.
listeye benıde ekleyin ne kadar okuyacağımın sayısını şimdi mi söyleyeyim yoksa daha sonra mı
takıldım takıldım..girdik bi yola hadi hayırlısı..ben de aslında bu tüp bebek stresi olmasa eğlenceliyimdirama gel gör ki hayat bize ne eyledi...
Haklısın bacım :)
İstanbul'da ne hafta sonu olur ne hafta içi :)
Dentur senin ailen nerede? Her hafta sonu gelmeyin canım şart mı sanki
aynen dentur valla..enişteye diyorum da bazen onla gidiyolar yoksa yokkkinci ben çözemedim benim eşim nasıl bir varlık adama diyorum dışarı çık arkadaşlarınla yok istemiyor
ya bana kalsa hiç gelmemde ama bir yapışıkklarda eşimin ailesi illa hafta sonları beraber olucaklar içleri rahat etmiyor
aynen dentur valla..enişteye diyorum da bazen onla gidiyolar yoksa yokkk
31 işte bitti dmek içimden gelmiyo ama 31 bittiiAh canım bu tedaviler hepimizi yıpratıyor maalesef. Bugünümüze şükür
Sezyalcim senin yaşın kaçtı?
Her hafta sonu da olmaz ki