- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
biz seni eğlendirelim canım ne istersen,ama ben o dansözler nasıl yapılıyo beceremiyom öğrenirim amaa..
hem dışarsı soğuk soğuk....
inci sende ben gibi sevmiyosun galiba hürremi
sevmiyorum ama arada bakıyorum ben kuzey-güney seviyorum beee
julietta, sevda, eda kalmış. Onlar okumuştur mutlaka diye düşünüyorum.
Denturum sen nerede oturuyorsun?
incim benim karışık durumlarhaftaiçi çorlu hafta sonu istanbul
Ay kıyamam
Evet bir takım tahliller gerekiyor. Gerçi özelde yaptırırsan hemen çıkıyor ama pahalı biraz. İstanbul'da mıydın?
Benim henüz belli değil maalesef
İnşaallah başlarım...
Dentur bu akşam maç var eşin belki ondan gelmişti eve :)
evet yaa iyiki buldum ben burayı sizleri yani süperrrrcanımmm sizin varlığınız eğlence zaten hem dansözleri boşver güzel muhabbetiniz yeter bana
hayırlısı olsun hakkında...
peki illaki memorialdemi yaptırmak gerekiyor yoksa herhangi bir yerde yaptırılabiliyormu?ben yalovadayım
özel olmayacaksa sizin sorun neydi...
ALLAHbozmasın da al benimkinden de okadar üniversiteden beri dibinde ayrılmadı dipimden ne varsa ben de bu kadar..dermişimmmmm..ama ben de fena değilimdir yaniiiyok be tatlım bu adam bildiğin ev kedisi maçlada alakası yok 7/24 yanımda bağımlı gibi hissediyorum kendimi :)))) işde evde .... het yerde
Hafta sonu da otur orada ne yapıyorsun buraya gelip
yok be tatlım bu adam bildiğin ev kedisi maçlada alakası yok 7/24 yanımda bağımlı gibi hissediyorum kendimi :)))) işde evde .... het yerde
evet yaa iyiki buldum ben burayı sizleri yani süperrrr
ALLAHbozmasın da al benimkinden de okadar üniversiteden beri dibinde ayrılmadı dipimden ne varsa ben de bu kadar..dermişimmmmm..ama ben de fena değilimdir yaniii
istanbul da hafta sonu mu olur bee..bare yalovadan bi ev alaydınızda tatil olurducanım işimiz çorluda eşimin ailesi istanbulda belalılar peşimi bırakmıyorlar illa burdada eviniz olsun hafta sonları buraya geldiğinizde evinizde kalırsınız diye aldık her hafta sonuda ist.gidiyoruz
evet yaa iyiki buldum ben burayı sizleri yani süperrrr
ALLAHbozmasın da al benimkinden de okadar üniversiteden beri dibinde ayrılmadı dipimden ne varsa ben de bu kadar..dermişimmmmm..ama ben de fena değilimdir yaniii
ben diyorum zaten şifalı sülük ...Allah iyiliğini versin koptum
istanbul da hafta sonu mu olur bee..bare yalovadan bi ev alaydınızda tatil olurdu