- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
mikro bu fikri sevdim kucağıma alıp dua okuyayım da yarın bebek hasta olursa benden bilmesin..hem bizlere dua da ederim....
yakaladım szi cadılar ama geçmişi okudum sabaha birikmesin :)) hiç söz dinlemiyorsunuz ama
ben şimdilik nur hn martın 2 sinde tekrar gidicem ama sonrası muamma araştırıyorum
nur hn sonra cihangir beye gidersiniz bazı testler falan var dedi durum bu
sen memorialdemi devam edicen canım
evet evet salla gitsin yaaa...minik beyinli insan bunlar muhattap olmaya deymezBırak ne konuşursa konuşsun. Bebeklere çok kişinin nazarı değer, sen duanı oku maşallahını eksik etme gerisini salla.
bizede ankarayı önerdiler ama bize istanbul daha yakın diye ilk istanbulu düşünüyoruz...memorial herkes iyi şeyler sölüyor... sen bence iyi ce araştır dedim ya ben burdaki yazılardan memorial karar verdim hakkında hayırlısı
aynen bende hep öyle yaparım da gel gör ki bu kadın bi acayip,bak kelime bulamadım bi acayip dedim...Canım ben ne zaman bir bebek sevsem hep dua ederim Allah'ım bize de bu melek gibi melekler nasip et diye...
Julietta arkadaş hamile sandı seni :) Ay inşaallah bir dahaki aya :)
Hayırlı olsun canım benim kaçıncı günün gebeliğin nasıl oldu doğal mı?Allah tamamına erdirsin.
Hayalet olarak gelip okuyor musun yoksa hı
Geliş fiyatından alabilirseniz o bile büyük kar.
Ne zaman başlıyorsun belli mi?
ankarada gürkan ı mı dediler sanaSağol canım işte dediğim gibi heryer bize uzak bakalım duruma göre bakacaz umarım hayırlı bir yer nasip olur hepimize.
yok be canım atlaya atlaya okudum inş.bişi kaçırmadım eşime sinir oldum bende netin başına geçtim ya adam ev kedisi gibi çok sıkıldım işten çıkışta bişiler yapalım diyorum oda eve getiriyor bunaldımmm
kesinlikle...
haftaya görüşeceğiz ama burdaki okuduklarımdan bir sürü tetkik gerekiyormuş sanırım benim elimde bir kromozom testleri var sende sanırım martta başlayacakmışsın hakkında hayırlısı olsun...
oh bugun bayagı kalabalığız kızlar ben sımdı hürreme bakayım reklamalrda gelırım
biz seni eğlendirelim canım ne istersen,ama ben o dansözler nasıl yapılıyo beceremiyom öğrenirim amaa..yok be canım atlaya atlaya okudum inş.bişi kaçırmadım eşime sinir oldum bende netin başına geçtim ya adam ev kedisi gibi çok sıkıldım işten çıkışta bişiler yapalım diyorum oda eve getiriyor bunaldımmm
ankarada gürkan ı mı dediler sana