- 17 Ekim 2010
- 3.405
- 182
kızlarrr şimdi internetten baktımm 409.7 şoktayım hala...
Hey maşallahhh Allah'a çok şükür... Happyim gözün aydın canım. Çoookk sevindimmmm Değerin de süper. İki tane transferr edildiyse ikiz olabilirler :13::13::13::13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunca saat bakamadı mı meraktan catlıycam mıgdeme agrılar gırdı yemın edıyorum sıkıntıdannn..valla yolcaz ece uyandırıyımda yolsun su happy
ınsallah yaza bızde hamıle kalırızda fıre vermeden devam ederızzAllah'a şükürler olsun...
Maşallah Rabbim daim etsin inş.
Hiç fire vermedik kızlar
Topiğimize nazar değmesin tütütütü :)
yerim ben onun poposunu...telimi evde unutmuştum canlarım...
yerim ben onun poposunu...telimi evde unutmuştum canlarım...
ınsallah yaza bızde hamıle kalırızda fıre vermeden devam ederızz
ye teyzesı ye..valla sana ne kadar dua ettım bılemezsın.ben sana ve mıkroya demıstım ama hamılesınız dıye unutmadın demıı:118::118::119::119:
deme oyle canım herkese sıra gelıcek kısmet ısı bunlarcanlarım benim çok saolun Allah razı olsun hepinizden bakalım devamı nasıl olucak, hepinizde pozitifi görene kadar ben sevinmiycem hakkım yok öyle sevinmelere sizi çok seviyorum...
Ben hatirliyorum canimmmmm unuturmuyuz
canlarım benim çok saolun Allah razı olsun hepinizden bakalım devamı nasıl olucak, hepinizde pozitifi görene kadar ben sevinmiycem hakkım yok öyle sevinmelere sizi çok seviyorum...
deme oyle canım herkese sıra gelıcek kısmet ısı bunlar
ben senın yerıne halay cektım merk etme
Incim hilbura haber verdiniz mi ???
canımm tebrik ederim..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Bu değer kaçıncı gün değerin çok merak ettim..
bide çift embriyo mu konmuştu..
bende çift isteyecem nur hanımdan bakalım inşallah..
tuğçem bunda hepinizn payı büyük dualarınız sayesinde oldu bunlar unuturmuyum hakkınızı helal edin..inş mart grubuda sorunsuz firesiz hamile kalır..
başarılar cnmarkadaşlar merhaba. arada girip sorular soruyorum beni bilen vardır belki :)
tüp bebek tedavisine başladım ilk kez.
4 tane iğne oldum gonal f 100 mg günde.
bugün 5. günüm ama daha iğnemi olmadım. ya bugün sabahtan yoğun bir akıntı başladı. açık renk, hatta renksiz, saydam, böyle çok pardon ama yumurtayı kırarsınız akı olur ya, çektikçe uzuyor. anlamadım bu ne yaa.. normal mi bu?
yarın kontrolüm var ama şimdiden endişelendim açıkçası.