- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bir şeydir kızlar ya, burada buluştuk toplandık ve tedaviye başlayan herkes pozitif aldı
Topiğimize okuyalım bence :)
Ayağımı sürttüm allaha şükür fire vermedik
Ayağımı sürttüm allaha şükür fire vermedik
Bu nasıl bir şeydir kızlar ya, burada buluştuk toplandık ve tedaviye başlayan herkes pozitif aldı
Topiğimize okuyalım bence :)
AMİNNNN AMİNNNNN İNŞALLAH AKASYAM CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM MART AYIDA ŞUBAT AYI GİBİ BEBİŞLİ GECİCEK CANIM
SIRASIYLA HEPİNİZİN HALAYINI ÇEKİP BONCUĞUNU TAKICAZ ALLAHIN İZNİYLE
canan mart grubunada sürt o ayağını hatta ez ez :))
Cidden he senden oncesini hatirlamiyorum en azindan boyle ypgunluk yoktu:)))
kendı kendımızı nazara getircez Allah korusun : belkide Rabbım bizim için 2013 beklemıstır hepsini Anne yapcam demıstır oh ne guzel
kızlar ben sizinle ilk tanıştığımda huli vardı hakkında bilgisi olan var mı birde benimle aynı dönem mlmnk gibiydi heralde oda hamile kalmıştı ondanda haberi olan var mı
canım huli bir kaç kez yazdı en son amniyosentez yaptıracaktı sonra yazmadı. Inş. Iyilerdir
diğer arkadaş hiç yazmadı, arada soru sordu o kadar.
Cidden he senden oncesini hatirlamiyorum en azindan boyle ypgunluk yoktu:)))
kendı kendımızı nazara getircez Allah korusun : belkide Rabbım bizim için 2013 beklemıstır hepsini Anne yapcam demıstır oh ne guzel[/QUOTE
masallah subhanallah rabbim korusun cumlemizi ins..
begonvil, ehtcan, happy, led_zeppelin, medical, mikro, nurme
Hey maşallah
Masallahhh rabbime sukurler olsun sizlerede nasip etsin tez zamanda ins...
HERZAMAN HER AN DULARIMDASINIZ HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN TÜM KALBİMLE SİZLERLEYİM BENkuzum sen bize bol bol dua et hamilelerin duaları daha çok kabul oluyormuş inşallah onunda pozitiftir
BENCEDE TAMAMEN KATILIYORUM SANA HAPPYCİM RABBİM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN KEM GÖZLERDEN KORUSUN CANIMHappy kocanı ara arabayı bırak bebekler geliyor de
Adam şoktan çıkamadı her halde
HERZAMAN SİZİNLEYİZ AKASYAM HER AN DUALARDASINIZ UNUTMAYINAmin zambakçığım.. Hamişlerin ve minişlerinin dualarını bekliyoruz..
begonvil, ehtcan, happy, led_zeppelin, medical, mikro, nurme
Hey maşallah
mesaj tekrarı...