- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
Kizlar basagrisi tuttu beni 2-3 gundur biraz uzanayim tekrar gelirim
Tamam canım aman dikkat et kendine. Şekerleme yap azıcık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mikrom telefondan mı giriyorsun?
Ece'yi atalım happy'nin üstüne
Tamam canım aman dikkat et kendine. Şekerleme yap azıcık
amaneyy dıkkat et benımde grıp oyle basladı bu sacma agrı da nerden cıktı derken
grıp oldum
dıkkat et canım
bal yi
faydalı şeyler yi
yi babam yi :)
ne oldu bılsenız
dun ben ısyerınde sandalyedeoturur pozısyonda uykuya dalmısım
ya şaştım kendıme
hasta geldı de uyandım
ayakta uyuyom valla komıgıme gıttı sonradan
Maalesef canim acilmadi bilgisayar bu aksam halletcekler sozde bakalim esim isten aradi az once bi istegin varmi diye soruyo neti yaptir yeter dedim:))))
valla saldırır sac yollmayı cokk sever sureklı enı yoluyor
Normaldir
:)
Bu çocukların saç baş merakı beni bitiriyor
benıde zaten dogumdan sonra kafamda sac kalmadı bırde bızım kız yoluyor kel kalıcam yakında
Zambağım kitabı ben yazmıyorum canım :) Fotokopi halinde yazılar bana geliyor ben de word de toparlıyorum. Bak yaz bak yaz gözlerim yerinden fırlayacak bir de nur topu gibi bir arpacık çıkıyor :)
Dergiye yazıyı ben hazırlıyorum ama :)
yerim onuay valla bılgısayarı kapatamıyorum catlıycam happy kız gelınce yolcaz senı kızımla..o bıle beklıyor yanıı
Ece'yi atalım happy'nin üstüne
yat dinlen cnaım benimmmKizlar basagrisi tuttu beni 2-3 gundur biraz uzanayim tekrar gelirim
ne oldu bılsenız
dun ben ısyerınde sandalyedeoturur pozısyonda uykuya dalmısım
ya şaştım kendıme
hasta geldı de uyandım
ayakta uyuyom valla komıgıme gıttı sonradan
Canım aradığını yeni gördüm, sesi kısıktı telefonun sonra da uyumuşum :) Arıyoruz mesaj atıyoruz ama yok
Inşallah sevinç kutlamalarından giremiyordur
Anladim canim.iyi yapmissin.incim ben cikinca haber gelirse cagri atarmisin?
duzeldı merak etme sekerım..karısmıyor artık bende vermıyorum ona arada alıyor kızı...eve cıkıcaz ama nısan gıbı bıraz daha havalar ısınsın gıdıyoruz...Kayınvalideyle durumlar ne alemde? Eşin eve çıkmaya ikna olmadı mı?
anladım canım o zman dergiyi söle yazılarını takip ederim canımmm
yerim onu
yat dinlen cnaım benimmm
kıyamam canım ya
duzeldı merak etme sekerım..karısmıyor artık bende vermıyorum ona arada alıyor kızı...eve cıkıcaz ama nısan gıbı bıraz daha havalar ısınsın gıdıyoruz...
gelde ye benı yolmasın barı kız verdıgım mamayı yuzume puskurtuyor delı kız sonrada guluyorr
Hadi gözün aydın :)
Yerim onu ya mama püskürtmesi bile çok güzel geliyor insana :)
senin adına sevindim tuğçem hadi azcık daha sabret bişi kalmadı nisana oyunlar oynuyor senle annesi ne güzelllduzeldı merak etme sekerım..karısmıyor artık bende vermıyorum ona arada alıyor kızı...eve cıkıcaz ama nısan gıbı bıraz daha havalar ısınsın gıdıyoruz...
gelde ye benı yolmasın barı kız verdıgım mamayı yuzume puskurtuyor delı kız sonrada guluyorr
tamam canım görüşürüz sorma çatlattı bizi happyÇıkmam lazım çıkamıyorum
Happy şimdiye 10 kere dönmüştü eve
oylede bazen cok sınırlenıyorum cok smarık yapma dıyorum sımdıden ınadına devam edıyor onlugunu cekıp cıkarıyor..
evdede sorunlar olunca ınsan cıldırıyor