Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin adına sevindim tuğçem hadi azcık daha sabret bişi kalmadı nisana oyunlar oynuyor senle annesi ne güzelll
gülüşüne kurban çok tatlı gerçekten rabbim nazarlardan saklasın canım
tamam canım görüşürüz sorma çatlattı bizi happy
canım sende kendince haklısın inşallah kendi evine geçince hepsi düzelicek sıkma canını
ben topıkten cıkıyorum kızlar
artık ancak yarın bakabılırım
işlerı toparlayıp cıkacam
ıyı aksamlar
duyduk canım allaha şükür sağol darısı başınıza meryemcimzambak canım gozunuy aydın ... Duymusunuz bebısın pıt pıt kalp atıslarını...
canım zaten hergün güllük gülistanlık olamazsın zaten önemli olan devam etmemesi sen hiç üzme kendiniınsallah canım,evet o olmasa zaten buaralar hayatın bır anlamı yokk..ınsallah duzelıcek ev daha huzurlu olacak...aslında kaynanam da pek kotu bırı degıldır ama arada tutuyor ıste kaynanalıgı ne yapıcan...11 yıl olmus artık alıstım.aslında anne kız gıbıyızde bazende tamm gelın kaynana gıbıyız...gecıyor gıdıyor ıste....cocuguma sarılıyorum
ben topıkten cıkıyorum kızlar
artık ancak yarın bakabılırım
işlerı toparlayıp cıkacam
ıyı aksamlar
duyduk canım allaha şükür sağol darısı başınıza meryemcim
canım zaten hergün güllük gülistanlık olamazsın zaten önemli olan devam etmemesi sen hiç üzme kendini
yaşına başına ver çok canın sıkılırsa al meleğini bir turla dışarıda
iyi akşamlar canım bol bol dinlen ilerlemesin hastalığın uyumaya çalış erkenden
oyle yapıyorum zaten kendı annelerımızle bıle zaman zaman tartısıyoruzz demek kı normal bısey bu..
Kızlar happy netten bakıyor sonucuna
Kızlar happy netten bakıyor sonucuna
kızlar happy netten bakıyor sonucuna
kızlarrr şimdi internetten baktımm 409.7 şoktayım hala...